Powered by

Four Seasons: Το όνομα και οι λεπτομέρειες για το νέο ιταλικό του Μποτρίνι

Σε λίγες ημέρες αναμένεται το άνοιγμα του ολοκαίνουργιου εστιατορίου στο πεντάστερο ξενοδοχείο, Four Seasons, δια χειρός του βραβευμένου σεφ, Έκτορα Μποτρίνι.

Το νέο ιταλικό εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του τον Μάιο στο προσφάτως ανακαινισμένο Four Seasons της Muskita Hotels, στη Λεμεσό, το οποίο επαναλειτούργησε ανανεωμένο τον Απρίλιο, γιορτάζοντας 30 χρόνια λειτουργίας.

Σε συνεργασία με τον διάσημο Ελληνοϊταλό σεφ, βραβευμένο με Michelin και ιδιοκτήτη των φημισμένων Botrini’s στην Αθήνα, το νέο εστιατόριο “Sera” by Ettore Botrini θα σερβίρει αυθεντικές ιταλικές γεύσεις.

Διαβάστε εδώ: Four Seasons: Ανακαίνιση και ιταλικό εστιατόριο διά χειρός Μποτρίνι

Ο Μποτρίνι ανέκαθεν δημιουργούσε τις γαστρονομικές του γεύσεις με σεβασμό στην εποχικότητα, την ποιότητα και τη χρήση ντόπιων φρέσκων πρώτων υλών.

Το ιταλικό εστιατόριο θα είναι ανοιχτό μόνο για δείπνο, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους κατά την καλοκαιρινή περίοδο, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο.

Στο καινούργιο concept του βραβευμένου σεφ και επιχειρηματία θα σερβίρονται ιταλικά πιάτα, ανάμεσά τους αλλαντικά και antipasti, φρέσκα ζυμαρικά και εκλεκτά κρεατικά.

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Εξαιρετικά σημαντική η διάκριση Πισσουρίου και Καλοπαναγιώτη-Ανεβάζει τη χώρα τουριστικά
Αύξηση 4,2% και η καλύτερη εννιαμηνία στην ιστορία του τουρισμού της Κύπρου-Οι κύριες αγορές και οι μεταβολές
Aegean: «Πέταξε» με 1,3 δισ. κύκλο εργασιών και κέρδη €132 εκατ. το ενιάμηνο-Μετέφερε 12,6 εκατ. επιβάτες
Τα δύο χωριά της Κύπρου στη λίστα του WTO με τα 55 καλύτερα στον κόσμο για το 2024
Οι ανοιχτοχέρηδες και οι σφιχτοχέρηδες τουρίστες-Ποιοι και πόσα ξοδεύουν κατά τις διακοπές τους στην Κύπρο
Στην Κύπρο για συνεδρία το εκτελεστικό συμβούλιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ξεναγών
Διαθέσιμες 10.500 κλίνες τουριστικών καταλυμάτων από Δεκέμβριο έως Μάρτιο στην Πάφο
E.V.H. Investments: Αύξησε στο 83,93% το ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Salamis Tours
Επιτυχής η άσκηση ετοιμότητας στο αεροδρόμιο Λάρνακας-Το σενάριο που αντιμετωπίστηκε
Wagamama: Αυτό είναι το νέο «dine in» χειμερινό μενού τους