Το Engino STEM Centre στην Λεμεσό ανοίγει για ακόμη μια χρονιά τις πόρτες του

To Engino STEM Centre στη Λεμεσό σας προσκαλεί για άλλη μια χρονιά στο OPEN DAY που θα γίνει το Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 από τις 3μ.μ – 6μ.μ.

Ο διαδραστικός χώρος της εταιρείας Engino με τα μοναδικά, καινοτόμα παιχνίδια STEM θα είναι έτοιμος να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους φίλους σε ένα ταξίδι στον κόσμο της ρομποτικής, της επιστήμης, της μηχανικής και της τεχνολογίας!

Η είσοδος θα είναι δωρεάν και η πρόσκληση ανοιχτή προς όλους όσους θέλουν να περιηγηθούν τους χώρους του STEM Centre και να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο της Engino. Η μέρα αυτή θα είναι αφιερωμένη εξολοκλήρου στους μικρούς μας εφευρέτες που θέλουν να επισκεφθούν και να εξερευνήσουν ρομποτικά παιχνίδια, το μουσείο επιστήμης και τους χώρους κατασκευών του Engino STEM Centre.

Επίσης, θα γίνεται ενημέρωση από το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της Engino για τα εργαστήρια και τις δραστηριότητες που προσφέρονται στο χώρο όπως είναι τα εργαστήρια Makerspace και STEM & Ρομποτικής. Θα γίνουν παρουσιάσεις από τα ίδια τα παιδιά που συμμετείχαν στα εργαστήρια τη χρονιά που μας πέρασε και βραβεύσεις για την προσπάθεια και την εφευρετικότητα τους.

Παράλληλα, για όσους παρευρεθούν η μέρα θα κρύβει πολλές εκπλήξεις και προσφορές όπως κλήρωση με δώρα συνολικής αξίας €500, εκπτώσεις και επιλεγμένα παιχνίδια και δραστηριότητες της εταιρείας. Για το λόγο αυτό προσκαλούνται όλοι, μικροί και μεγάλοι, εφευρέτες και μη, να παρευρεθούν για να γνωρίσουν από κοντά την πραγματική εμπειρία του STEM στην πόλη της Λεμεσού.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το +357 25 584638 ή μέσω της σελίδας τou Engino STEM Centre στο Facebook: Engino STEM Centre Cyprus

και στο Instagram: enginoglobal

Δειτε Επισης

Η Cyta Business παρουσίασε το δίκτυο NarrowBand-IoT-Οι νέες δυνατότητες που φέρνει
Στη Ρώμη για προώθηση της Ψηφιακής Καινοτομίας στη Μεσόγειο ο Δημήτρης Σκουρίδης
Γιατί η «data-centric» προσέγγιση κυβερνοασφάλειας μετασχηματίζει επιχειρήσεις
Δ. Ζαφειριάδης: H εσφαλμένη εκτίμηση οργανισμών που θα τους στοιχίσει... ακριβά
S. Štucl προς επιχειρήσεις: Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε ανθεκτικότητα και αλλαγή
Εκδήλωση της IBM για τους εμπορικούς της συνεργάτες-Παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας
Ι. Σολωμάκος: Πώς προχωράμε με ασφαλή τεχνητή νοημοσύνη στον ευφυή κόσμο
S. Nagoor: Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Χρίστος Γιακουμή: Οι κρίσιμες υποδομές αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως σύμμαχό τους
Α. Χατζηπαπάς: Σοβαρές συνέπειες για τις εταιρείες αν δεν διαχειριστούν εσωτερικούς κινδύνους κυβερνοεπιθέσεων