Νέα εξαγορά από την Globe Invest του Teddy Sagi-Δημόσια πρόταση ύψους £45.3 εκατ.

Η Globe Invest Limited συμφερόντων του Ισραηλινού και Κύπριου επιχειρηματία Teddy Sagi ανακοίνωσε δημόσια πρόταση για απόκτηση της Best of the Best Plc («BOTB»), αποτιμώντας την BOTB στα £45.3 εκατομμύρια.

Η δημόσια πρόταση για την BOTB ακολουθεί την επιτυχή ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης εξαγοράς της Kape Technologies Plc από τον Όμιλο Teddy Sagi, αποτιμώντας την Kape στα $1.6 δις. Η δημόσια πρόταση για την BOTB αναμένεται να είναι επιτυχής δεδομένης της ανέκκλητης δέσμευσης από συγκεκριμένους μετόχους για στήριξη της.

Η Eurobank Κύπρου χρηματοδοτεί την εξαγορά της BOTB με διευκολύνσεις ύψους £33 εκατομμυρίων, στα πλαίσια και των απαιτήσεων του City Code on Takeovers and Mergers του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Singer Capital Markets Advisory LLP και η Bird & Bird LLP ενεργούν, αντίστοιχα, ως Χρηματοοικονομικοί και Νομικοί Σύμβουλοι της Globe Invest Limited.

Η BOTB δραστηριοποιείται από την ίδρυση της το 1999 στον τομέα των παιγνιδιών δεξιοτήτων (skill-based competitions / games) με πέραν από 1.8 εκατομμύρια πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι μετοχές της BOTB είναι εισηγμένες προς διαπραγμάτευση στην αγορά AIM του Λονδίνου από το 2006.

Η Globe Invest Limited είναι το Family Office του Teddy Sagi στην Κύπρο με έδρα στο ιδιόκτητο Labs Tower στο κέντρο της Λευκωσίας.

Των διαπραγματεύσεων και της εκτέλεση της συναλλαγής ηγήθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Family Office, Μάριος Χατζηγιαννάκης, μαζί με τον Chief Investment Officer Γιώργο Φεραίο και την Head of Legal Αντιγόνη Φακοντή, στηριζόμενοι από την Καρολίνα Ξενοπούλου, Νατάσα Κοκκινοτριμιθιώτη, Πέτρο Κυριάκου στην Κύπρο και Pierre Lallia στο Λονδίνο.

Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Δειτε Επισης

Δίωρη συνάντηση Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη για το τερματικό-Ουδέν ανακοινώσιμο
Κάζακς (ΕΚΤ): «Οχι» σε βιαστικές μειώσεις επιτοκίων μετά τον Ιούνη -«Να είμαστε προσεκτικοί»
Ελληνική Τράπεζα: Προσήλωση στην πράσινη μετάβαση της Κύπρου
SoftOne Technologies Α.Ε.: Οι τρεις εταιρείες που προχωρούν σε απόκτηση κοινού ελέγχου επί της εταιρείας
Φρίξος Λάρκος: Η Crowdbase και η αυξανόμενη εξοικείωση των Κύπριων επενδυτών με το crowdfunding
Κρίσιμο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Γιαντάο για το τερματικό στο Βασιλικό-Νέα «πυρά» από CPP
Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο 9ο Cyprus Professional Services Conference
Σε τροχιά υλοποίησης 30 παραθαλάσσιες επαύλεις αξίας €20 εκατ. στην Πέγεια
Έξι προτροπές προς τις κυπριακές Αρχές από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
Οι μάρκες αυτοκινήτων που επέλεξαν οι αγοραστές-Σε ανοδική τροχιά η αγορά