Η νέα επένδυση του Hellenic Healthcare Group στην Κύπρο

Σε μια ακόμη επένδυση στον τομέα της υγείας στην Κύπρο, έπειτα απο την εξαγορά του Απολλώνειου Ιδιωτικού Νοσηλευτηρίου, καθώς και του Αρεταίειου, στη Λευκωσία, προχώρα το Hellenic Healthcare Group(HHG).

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού(ΕΠΑ), η Hellenic Healthcare Holding Single Member S.A., μέλος του ομίλου HHG, προχωρά-μέσω της Lemgo Ltd- στην απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Gialletto Ltd.

Η Gialletto Ltd είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή ακτινολογικών και συναφών υπηρεσιών.

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσια την ανακοίνωση της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού:

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι παραλήφθηκε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση από την από την Hellenic Healthcare Holding Single Member S.A. του μετοχικού κεφαλαίου Gialletto Ltd, μέσω της Lemgo Ltd.

Η Lemgo Ltd είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η εν λόγω εταιρεία αποτελεί όχημα ειδικού σκοπού, χωρίς προηγούμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες και ιδρύθηκε για να λειτουργήσει ως όχημα εξαγοράς για τους σκοπούς της παρούσας συναλλαγής. Η Lemgo Ltd είναι εξ’ ολοκλήρου θυγατρική της εταιρείας Hellenic Healthcare Holding Single Member S.A..

Η Hellenic Healthcare Holding Single Member S.A. είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας και μέλος του ομίλου HHG. Ο όμιλος HHG δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά παροχής ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας. Η Hellenic Healthcare συνιστά μέρος των Εταιρειών Χαρτοφυλακίου των Κεφαλαίων CVC και κατ’ επέκταση του Δικτύου της CVC.

Η CVC, μαζί με τις θυγατρικές της και την CVC Capital Partners Advisory Group Holding Foundation και τις θυγατρικές της, οι οποίες είναι οντότητες ιδιωτικής ιδιοκτησίας, αποτελούν το «Δίκτυο CVC». Οι δραστηριότητες του Δικτύου CVC περιλαμβάνουν την παροχή επενδυτικών συμβουλών και/ή διαχείριση επενδύσεων εκ μέρους ορισμένων κεφαλαίων και επενδυτικών πλατφόρμων.

Η Gialletto Ltd είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή ακτινολογικών και συναφών υπηρεσιών.

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Η ανώτερη εκπαίδευση μπορεί να ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό τις οικονομικές προοπτικές την Κύπρου
Οι απολαβές των CEOs μεγάλων εταιρειών-Πόσο αμείφθηκαν το 2023
Το Ιsland Charitable Foundation δέχεται αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25
Απογευματινή εκδήλωση της Gaggenau στη Λευκωσία
Εκδήλωση στο ΤΕΠΑΚ με θέμα «Ευρωεκλογές 2024: Οι νέοι/νέες στην πρώτη γραμμή»
The Glowmorous Dinner: Φιλανθρωπικό δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ξένοι ομιλητές στο 9ο Cyprus Professional Services Conference
Το 7ο Cyprus HealthCare Conference ακτινογραφεί το ΓεΣΥ
Open Day για σπουδές αισθητικής στο Cyprus College Λεμεσού
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου