Η Co-CEO της Tototheo Maritime, Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου στην «Asia Tech x Singapore 2023»

Η κορυφαία παγκόσμια πάροχος δορυφορικών υπηρεσιών και ναυτιλιακής τεχνολογίας, Tototheo Maritime™, ανακοίνωσε την επιτυχημένη συμμετοχή της Co-CEO της εταιρείας, Δέσποινας Παναγιώτου Θεοδοσίου, σε μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις τεχνολογίας, την "Asia Tech x Singapore 2023" (ATxSG), που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Σιγκαπούρη. Η συμμετοχή της κ. Θεοδοσίου στο κορυφαίο τεχνολογικό γεγονός της Ασίας, ενισχύει περαιτέρω τη διεθνή αναγνώρισή της ως ηγέτη του κλάδου, εδραιώνοντας παράλληλα τη δέσμευση της Tototheo Maritime στη στρατηγική προώθηση των τεχνολογικών εξελίξεων στον παγκόσμιο ναυτιλιακό τομέα.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η κ. Θεοδοσίου, συμμετείχε σε πάνελ που οργάνωσε ο σύνδεσμος Asia Video Industry Association (AVIA) και στην οποία παρέστησαν παγκόσμιοι ηγέτες του κλάδου. Κεντρικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε η "προετοιμασία για τις επερχόμενες προκλήσεις, η αντιμετώπιση των ζητημάτων ισότιμης συμμετοχής των φύλων και οι τρόποι περαιτέρω ανάπτυξης. Στην παρέμβασή της η κ. Θεοδοσίου επεσήμανε τη σημασία της καλλιέργειας ενός ποικιλόμορφου εργατικού δυναμικού και ηγεσίας για την προώθηση της καινοτομίας.

Ακολούθως η κ. Θεοδοσίου μοιράστηκε τις γνώσεις και εμπειρίες της ως μέλος του πάνελ συζήτησης με τίτλο «Δορυφορικές εφαρμογές στον ναυτιλιακό τομέα» κατά τη διάρκεια της Asia Satellite Business Week. Οι παρατηρήσεις της επικεντρώθηκαν σε κρίσιμα θέματα όπως ο ψηφιακός μετασχηματισμός στη ναυτιλία, η επίδραση των δορυφόρων LEO (Low Earth Orbit) και η απόδοση της επένδυσης στη ναυτιλιακή συνδεσιμότητα.

tototheoasia2

Η κ. Θεοδοσίου συμμετείχε επίσης στην ATxEnterprise Headliners, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ATxSG. Στην ενότητα με τίτλο «Τα τεχνολογικά και ανθρώπινα στοιχεία στον επανασχεδιασμό της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του μέλλοντος», η κ. Θεοδοσίου, τόνισε τη βαθιά επίδραση της τεχνολογίας στην κοινωνία, υπογραμμίζοντας τη σημασία της υιοθέτησης μιας ανθρωποκεντρικής προσέγγισης εν μέσω των μετασχηματισμών που οδηγούνται από την τεχνολογία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Σιγκαπούρη, η κ. Θεοδοσίου είχε επίσης την ευκαιρία να δώσει αποκλειστική συνέντευξη στη Seatrade, μια κορυφαία πλατφόρμα ναυτιλιακών ειδήσεων. Η συνέντευξη κάλυψε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν τη συνδεσιμότητα και τη ψηφιοποίηση στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Συζήτησε τον καθοριστικό ρόλο της συνδεσιμότητας εν μέσω των προκλήσεων που δημιούργησε η πανδημία COVID-19, τον μετασχηματιστικό αντίκτυπο των δορυφορικών υπηρεσιών LEO και τον ρόλο των υπηρεσιών cloud στην ενίσχυση των λειτουργιών των πλοίων. Τονίζοντας την ακλόνητη δέσμευση της Tototheo Maritime να παρέχει ψηφιακές λύσεις που προσφέρουν ουσιαστικές και οικονομικές βελτιώσεις που μειώνουν τους κινδύνους, εστίασε στην εμπορική διάθεση του TM VR360, μιας λύσης εικονικής πραγματικότητας που φέρνει επανάσταση στην επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας