Save the Date: Το Fam Trip επιστρέφει τον Ιούνιο

Μεγάλο ενδιαφέρον από Βρετανία, Ισραήλ, Ελβετία, Ελλάδα, Γερμανία και άλλες χώρες καταγράφει το Cyprus Real Estate & Property Fam Trip. Για 3η συνεχή χρονιά, το Fam Trip επιστρέφει με στόχο να φέρει σε επαφή υψηλού επιπέδου επενδυτές με επαγγελματίες και μεσίτες ακινήτων ενημέρωσή τους από πρώτο χέρι σχετικά με μερικά από τα πιο αξιόλογα ακίνητα της Κύπρου και ήδη έχει τραβήξει την προσοχή σπουδαίων αγορών στην Ευρώπη και εκτός.

Από τις 16 έως τις 21 Ιουνίου 2023 οι επισκέπτες θα δουν, συγκεκριμένα, μερικά από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν ολοκληρωθεί σε διάφορες πόλεις της Κύπρου και θα συνομιλήσουν με σημαντικούς τοπικούς φορείς για προοπτικές αγοράς. Η εκδήλωση θα έχει τη μορφή ενός αποκλειστικού ταξιδιού, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με την κυπριακή αγορά ακινήτων.

Το σπουδαίο γεγονός θα αποτελέσει, επίσης, εξαίρετη ευκαιρία δικτύωσης για τους ξένους μεσίτες που εκπροσωπούν τους high end πελάτες που ζουν στο εξωτερικό και ενδιαφέρονται για απόκτηση πρώτης ή δεύτερης κατοικίας, με δημοφιλείς επαγγελματίες του κλάδου στην Κύπρο.

Το κοσμοπολίτικο νησί

Με την πάροδο των ετών, η Κύπρος μετατράπηκε σε έναν διεθνή κοσμοπολίτικο επιχειρηματικό και lifestyle προορισμό. Στρατηγικά τοποθετημένη στην Ανατολική Μεσόγειο, η χώρα μας έχει γίνει μια ελκυστική τοποθεσία για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν πρώτη ή δεύτερη κατοικία. Η Κύπρος ανταγωνίζεται πλέον επάξια τη Νότια Γαλλία και τη Γαλλική Ριβιέρα, ακόμη και τα ελληνικά νησιά όπως επίσης την Ιταλική Ριβιέρα και τις Βαλεαρίδες Νήσους στην προσέλκυση επισκεπτών και κατοίκων υψηλών εισοδημάτων.

Σε ποιους απευθύνεται το ταξίδι

Η εκδήλωση ενδιαφέρει διεθνείς επαγγελματίες του κλάδου των ακινήτων, κτηματομεσίτες και άλλους ειδικούς σε θέματα αγοράς ακινήτων πολυτελείας. Οι συμμετέχοντες θα εκπροσωπούν διεθνείς πελάτες με έδρα την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τις χώρες του ΣΣΚ και της Μέσης Ανατολής, τις ΗΠΑ και την Ασία.

Η συμμετοχή είναι μόνο κατόπιν πρόσκλησης.

Πληροφορίες

Υποστηρικτής: Invest Cyprus

Οργανωτής: IMH

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN(Cyprus Business News), περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων