Τ. Παπάζογλου: Απλοποιώντας το ΑΙ οι οργανισμοί έχουν μεγαλύτερα οφέλη

«Η εισαγωγή τεχνολογιών AI στις επιχειρήσεις μπορεί να είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, αλλά μπορεί να απλοποιηθεί με τη σταδιακή εισαγωγή εργαλείων και λύσεων», υποστήριξε ο Τρύφων Παπάζογλου, Country Manager της SoftOne Technologies Ltd.

Σε ομιλία που απηύθυνε στο κοινό του 2ου CITEA Digital Cyprus Conference 2023 ο κ. Παπάζογλου εξήγησε ότι για να απλοποιηθεί η διαδικασία, χρειάζεται πρώτα να γίνει προσδιορισμός των τομέων στους οποίους το ΑΙ μπορεί να είναι πιο χρήσιμο και προς όφελος της επιχείρησης. «Αφού εντοπίστε τους τομείς, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε με έργα μικρής κλίμακας και να τα επεκτείνετε σταδιακά καθώς ο οργανισμός εξοικειώνεται με την νέα τεχνολογία», είπε.

Το επόμενο βήμα, σύμφωνα με τον Country Manager της εταιρείας είναι για τις επιχειρήσεις να ακολουθήσουν μια στρατηγική προσέγγιση, στο πλαίσιο της οποίας θα μπορούν να ενσωματώσουν με επιτυχία τεχνολογίες AI και να αποκομίσουν τα οφέλη της αυξημένης αποδοτικότητας και παραγωγικότητας.

Νωρίτερα, εξήγησε τα οφέλη από τη χρήση εργαλείων ΑΙ απαντώντας σε κρίσιμα ερωτήματα και βασικές έννοιες του όρου

Η ομιλία ολοκληρώθηκε με ενημέρωση των συνέδρων για την παροχή υπηρεσιών της εταιρείας που μπορούν να βοηθήσουν τους Οργανισμούς τους στο ταξίδι του ψηφιακού τους μετασχηματισμού.

Δειτε Επισης

AWS European Sovereign: Το νέο αυτόνομο cloud για την ευρωπαϊκή αγορά από την AWC
Επαφές Ν. Δαμιανού στις Βρυξέλλες-Στο επίκεντρο τα χαρτοφυλάκια της έρευνας, καινοτομίας και ψηφιακής πολιτικής
Συγχωνεύονται η κυπριακή Hybrid ConsulTech και η αμερικανική TKI-Χαιρετίζει η Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λευκωσία
Samsung Vision AI: Επαναπροσδιορίζοντας την οικιακή ψυχαγωγία με τη νέα σειρά τηλεοράσεων και soundbars 2025
ASBIS και Huawei: Μια συνεργασία που βραβεύεται με το Premier Growth Partner Award
Στρατηγική συνεργασία Public με iRepair για επισκευές τεχνολογίας
CBS IT Systems Cyprus: Τριετής σύμβαση-πλαίσιο με CYTA στον τομέα των δικτύων της Cisco
«The Software Edge: IBM Driving Business Forward»-Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η καινοτομία και οι λύσεις της IBM(vid)
Έκδοση κάρτας φιλάθλου και είσοδος στα γήπεδα με «Ψηφιακό Πολίτη»-Το νέο λογισμικό του ΚΟΑ
Εισαγωγή τεχνητής νοημοσύνης στις διαδικασίες αδειοδότησης συζήτησαν ΕΟΑ-Νικόδημος Δαμιανού