Softline: Στη λίστα Deloitte EMEA Fast 50 με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίας

Πολύ σημαντικά νέα για την Softline Computer Systems η οποία έχει επιλεγεί από την Deloitte στο Middle East Deloitte Technology Fast 50 Programme 2022.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διοργανώνεται από την Deloitte για περισσότερα από 20 χρόνια με σκοπό την επικρότηση των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών τεχνολογίας στην Βόρεια Αμερική, την Ασία και την ΕΜΕΑ, μέσω της περιφερειακής κατάταξης των προγραμμάτων της Deloitte Technology Fast 500 και Fast 50.

Το Middle East Deloitte Technology Fast 50 διοργανωθηκε για πρώτη φορά στην περιοχή μας το 2021 και απευθύνεται σε ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίας που έχουν την έδρα τους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, το Κατάρ, το Μπαχρέιν ή την Κύπρο. Δεδομένου του σημαντικού ρόλου τους ως μοχλού μελλοντικής ανάπτυξης, αυτές οι εταιρείες αξίζουν ιδιαίτερης αναγνώρισης και υποστήριξης – και αυτό ακριβώς έχει σχεδιαστεί να προσφέρει αυτός ο διαγωνισμός. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό και τα κριτήρια επιλογής μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η Softline καταφέρνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να συμπεριλαμβάνεται στην λίστα, και μάλιστα στην 19η θέση ανάμεσα σε εταιρείες με έδρα την Κύπρο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Μπαχρέιν.

Η διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμα αναγνώριση στη διαρκή ανάπτυξη της Softline Computer Systems, η οποία πηγάζει από την πολύ ταλαντούχα ομάδα της, τα καινοτόμα προϊόντα αλλά και την αφοσίωση στην εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη.

Οι λύσεις λογισμικού της Softline, Zygos και Altis εξυπηρετούν περισσότερα από 300 δικηγορικά, ελεγκτικά, λογιστικά γραφεία και εσωτερικά νομικά τμήματα βοηθώντας τα να οργανώσουν και να απλοποιήσουν τις καθημερινές εργασίες και διαδικασίες τους και κατά συνέπεια να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα τους

www.softline.com.cy / www.getzygos.com / www.withaltis.com

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Η θετική πορεία την τελευταία διετία και το μεγάλο στοίχημα για τον τουρισμό
Προχωρά με εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε κτίριά της η ΑΗΚ-Ο διαγωνισμός και η εκτιμώμενη αξία
Πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και μεικτές αναπτύξεις-Στο ζενίθ η αδειοδότηση οικιστικών έργων
Σε ποιες εταιρείες έδωσε πέραν του ενός εκατ. για αγορά υπηρεσιών το κράτος-Οι μεγαλύτερες δαπάνες
Κερδοφορία για Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Επιδοτήσεις €10 εκατ. σε επαγγελματίες παραγωγούς και στον αγροτικό κόσμο ορεινών περιοχών
Ξένοι και Κύπριοι επενδυτές για το λιμάνι της Λάρνακας-Το Κατάρ και η παρότρυνση Αλέξη Βαφεάδη
Τράπεζα Κύπρου: Πουλά χαρτοφυλάκιο ΜΕΔ και σχετικών εξασφαλίσεων στην Cerberus Capital Management L.P
Η Cyta Business παρουσίασε το δίκτυο NarrowBand-IoT-Οι νέες δυνατότητες που φέρνει
Επενδυτικό ενδιαφέρον για εξαγορά του «Ρόδον» στον Αγρό-Αξιολογείται από το Δ.Σ. της «Πρόοδος»