Powered by

Επιχειρηματική αποστολή του ΚΕΒΕ στο Καζακστάν υπό τον υπουργό Ενέργειας

Τριμερή επιχειρηματική αποστολή στο Αλμάτι του Καζακστάν από τις 20 μέχρι 23 Ιουνίου 2023, της οποίας θα ηγηθεί ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, διοργανώνει το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (KEBE), σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΕΒΕ, το επιχειρηματικό Φόρουμ θα δώσει την ευκαιρία στις συμμετέχουσες εταιρείες να διεισδύσουν στη μεγάλη οικονομική αγορά του Καζακστάν, καθώς το 2019 υπογράφτηκε και η σύμβαση Αποφυγής Διπλής Φορολογίας μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Καζακστάν.

Αναφέρεται ότι έμφαση θα δοθεί στους τομείς των υπηρεσιών, της τεχνολογίας (ICT), των επενδυτικών ταμείων και του Oil & Gas, αλλά θα καταβληθούν εξίσου μεγάλες προσπάθειες για τη προσέλκυση σχετικών επιχειρηματιών για όλες τις συμμετέχουσες εταιρείες.

Προστίθεται ότι ο μέγιστος αριθμός των εταιρειών που θα συμμετέχουν στην επιχειρηματική αποστολή θα είναι 20.

Δειτε Επισης

Είδε ξανά τις συντεχνίες για την ΑΤΑ ο Γιάννης Παναγιώτου-Εξαντλεί κάθε περιθώριο για κοινά αποδεκτή λύση
Με ζημιές έκλεισε την Παρασκευή το ΧΑΚ, εβδομαδιαία άνοδος
Στρατηγικές επιλογές Ε.Ε. για κλίμα στο Άτυπο Συμβούλιο Περιβάλλοντος με συμμετοχή Μαρίας Παναγιώτου (βίντεο)
Πάνω ο μέσος όρος απασχόλησης στην Κυβέρνηση το πρώτο εξάμηνο-Αύξηση στους εργοδοτούμενους ορισμένου χρόνου
Κ. Ιωάννου: Αποφασιστικό βήμα για ορθολογική διαχείριση τ/κ περιουσιών η ψήφιση κανονισμών
Βλέπει τις συντεχνίες μετά το τελεσίγραφο για την ΑΤΑ ο Παναγιώτου-Πότε λήγει το χρονοδιάγραμμα για κατάληξη
Ο στόχος που επιτυγχάνεται με την ίδρυση της ΕΜΕΚ-«Προστατεύουμε το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα»
Έτσι θα γίνεται η παραχώρηση τουρκοκυπριακών περιουσιών-Τι αλλάζει, οι κανονισμοί που ψήφισε η Βουλή
Ψηφίστηκαν οι προϋπολογισμοί των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης-Ποιοι είναι πλεονασματικοί και ποιοι ελλειμματικοί
Ιωσήφ Φράγκος: Να υπερασπιστούμε λυσσαλέα την ανεξαρτησία του θεσμού της δικαιοσύνης-Άκρατος λαϊκισμός