powered by

Alpha Bank Cyprus: CEO και επίσημα ο Μίλτος Μιχαηλάς

Σε συνέχεια των από 15 Δεκεμβρίου 2022 και 28 Ιουνίου 2023 αποφάσεων του Διοικητικού της Συμβουλίου και της λήψης των σχετικών εγκρίσεων από τις εποπτικές αρχές, η Alpha Bank Cyprus Ltd ανακοινώνει ότι ο κ. Μίλτος Μιχαηλάς αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην παρουσία του Ομίλου Alpha Bank στην Κύπρο.

Διαβάστε εδώ: Μίλτος Μιχαηλάς: Συμφώνησε με Alpha Bank Κύπρου για CEO

Διαβάστε εδώ: Μίλτος Μιχαηλάς: Στόχος η επανένταξη στον κυπριακό τραπεζικό τομέα

Η ανάληψη καθηκόντων Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Μιχαηλά υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα του Μετόχου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας για ταχεία υλοποίηση του αναπτυξιακού Επιχειρηματικού Πλάνου της Alpha Bank Cyprus Ltd.

Συνδυαστικά, δε, με το νέο Στρατηγικό Σχέδιο του Ομίλου, που παρουσιάστηκε στο πρόσφατο Investor Day, και την ολοκλήρωση του Project Sky, μέσω του οποίου ο δείκτης ΜΕΑ της Alpha Bank Cyprus Ltd περιορίστηκε σε περίπου 5%, τίθενται οι βάσεις για την παροχή σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών, την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τραπεζικής και τη στήριξη της προόδου της κυπριακής Κοινωνίας και Οικονομίας.

Διαβάστε εδώ: Alpha Bank Κύπρου: «Καθάρισε» από μη εξυπηρετούμενα δάνεια ύψους 2,3 δισ. ευρώ

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Cyprus, Μίλτος Μιχαηλάς δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον Όμιλο της Alpha Bank για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει με την ανάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου της Alpha Bank Κύπρου. Μαζί με τους Ανθρώπους μας, με υπευθυνότητα και εξωστρέφεια θα υλοποιήσουμε το στρατηγικό σχέδιο της Τράπεζας και θα την αναδείξουμε σε έναν βασικό εταίρο για την κυπριακή επιχειρηματικότητα αλλά και την ευρύτερη κοινωνία».

Δειτε Επισης

Διαγωνισμός σχεδίου της ΕΚΤ για μελλοντικά τραπεζογραμμάτια ευρώ...Τα πιθανά θέματα και σε ποιους απευθύνεται
ΣΥΠΡΟΔΑΤ: Καθοριστικό βήμα ο νόμος για τους εγκλωβισμένους αγοραστές
Διασφαλίζει ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στις υπηρεσίες της η Τρ. Κύπρου-Ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσβασιμότητας
Ελληνικές τράπεζες: Τι θα καταγράψει το δεύτερο τρίμηνο-Πιθανές προβλέψεις για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
Στράφηκαν για τα καλά στο online banking οι Κύπριοι-Ολοένα αυξανόμενη η χρήση της ψηφιακής τραπεζικής
Α. Παπακωνσταντίνου: Η αποκατάσταση των κουρεμένων, η οροφή στις αποζημιώσεις και πού διαφωνεί ο ΣΥΚΑΛΑ
Πανέττα (ΕΚΤ): Περαιτέρω μειώσεις στα επιτόκια εάν η αδύναμη ανάπτυξη επηρεάσει τις τιμές
Μείωση καταθετικών επιτοκίων για νοικοκυριά/επιχειρήσεις, αύξηση στα στεγαστικά
Επιστρέφει και χαρίζει μοναδικές εμπειρίες κάθε μήνα το Alpha Spend & Win της Alpha Bank Κύπρου
Ανασκόπηση προόδου της πορείας εφαρμογής της Εθνικής Στρατηγικής για τον Χρηματοοικονομικό Αλφαβητισμό