Powered by

Στην Αθήνα για τετραήμερη επίσκεψη η Μαρίνα Χατζημανώλη

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη, ταξιδεύει σήμερα για την Αθήνα όπου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένες συναντήσεις με τη ναυτιλιακή και πλοιοκτητική κοινότητα της Ελλάδας.  

Επίσης, την Τρίτη, 11 Ιουλίου, θα παρευρεθεί στο  πρώτο ετήσιο Hellenic-American Shipping Gala, όπου θα τιμηθούν ναυτιλιακές εταιρείες Ελληνικών συμφερόντων που είναι εισηγμένες στα χρηματιστήρια των ΗΠΑ, ενώ την Τετάρτη, 12 Ιουλίου, θα χαιρετίσει την τελετή απονομής Βραβείων Ευκράντη, τα οποία απονέμονται σε ετήσια βάση σε ναυτιλιακές προσωπικότητες, φορείς και οργανισμούς.  

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου, η Υφυπουργός θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής της Ελλάδας, κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ενώ θα επισκεφθεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά όπου θα συναντηθεί με το Πρόεδρο του.

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε project management για το τερματικό η ΕΤΥΦΑ-Η εταιρεία που αναλαμβάνει ρόλο συντονιστή
Σημαντική άνοδος στο ΧΑΚ εν μέσω αυξημένου όγκου συναλλαγών
Εντυπωσιακό ενδιαφέρον στο Λονδίνο για το «Minds in Cyprus»-Μια πρωτοβουλία στρατηγικής σημασίας
Οι πλουσιότεροι Κύπριοι του Ηνωμένου Βασιλείου-Ποιοι μπήκαν στη Rich List των Sunday Times για το 2025
Στη Ντόχα ο Γιώργος Παπαναστασίου...Στο επίκεντρο οι εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις Κύπρου-Κατάρ
Προχωρά η μελέτη για την ανάπτυξη της μαρίνας και του λιμανιού της Λάρνακας-Ανάθεση στο ΤΑΙΠΕΔ Ελλάδας
Νίκος Χριστοδουλίδης: Αντανάκλαση της θετικής δυναμικής της οικονομίας μας οι εαρινές προβλέψεις της Κομισιόν
Εγκρίνει το σχέδιο δράσης για επιστροφή ταλέντων στην Κύπρο το Υπουργικό-Τεράστιο το ενδιαφέρον για την εκδήλωση στο Λονδίνο
Χαιρετίζει αλλά κρατά μικρό καλάθι για τις εξαγγελίες για Λεμεσό το ΕΒΕΛ-Ζητά σαφή και δεσμευτικά χρονοδιαγράμματα
Εισιτήριο επιστροφής για Κύπριους που διαπρέπουν στο εξωτερικό...Η πρωτοβουλία Minds in Cyprus ως «πράξη πίστης»