Ο νέος Chief Operations Officer της Cyta και το όραμά του για τον Οργανισμό

Τα καθήκοντα του Chief Operations Officer (Ανώτερος Διευθυντής - Επιχειρησιακή Διαχείριση) της Cyta ανέλαβε από την 1η Νοεμβρίου 2022 ο Νίκος Μ. Στυλιανού. Συγκεκριμένα, ηγείται των Διευθύνσεων «Διαχείριση Υποστηρικτικών Υποδομών και Υπηρεσιών», «Υπηρεσίες Αεροναυτιλίας», «Υπηρεσίες Προσωπικού και Εργασιακές Σχέσεις» και «Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού».

Αποτελεί μια σημαντική προσθήκη για τον Οργανισμό, καθώς διαθέτει πέραν των 20 χρονών επαγγελματικής εμπειρίας σε σύνθετους ρόλους αλλά και σε διοικητικά συμβούλια οργανισμών της Κύπρου και του εξωτερικού.

Η πολύχρονη εμπειρία του στην ανάπτυξη προγραμμάτων που εδραιώνουν την αλλαγή και την επιχειρησιακή αριστεία, είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και εφαρμόσιμες στη Cyta του σήμερα, που επιζητά την καινοτομία και την εξέλιξη, προσθέτοντας φέρνει μια νέα δυναμική στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού της εσωτερικής κουλτούρας.
Διαβάστε ακόμα:

Οι κυρώσεις και ο Χρίστος Κληρίδης ως «βασιλικότερος του βασιλέως»

Οι πρώτες φωτογραφίες του ολοκαίνουργιου boutique hotel στο κτήριο Λυσσαρίδη

Οι στόχοι και το όραμα για τη Cyta

Μιλώντας στο InBusinessNews, ο κ. Στυλιανού ανέφερε ότι η ένταξή του στον Οργανισμό αποτελεί μια ατομική πρόκληση, ενώ στόχος είναι μια Cyta σύγχρονη, ευέλικτη και ανθεκτική και ταυτόχρονα μετατροπή της σε εργοδότη προτίμησης.

«Η ένταξή μου στη μεγάλη οικογένεια της Cyta είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. H Cyta χαρακτηρίζεται από την κουλτούρα υπευθυνότητας απέναντι στην κοινωνία και τον άνθρωπο, και κυρίως, από αγάπη για τον τόπο μας. Διανύουμε μια νέα περίοδο αλλαγών και προκλήσεων, με όραμα να κτίσουμε τη Cyta της επόμενης δεκαετίας.

Στόχος μας είναι μια Cyta σύγχρονη, ευέλικτη και ανθεκτική, συγχρονισμένη με τις ανάγκες και τα ”θέλω” των πελατών μας, των συνεργατών και του προσωπικού μας. Πρέπει να είναι σε θέση να αξιοποιεί τις ευκαιρίες τη στιγμή που παρουσιάζονται, για να παραμείνει πρωταγωνίστρια και οδηγός της νέας γενιάς των τηλεπικοινωνιών στη χώρα μας.

Αυτό σημαίνει εκσυγχρονισμό των συστημάτων, απλοποίηση των εσωτερικών δομών και αλλαγή κουλτούρας. Σημαίνει, επίσης, μετατροπή της Cyta σε εργοδότη επιλογής, σε θέση να προσελκύει νέα ταλέντα με νέες δεξιότητες, για να μπορεί να ανταποκριθεί στις πολύπλοκες απαιτήσεις της αγοράς», δήλωσε συγκεκριμένα στο InBusinessNews.

Το πλούσιο βιογραφικό του Νίκου Μ. Στυλιανού

Ο Νίκος Μ. Στυλιανού γεννήθηκε το 1973 στη Λευκωσία. Διαθέτει πέραν των 20 χρόνων επαγγελματικής πείρας σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοίκησης, που απέκτησε μέσα από σύνθετους διοικητικούς ρόλους σε οργανισμούς με διεθνοποιημένες δραστηριότητες και πολυάριθμο προσωπικό διαφορετικών ειδικοτήτων και εθνικοτήτων.

Είναι κάτοχος πτυχίου MSc in Management Science and Operational Research με εξειδίκευση σε Human Resources από το Warwick Business School καθώς και πτυχίου BSc in Mathematics with Business Operation and Control. Ανάμεσα σε άλλα, έχει υπηρετήσει ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και ως Human Resources & Admin Director στην εργοληπτική εταιρεία Lois Builders στη Σαουδική Αραβία.

Ως διακεκριμένος εκπαιδευτής και πιστοποιημένος Life & Executive Coach, έχει καθιερωθεί ως motivational speaker και έχει εκπαιδεύσει πέραν των 8.000 επαγγελματιών μέχρι σήμερα. Για αρκετά χρόνια δίδασκε σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στη Λευκωσία θέματα που άπτονται των ειδικοτήτων του, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Είναι μέλος του Δικαστηρίου Εργατικών Διαφορών από το 2018 και συμμετέχει σε διοικητικά συμβούλια αριθμού οργανισμών στη Κύπρο και το εξωτερικό.

Δειτε Επισης

Κτύπημα λόρδου Χάνεϊ για το φυσικό αέριο και αποστομωτική απάντηση Παπαναστασίου
Μάχη στην Κομισιόν για τον ΦΠΑ 5%-Θα στηρίξει τον νόμο που ψήφισε η Βουλή η Κυβέρνηση
Τράπεζα Κύπρου: Ψήφος εμπιστοσύνης από τους επενδυτές στο Λονδίνο
Οι κοινοί άξονες και η επιτυχημένη συνεργασία Cablenet και Plume
Δρ Χρ. Χατζηκυπριανού: Τιμή για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο να παρουσιάζει τα IN Business Awards (vid)
AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και αγροτικά ακίνητα
Οι επτά άξονες για περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους δρόμους της Κύπρου
Θέμης Παπαδόπουλος: Οι προκλήσεις και το μεταβαλλόμενο τοπίο στη ναυτιλία
Υπεραγορές: Κερδίζουν έδαφος τα private labels, διαρκείς πιέσεις για αυξήσεις
Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο InBusiness TV- «Τιμώντας τις εταιρείες, τους δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης»