Powered by

Πάνε και φέτος επιχορηγημένες διακοπές οι χαμηλοσυνταξιούχοι-Οι προορισμοί που τους περιμένουν

Σχέδιο επιχορήγησης διακοπών σε χαμηλοσυνταξιούχους για ορεινές περιοχές της Κύπρου και τον Πύργο Τυλληρίας, ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνήλθε υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σε δηλώσεις του μετά το Υπουργικό, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννης Παναγιώτου είπε πως το Σώμα ενέκρινε σήμερα πρόταση του Υπουργείου Εργασίας για την επιχορήγηση των διακοπών των συνταξιούχων με χαμηλά εισοδήματα για τα ορεινά θέρετρα και για τον Πύργο Τυλληρίας.

Όπως είπε, το σχέδιο επιχορήγησης θα είναι σε εφαρμογή από τις 16 Ιουνίου και θα εκδοθεί ανακοίνωση με όλες τις σχετικές πληροφορίες.

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα το οποίο λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια και το οποίο είναι για τους συνταξιούχους με χαμηλά εισοδήματα και τις οικογένειες τους πάρα πολύ σημαντικό για να μπορούν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες και τις προκλήσεις της καθημερινότητας και του αυξημένου κόστους ζωής», είπε και διευκρίνισε πως αφορά την ορεινή Κύπρο και τον Πύργο Τυλληρίας.

Δειτε Επισης

Είδε ξανά τις συντεχνίες για την ΑΤΑ ο Γιάννης Παναγιώτου-Εξαντλεί κάθε περιθώριο για κοινά αποδεκτή λύση
Με ζημιές έκλεισε την Παρασκευή το ΧΑΚ, εβδομαδιαία άνοδος
Στρατηγικές επιλογές Ε.Ε. για κλίμα στο Άτυπο Συμβούλιο Περιβάλλοντος με συμμετοχή Μαρίας Παναγιώτου (βίντεο)
Πάνω ο μέσος όρος απασχόλησης στην Κυβέρνηση το πρώτο εξάμηνο-Αύξηση στους εργοδοτούμενους ορισμένου χρόνου
Κ. Ιωάννου: Αποφασιστικό βήμα για ορθολογική διαχείριση τ/κ περιουσιών η ψήφιση κανονισμών
Βλέπει τις συντεχνίες μετά το τελεσίγραφο για την ΑΤΑ ο Παναγιώτου-Πότε λήγει το χρονοδιάγραμμα για κατάληξη
Ο στόχος που επιτυγχάνεται με την ίδρυση της ΕΜΕΚ-«Προστατεύουμε το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα»
Ψηφίστηκαν οι προϋπολογισμοί των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης-Ποιοι είναι πλεονασματικοί και ποιοι ελλειμματικοί
Ιωσήφ Φράγκος: Να υπερασπιστούμε λυσσαλέα την ανεξαρτησία του θεσμού της δικαιοσύνης-Άκρατος λαϊκισμός
Σε ανοδική πορεία παρέμεινε το ΧΑΚ