To Prezzius.cy ανοίγει την πλατφόρμα ψηφιακής αγοράς δωροκαρτών στην Κύπρο

Ο τρόπος που κάνουμε δώρα στην Κύπρο αλλάζει, χάρη στο Prezzius, μια επαναστατική πλατφόρμα ψηφιακής αγοράς δωροκαρτών που βρίσκεται τώρα στη διάθεση του κοινού. Το Prezzius, ιδρύθηκε από τον Λάμπρο Νικολάου και τον Κύπρο Χατζηστυλλή.

Σκοπός του είναι, η αποστολή δώρων εύκολα, γρήγορα, εξατομικευμένα και «πράσινα», αφού έχουμε καθημερινά διάφορες περιστάσεις, όπως γενέθλια, επέτειοι, γεννήσεις, αποχαιρετισμοί, baby showers, νέο σπίτι, συγχαρητήρια, Ημέρα της Μητέρας και του Πατέρα, Χριστούγεννα, Πάσχα, ανταλλαγή Secret Santa, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ονομαστικές εορτές, εκτίμηση δασκάλων/προπονητών, αναγνώριση υπαλλήλων και αλλά.

Το Prezzius.cy προσφέρει ευρεία γκάμα ψηφιακών δωροκαρτών από κορυφαία εμπορικά ονόματα στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, Mall of Cyprus, Mall of Engomi, Xenos Travel, La Maison Home Accs., Athlokinisi, New Baby City, Pablosky, Okaidi, Shoebox, Hair ETC., Crystal Springs Beach Hotel, Sneakershero, OJO Sun&glasses, Trends Beauty Shop, NYX Professional Makeup, Accesorize London, King of Toys, Fox Kids & Baby, Lacoste, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Mindy Boutiques, Mork, US Polo Assn, Nautica, Jango Fashions, Undiz, Teneleven, Etam, Sfera, Notos Outlet, Michelle Massoura, Valetnino Hair Studio, Vet Clinic Loizos Constantinou, Spazio Health & Fitness Club, και dAthletes Rehab & Performance.

Η αποστολή μιας δωροκάρτας μέσω της Prezzius.cy είναι πολύ απλή και εύκολη. Επιλέξτε περίσταση και μια ευχητήρια κάρτα, ανεβάστε μια φωτογραφία (προαιρετικά), γράψτε ένα προσωπικό μήνυμα, επιλέξτε τη μέθοδο παράδοσης (email ή SMS ή και τα δύο), και επιλέξτε την ώρα παράδοσης (άμεση ή προγραμματισμένη), και αποφασίστε το ποσό του δώρου.

Το Prezzius.cy προσφέρει επίσης την μοναδική Prezzius Flex Card. Αντίθετα από άλλες δωροκάρτες που μπορούν να εξαργυρωθούν απευθείας στα καταστήματα, οι παραλήπτες μιας Prezzius Flex Card πρέπει πρώτα να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.prezzius.cy και να αποφασίσουν σε ποια ή ποιες δωροκάρτες επιθυμούν να εξαργυρώσουν, το μέρος ή ολόκληρη την αξία της Prezzius Flex Card πριν αγοράσουν από το αντίστοιχο κατάστημα.

"Η Prezzius Flex Card σχεδιάστηκε για την απόλυτη ελευθερία επιλογής," λέει ο Λάμπρος Νικολάου, συνιδρυτής και Chartered Accountant με προηγούμενη διοικητική εμπειρία στην Ernst & Young (EY). "Οι παραλήπτες, μπορούν να επιλέξουν ακριβώς αυτό που επιθυμούν, κάτι που συνάδει με το όραμά μας να επαναστατήσουμε τον χώρο των δώρων στην Κύπρο."

Η ποικιλία των εμπορικών ονομάτων που συμμετέχουν, εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα δωροκαρτών από διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών κέντρων, ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών γραφείων, ινστιτούτων ομορφιάς, καλλυντικών, ένδυσης, αξεσουάρ, αθλητικών, υπόδησης, κοσμημάτων, προϊόντων για βρέφη και παιδιά, διακόσμησης σπιτιού, κομμωτηρίων, γυμναστηρίων, κτηνιατρικών κλινικών, επισκευής ηλεκτρονικών και άλλα.

Ο Κύπρος Χατζηστυλλής, συνιδρυτής, ηλεκτρολόγος μηχανικός, και Γενικός Διευθυντής στο Mall of Cyprus και Mall of Engomi, προσθέτει: "Πιστεύουμε στο να γίνονται δώρα που οι άνθρωποι πραγματικά επιθυμούν ή χρειάζονται. Με το Prezzius, δεν υπάρχουν πλέον άχρηστα δώρα. Είναι θέμα, προτίμησης, ανάγκης αλλά και προτεραιοτήτων."

Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των χρηστών, η επεξεργασία πληρωμών στο Prezzius.cy διεκπεραιώνεται από την JCC Payment Systems Ltd., μια αξιόπιστη εταιρεία με εξειδίκευση και πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της.

Ανακαλύψτε το μέλλον της ανταλλαγής δώρων στην Κύπρο με το Prezzius, ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://prezzius.cy/

Ιστοσελίδα: https://prezzius.cy/

Επικοινωνία: team@prezzius.cy , support@prezzius.cy

Συνιδρυτές: Λάμπρος Νικολάου & Κύπρος Χατζηστυλλής

Δειτε Επισης

Κερδοφορία για Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Γεωγραφικών Ενδείξεων στην Κίνα η Κύπρος-Βραβεύτηκαν κουμανδαρία και χαλλούμι
Toyota Κύπρου: Επένδυση στην καινοτομία και εκπαίδευση των τεχνικών της
Τρέχουν και δεν φτάνουν για κατάργηση μηδενικού ΦΠΑ οι υπεραγορές-«Δεν γίνονται όλα με το πάτημα ενός κουμπιού»
Tα νέα κεντρικά γραφεία της Σκλαβενίτης Κύπρου-Τετραώροφο κτίριο έκτασης 2.000 τ.μ. στη Λεμεσό
Νίκος Σαρρής: Νέα άλματα για την Εύρηκα, στρατηγικές συνεργασίες και εδραίωση στην ανατολική Ευρώπη
Ιταλία: Ζητά να επανεξεταστεί άμεσα η κατάργηση των κινητήρων εσωτερικής καύσης στην Ε.Ε.
Κέρδη €3,5 εκ. το πρώτο εξάμηνο για την ΚΕΟ-Αυξημένος κατά 11,9% ο κύκλος εργασιών
Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Σε ποια χώρα είναι περισσότερα από τα βενζινοκίνητα
Τα brands αυτοκινήτων που επιλέγουν οι αγοραστές-Τρέχουν με φόρα οι εγγραφές