Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Στην Αθήνα η υφυπουργός Ναυτιλίας - Τα αποτελέσματα της επίσκεψης

Η υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, Μαρίνα Χατζημανώλη κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Αθήνα παρέθεσε δείπνο στους Έλληνες πλοιοκτήτες την Τρίτη 2 Μαΐου, εκφράζοντας την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη της ΚΔ για τη διαχρονική στήριξη που παρέχουν στο Κυπριακό νηολόγιο και στην Κυπριακή ναυτιλία γενικότερα. Η κ. Χατζημανώλη στην ομιλία της παρουσίασε το όραμα καθώς και τους στόχους και προτεραιότητες που έχουν τεθεί από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας με την ανάληψη των καθηκόντων της, ενώ σημείωσε τη σταθερή προσήλωση της νέας Κυβέρνησης και του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση του κλάδου και τη θωράκιση της ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής ναυτιλίας.

Παράλληλα, η υφυπουργός συνοδευόμενη από στελέχη και λειτουργούς του Υφυπουργείου και του Ναυτιλιακού Γραφείου Πειραιά, πραγματοποίησε συναντήσεις με ναυτιλιακές εταιρείες στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και διαβούλευσης με τη ναυτιλιακή κοινότητα. Η κ. Χατζημανώλη παρουσίασε τα γενικότερα πλεονεκτήματα της Κυπριακής Ναυτιλίας και ειδικότερα το πλαίσιο εγγραφής πλοίων στο Κυπριακό νηολόγιο, στοχεύοντας στην ενίσχυση της συνεργασίας και των συνδυασμένων δράσεων για μια βιώσιμη ναυτιλία.

xatzimanoliathina

Την Πέμπτη 4 Μαΐου, η υφυπουργός εγκαινίασε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στην Αθήνα του ναυτιλιακού κέντρου εκπαίδευσης Ναυτική Ακαδημία Mediterranean. Η κ. Χατζημανώλη απευθυνόμενη σε στελέχη εταιρειών καθώς και σπουδαστές, υπογράμμισε τη σημασία που δίνει το Υφυπουργείο Ναυτιλίας στη ναυτική εκπαίδευση, στηρίζοντας και προωθώντας με συγκεκριμένες δράσεις τα ναυτικά και ναυτιλιακά επαγγέλματα γενικότερα.

Δειτε Επισης

Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός
Ε. Σταματούδη: Σημαντικές οι αμοιβαίες υποχωρήσεις στο ζήτημα πνευματικής ιδιοκτησίας
Η DP World προωθεί έμπρακτα την επαγγελματική ανέλιξη των γυναικών