Germasogeia View: Το νέο ακίνητο της Island Blue σε προνομιακή τοποθεσία

Η Island Blue, ηγέτης στα πολυτελή ακίνητα στην Πάφο, με υπερηφάνεια ανακοινώνει την επέκταση του χαρτοφυλακίου της στην πολυσύχναστη πόλη της Λεμεσού. Το πρώτο της έργο σε αυτή τη ζωντανή πόλη είναι το πολυαναμενόμενο Germasogeia View, μία πολυτελές και μοντέρνα πολυκατοικία που βρίσκεται στη δημοφιλή περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Η Λεμεσός θεωρείται η κατεξοχήν πόλη της διασκέδασης και της έντονης κοινωνικής ζωής. Λόγω της θέσης της, ανάμεσα σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου αλλά και την παρουσία του κύριου εμπορικού και επιχειρηματικού λιμανιού της και της σύγχρονης μαρίνας, η Λεμεσός προσφέρει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να ικανοποιήσει όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Germasogeia 2

Το κτίριο είναι ένα τριώροφο ακίνητο με συνολικά εφτά διαμερίσματα, τα τρία από τα οποία είναι ενός υπνοδωματίου και τα τέσσερα δύο υπνοδωματίων. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει μεγάλη βεράντα, επιτρέποντας στους κατοίκους να απολαμβάνουν πανοραμική θέα τόσο στην πόλη όσο και στη θάλασσα της Μεσογείου.

Το Germasogeia View διαθέτει επίσης μια κοινόχρηστη πισίνα στον τελευταίο όροφο, προσφέροντας εκπληκτική θέα στην πόλη και τη θάλασσα, καθιστώντας την το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο. Ο χώρος της πισίνας είναι επίσης εξοπλισμένος με ξαπλώστρες και ομπρέλες, που εγγυώνται μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία ηλιοθεραπείας.

Germasogeia 3

Ένα άλλο βολικό χαρακτηριστικό των διαμερισμάτων είναι η συμπερίληψη τόσο μιας μονάδας αποθήκευσης όσο και στεγασμένου χώρου στάθμευσης για κάθε διαμέρισμα. Ο ανελκυστήρας προσθέτει επίσης ευκολία πρόσβασης σε όλους τους ορόφους του κτιρίου για όλους τους ενοίκους. Το Germasogeia View διαθέτει επίσης έναν διαμορφωμένο κοινόχρηστο κήπο, παρέχοντας μια γαλήνια και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Το Germasogeia View παρέχει ασφάλεια στους ενοίκους της. Το κτίριο και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι εξοπλισμένοι με CCTV και συστήματα ελέγχου πρόσβασης για την ασφάλεια όλων των ενοίκων. Για όσους αναζητούν μια πλήρως επιπλωμένη επιλογή, το Germasogeia View προσφέρει επίσης ολοκληρωμένα πακέτα επίπλωσης. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από έπιπλα και συσκευές μέχρι κλινοσκεπάσματα και μαγειρικά σκεύη, διευκολύνοντας τους κατοίκους να μετακομίσουν και να αρχίσουν να απολαμβάνουν άμεσα το νέο τους σπίτι.

Germasogeia pool

Η τοποθεσία του Germasogeia View είναι επίσης ένα σημαντικό σημείο πώλησης. Η ανάπτυξη γης απέχει μόλις 10 λεπτά οδικώς από το κέντρο της πόλης, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Λεμεσός. Επιπλέον, απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από τη θάλασσα, καθιστώντας την ιδανική τοποθεσία για όσους αγαπούν την παραλία και τα θαλάσσια σπορ.

Το Germasogeia View προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πολυτελών και βολικών χαρακτηριστικών, καθιστώντας το την τέλεια επιλογή για όποιον αναζητά ένα υψηλής ποιότητας και άνετο σπίτι στη Λεμεσό. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι αυτής της σύγχρονης εξέλιξης και προγραμματίστε μια προβολή σήμερα με την Island Blue.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 26600560 ή να στείλετε email στο info@islandbluecyprus.com | www.islandbluecyprus.com

Δειτε Επισης

Κυβερνοεπιθέσεις: Κορυφαίοι CIO’s της Κύπρου ξεδιπλώνουν στρατηγικές άμυνας
Κώστας Κουμής: Η θετική πορεία την τελευταία διετία και το μεγάλο στοίχημα για τον τουρισμό
Προχωρά με εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε κτίριά της η ΑΗΚ-Ο διαγωνισμός και η εκτιμώμενη αξία
Πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και μεικτές αναπτύξεις-Στο ζενίθ η αδειοδότηση οικιστικών έργων
Σε ποιες εταιρείες έδωσε πέραν του ενός εκατ. για αγορά υπηρεσιών το κράτος-Οι μεγαλύτερες δαπάνες
Κερδοφορία για Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Επιδοτήσεις €10 εκατ. σε επαγγελματίες παραγωγούς και στον αγροτικό κόσμο ορεινών περιοχών
Ξένοι και Κύπριοι επενδυτές για το λιμάνι της Λάρνακας-Το Κατάρ και η παρότρυνση Αλέξη Βαφεάδη
Τράπεζα Κύπρου: Πουλά χαρτοφυλάκιο ΜΕΔ και σχετικών εξασφαλίσεων στην Cerberus Capital Management L.P
Σεβασμό στον θεσμό των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών ζητά ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων-Ανησυχεί για τις πιέσεις