powered by

Οικιστικά οικόπεδα και τεμάχια σε Λεμεσό και Πάφο από την Gordian

Ανταποκρινόμενη στη μεγάλη ζήτηση για οικιστικά ακίνητα, η Gordian προσφέρει στην αγορά μια σειρά οικιστικών οικοπέδων και τεμαχίων στη Λεμεσό και στην Πάφο. Τα ακίνητα βρίσκονται σε προνομιούχες περιοχές, όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση για οικιστική εκμετάλλευση.

Οικόπεδο υπό διαχωρισμό στον Άγιο Τύχωνα, Λεμεσός

AG.TYCHONAS

Το ακίνητο είναι ένα οικιστικό οικόπεδο υπό διαχωρισμό στον Άγιο Τύχωνα. Βρίσκεται 800μ από την ακτογραμμή. Είναι γωνιακό οικόπεδο με εμβαδόν 1,100 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 30%. Το ακίνητο παρέχει εύκολη πρόσβαση στην παραλία, σε παραθαλάσσια ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Η τιμή πώλησης ανέρχεται στις €350.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τεμάχιο στην Ανώγυρα, Λεμεσός

ANOGYRA

Το ακίνητο είναι ένα οικιστικό τεμάχιο στην Ανώγυρα. Βρίσκεται 120μ από το κέντρο της κοινότητας. Το τεμάχιο έχει συνολικό εμβαδόν 3,679 τ.μ., συντελεστή δόμησης 60% και επωφελείται από 31μ πρόσοψη δρόμου. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Ανώγυρας. Το ακίνητο εμπίπτει σε Κρατική Χορηγία.

Το τεμάχιο πωλείται στις €130.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικόπεδο στον Άγιο Τύχωνα, Λεμεσός

AG.TYCHONAS2

Το ακίνητο είναι ένα οικιστικό οικόπεδο στον Άγιο Τύχωνα. Βρίσκεται 550μ από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας και 180μ από το κέντρο της κοινότητας. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 873 τ.μ., συντελεστή δόμησης 50% και πρόσοψη δρόμου 35μ. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λεμεσού.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €250.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τεμάχιο στο Νέο Χωριό, Πάφος

NEO_CHORIO

Το ακίνητο είναι ένα οικιστικό τεμάχιο στο Νέο Χωριό. Βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, 2 χλμ. από το ξενοδοχείο Anassa και την παραλία. Το τεμάχιο έχει συνολικό εμβαδόν 2,007 τ.μ., συντελεστή δόμησης 90% και πρόσοψη 62μ. Προσφέρει εγγύτητα σε ανέσεις όπως παραδοσιακά εστιατόρια και καφετέριες καθώς και εύκολη πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο προς το Λατσί. Το ακίνητο εμπίπτει σε Κρατική Χορηγία.

Τιμή Πώλησης: €230.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoResidential ακίνητα της Gordian ΕΔΩ.

Δειτε Επισης

ΘΑλΕΙΑ 2021-2027: Σε εξέλιξη έργα πέραν των 64 εκατ. και συνολικές επενδύσεις ύψους 220 εκατ. στην Λάρνακα
Διευκρινίσεις από την Έφορο Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων για την εκμίσθωση κρατικής γης
Σε εξέλιξη η κατασκευή τριώροφου χώρου στάθμευσης στο Παραλίμνι-Το κόστος και πότε θα ολοκληρωθεί
Τρεις μοναδικές ευκαιρίες για οικιστικά ακίνητα στη Λευκωσία από την Altamira Real Estate
Επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα από την AstroBank
Γ. Μισιρλής: Η απουσία ενιαίου πλαισίου αντισταθμιστικών μέτρων για αναπτύξεις δημιουργεί στρεβλώσεις και προβλήματα
Οι δέκα ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων τον Απρίλιο-Άγγιξαν τα €18,4 εκατ.
Έπεσαν οι υπογραφές με το Υπερταμείο της Ελλάδας για το λιμάνι και την μαρίνα Λάρνακας-Τι προβλέπει η συμφωνία
Στέλιος Γαβριήλ: Συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας των κατασκευών με συνεργασία επαγγελματιών και φορέων
Iliso Suites: Αξιοποιώντας την αναγέννηση της αγοράς ακινήτων στην Αθήνα