ΕΚΟ ΚΥΠΡΟΥ: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, για την εδραίωση και ανάπτυξη των σχέσεων των δύο μερών προς αμοιβαίο όφελος τόσο της κοινωνίας όσο και των δύο οργανισμών, προχώρησαν την Πέμπτη 8 Ιουνίου ΕΚΟ Κύπρου και Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η συμφωνία προνοεί μεταξύ άλλων τη δυνατότητα ειδικής ρύθμισης διδάκτρων σε εργαζομένους (υφιστάμενους αλλά και μελλοντικούς) της ΕΚΟ Κύπρου (συμπεριλαμβανομένων και των εργαζομένων των πρατηρίων καυσίμων με το σήμα ΕΚΟ) και αφορά ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, τόσο διά ζώσης όσο και εξ αποστάσεως, στους τομείς των οικονομικών, business, computer science, engineering, hospitality, marketing κ.ά.

Με αυτό τον τρόπο, η ΕΚΟ Κύπρου δίνει πλέον στους εργαζομένους της την ευκαιρία να εργάζονται και παράλληλα να σπουδάζουν, με στόχο την απόκτηση αναγνωρισμένων, προπτυχιακών ή/και μεταπτυχιακών τίτλων, με ευελιξία για παρακολούθηση είτε εξ αποστάσεως είτε με φυσική παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στην αύξηση της ικανοποίησης και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων των υφιστάμενων υπαλλήλων, καθώς και στην προσέλκυση υψηλού επιπέδου προσωπικού, με απώτερο στόχο την ενίσχυση της εξυπηρέτησης των πελατών της ΕΚΟ Κύπρου.

Εκ μέρους της ΕΚΟ Κύπρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Γιώργος Γρηγοράς, δήλωσε ότι: «Η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της ΕΚΟ Κύπρου και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου έγινε σε μια χρονική στιγμή όπου η ΕΚΟ πρωτοπορεί και πρωταγωνιστεί στον τομέα της. Δίνουμε την ευκαιρία στους ανθρώπους της Εταιρείας να συλλέγουν εμπειρίες εργασίας, αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις, οι οποίες τους προσφέρουν τη δυνατότητα να κτίζουν την καριέρα τους σε γερά θεμέλια. Αποδεδειγμένα, ο συνδυασμός εργασίας και σπουδών συμβάλλει στην καλύτερη διαχείριση χρόνου, αλλά συνάμα είναι και μια ενδιαφέρουσα προοπτική και πρόκληση. Ενθαρρύνουμε, λοιπόν, τους νέους ανθρώπους που αναζητούν θέση εργασίας να ενταχθούν στο δυναμικό μας, για να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε μια Εταιρεία που τους προσφέρει πληθώρα ελκυστικών ωφελημάτων, αλλά και μια ουσιαστική καριέρα με μέλλον. Όσον αφορά τους υφιστάμενους εργαζόμενους, τους καλούμε να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα υποτροφιών, γιατί σίγουρα κάθε τίτλος σπουδών έχει τη δύναμη να εξελίσσει κάθε άνθρωπο σε επαγγελματία υψηλού επιπέδου».

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο