Η Veracloud επιτυγχάνει εξειδίκευση της Microsoft στη διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης

Η Veracloud (www.veracloud.eu), κορυφαίος πάροχος καινοτόμων λύσεων διαχείρισης cloud, ανακοινώνει με ενθουσιασμό την πρόσφατη διαπίστευσή της με την αναγνωρισμένη Microsoft Specialization in Identity and Access Management. Αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα υπογραμμίζει την αφοσίωση της Veracloud στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών cloud και τη δέσμευσή της για αριστεία στον κλάδο.

Η εξειδίκευση της Microsoft στη διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης είναι μια αναγνώριση που απονέμεται σε επιλεγμένους συνεργάτες που επιδεικνύουν εξαιρετική τεχνογνωσία, τεχνική επάρκεια και αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας στην εφαρμογή λύσεων διαχείρισης ταυτότητας και πρόσβασης χρησιμοποιώντας τεχνολογίες της Microsoft. Αυτή η εξειδικευμένη διαπίστευση επικυρώνει τις δυνατότητες της Veracloud στην παροχή ασφαλών και αποτελεσματικών λύσεων διαχείρισης ταυτότητας που βασίζονται σε υπηρεσίες cloud, δίνοντας τη δυνατότητα στους οργανισμούς να προστατεύουν τα ψηφιακά τους στοιχεία και να βελτιώνουν τη λειτουργική τους αποτελεσματικότητα.

Η απόκτηση αυτής της εξειδίκευσης εδραιώνει τη θέση της Veracloud ως αξιόπιστου ηγέτη στον τομέα των υπηρεσιών cloud. Υπογραμμίζει την αφοσίωσή τους στο να παραμένουν στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις που καλύπτουν τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών.

«Είμαστε περήφανοι που επιτύχαμε την εξειδίκευση της Microsoft στη διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης», δήλωσε ο John Ellul, συνιδρυτής και διευθυντής πωλήσεων της Veracloud. "Αυτή η αναγνώριση υπογραμμίζει την τεχνογνωσία μας και ενισχύει την ικανότητά μας να παρέχουμε ασφαλείς λύσεις cloud στους πελάτες μας. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην ενδυνάμωση των επιχειρήσεων με προηγμένες τεχνολογίες cloud."

Το επίτευγμα της Veracloud υπογραμμίζει τη δέσμευσή τους για την αριστεία, την ικανοποίηση των πελατών και την καινοτομία. Καθώς συνεχίζουν να ξεπερνούν τα όρια στην τεχνολογία cloud, η Veracloud παραμένει ένας αξιόπιστος συνεργάτης για οργανισμούς που αναζητούν ισχυρές και ασφαλείς λύσεις cloud.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.veracloud.eu ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: info@veracloud.eu

Δειτε Επισης

Το προφίλ των τουριστών που έρχονται στην Κύπρο τον χειμώνα-Σε ποιους κερδίζει έδαφος το νησί μας
Ανάσα στην αγορά οι καλοκαιρινές εκπτώσεις-H αυστηρή έκκληση του ΠΑΣΥΛΕ στους καταστηματάρχες
Ν. Χριστοδουλίδης: Συνέχιση διαλόγου, συνεργάτες στην προσπάθεια για το rebranding της Κύπρου οι επενδυτές
Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν στα 12α Invest Cyprus International Investment Awards
BBBI (Boutique Beverages Bottling International Ltd): Βραβεύθηκε στα 12α Invest Cyprus International Investment Awards
MHV/Invel Real Estate/Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου: Βραβείο στα 12α Invest Cyprus International Investment Awards
Βραβείο στην HELLENiQ ENERGY στα 12α Invest Cyprus International Investment Awards
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Βηρυτού (AUB Mediterraneo): Βραβείο στα 12α Invest Cyprus International Investment Awards
Βραβείο στην Criteo στα 12α Invest Cyprus International Investment Awards
Βραβείο στην Monjasa στα 12α Invest Cyprus International Investment Awards