Capacitor Partners ως Χρυσός Χορηγός του 13ου Nicosia Economic Congress

Η συμβουλευτική εταιρεία, Capacitor Partners, στηρίζει ως Χρυσός Χορηγός το πολυαναμενόμενο 13ο Nicosia Economic Congress που θα διεξαχθεί την Τρίτη, 9 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.

Το 13ο Nicosia Economic Congress είναι μια από τις πιο σημαντικές συνάξεις του έτους, καθώς επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί, υπουργοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι καλούνται να αναπτύξουν τις δικές τους θέσεις και απόψεις σε τομείς που αφορούν την επικρατούσα κατάσταση της κυπριακής οικονομίας και τις μελλοντικές της προοπτικές.

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει επίσης συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με θέματα της οικονομίας, τεχνολογίας, ενέργειας, αγοράς εργασίας, δικαιοσύνης και της διαφάνειας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα παραστεί στο συνέδριο σε μια ομιλία με κύριο θέμα τη μετατροπή της Κύπρου σε κράτος-πρότυπο.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο διευθύνων σύμβουλος της Capacitor Partners, Μιχάλης Τυρίμος, θα συμμετάσχει στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα την επιτάχυνση της ψηφιοποίησης της κυπριακής οικονομίας.

Η Capacitor Partners, με πολυετή εμπειρία στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την αναδιοργάνωση διαδικασιών και λειτουργιών σε οργανισμούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, ειδικεύεται σε υπηρεσίες χάραξης επιχειρηματικής και τεχνολογικής στρατηγικής, και Product Management.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων