Alpha Bank Cyprus: CEO και επίσημα ο Μίλτος Μιχαηλάς

Σε συνέχεια των από 15 Δεκεμβρίου 2022 και 28 Ιουνίου 2023 αποφάσεων του Διοικητικού της Συμβουλίου και της λήψης των σχετικών εγκρίσεων από τις εποπτικές αρχές, η Alpha Bank Cyprus Ltd ανακοινώνει ότι ο κ. Μίλτος Μιχαηλάς αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην παρουσία του Ομίλου Alpha Bank στην Κύπρο.

Διαβάστε εδώ: Μίλτος Μιχαηλάς: Συμφώνησε με Alpha Bank Κύπρου για CEO

Διαβάστε εδώ: Μίλτος Μιχαηλάς: Στόχος η επανένταξη στον κυπριακό τραπεζικό τομέα

Η ανάληψη καθηκόντων Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Μιχαηλά υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα του Μετόχου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας για ταχεία υλοποίηση του αναπτυξιακού Επιχειρηματικού Πλάνου της Alpha Bank Cyprus Ltd.

Συνδυαστικά, δε, με το νέο Στρατηγικό Σχέδιο του Ομίλου, που παρουσιάστηκε στο πρόσφατο Investor Day, και την ολοκλήρωση του Project Sky, μέσω του οποίου ο δείκτης ΜΕΑ της Alpha Bank Cyprus Ltd περιορίστηκε σε περίπου 5%, τίθενται οι βάσεις για την παροχή σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών, την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τραπεζικής και τη στήριξη της προόδου της κυπριακής Κοινωνίας και Οικονομίας.

Διαβάστε εδώ: Alpha Bank Κύπρου: «Καθάρισε» από μη εξυπηρετούμενα δάνεια ύψους 2,3 δισ. ευρώ

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Cyprus, Μίλτος Μιχαηλάς δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον Όμιλο της Alpha Bank για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει με την ανάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου της Alpha Bank Κύπρου. Μαζί με τους Ανθρώπους μας, με υπευθυνότητα και εξωστρέφεια θα υλοποιήσουμε το στρατηγικό σχέδιο της Τράπεζας και θα την αναδείξουμε σε έναν βασικό εταίρο για την κυπριακή επιχειρηματικότητα αλλά και την ευρύτερη κοινωνία».

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Εννέα κορυφαίες εταιρείες με έδρα την Κύπρο που υιοθέτησαν εργαλεία AI
Η ενεργειακή μετάβαση της Κύπρου και ο δρόμος για ένα ανθεκτικό και βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης
Τι εκτιμούν οι αγορές... «Στοιχηματίζουν» για ακόμη πιο μεγάλες μειώσεις των επιτοκίων από ΕΚΤ οι επενδυτές
Familychef: Πλάνα...διατροφής και μια εταιρεία που έχει ως στόχο οι πελάτες της να μάθουν να τρώνε σωστά
Έτσι θα διαμορφωθεί ο χώρος που δεσπόζει το ιστορικό εργοστάσιο της ΚΕΑΝ στη Λεμεσό (photos)
Αλ. Ιωσηφίδης: Ευεργετική για την κυπριακή ναυτιλία η ένταξη στη ζώνη Σένγκεν-Επιπρόσθετο κίνητρο στη φαρέτρα μας
Κριστίν Λαγκάρντ: Σε επαγρύπνηση λόγω δασμών η ΕΚΤ-Ήδη βιώνουμε ένα αρνητικό σοκ στη ζήτηση
Κατέβασε εκ νέου τα επιτόκια της, αλλά δεν δεσμεύεται για την πορεία που θα ακολουθήσουν στο μέλλον η ΕΚΤ
Αυξήθηκαν οριακά τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια τον Ιανουάριο-Στο 6,3% από 6,2% στο τέλος Δεκεμβρίου ο δείκτης
Πώς ενδυναμώνει τη θέση της Ελληνικής στον ασφαλιστικό τομέα η απόκτηση της CNP-Αύξηση μεριδίων αγοράς και εσόδων