Κατοικίες, διαμερίσματα και τουριστικά συγκροτήματα από την Αltamira Real Estate

Σύγχρονες και παραδοσιακές κατοικίες, πολυκατοικίες καθώς και τουριστικά συγκροτήματα, συγκαταλέγονται μεταξύ των νέων αναρτήσεων της εταιρείας, σε περιοχές υψηλής ζήτησης όπως τα Λατσιά, η Αγία Νάπα, η Πόλη Χρυσοχούς και το κέντρο της Λευκωσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Πολυκατοικία, κατοικίες και διαμερίσματα από μόλις €50.000

PR35036

Ετοιμοπαράδοτη ανακαινισμένη κατοικία με επέκταση στον πάνω όροφο, πωλείται στην περιοχή Αγίου Ανδρέα στη Λευκωσία. Τοποθετημένη σε ελκυστική τοποθεσία, με εξαιρετική πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας, η κατοικία πωλείται στην τιμή των €725.000 και διαθέτει ισόγειο έκτασης 245 τ.μ. και όροφο 55 τ.μ.. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό με τραπεζαρία και τζάκι, κουζίνα, γραφείο και τρία υπνοδωμάτια, ενώ ο όροφος από ενιαίο χώρο καθιστικού με υπνοδωμάτιο, ντους, ακάλυπτη βεράντα και πρόνοια για δημιουργία κουζίνας. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, αποθήκη και ακάλυπτος χώρος στάθμευσης.

CG10667

Πολυκατοικία με πέντε διαμερίσματα και εργαστήριο πωλείται στα Λατσιά, στην τιμή των €650.000. Βρίσκεται σε ήσυχη οικιστική περιοχή, προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ θεωρείται μοναδική ευκαιρία για επένδυση. Το εργαστήριο στο υπόγειο, με εμβαδόν 70 τ.μ., λειτουργεί ως βαφείο αυτοκινήτων και ενοικιάζεται προς €300/μήνα. Στο ισόγειο και τον 1ο όροφο υπάρχουν συνολικά τέσσερα διώροφα διαμερίσματα (ενός και δυο υπνοδωματίων). Το εμβαδόν τους κυμαίνεται μεταξύ 76 τ.μ. και 106 τ.μ. Ο 2ος όροφος αποτελείται από ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων συνολικού εμβαδού 169 τ.μ.. Η πολυκατοικία διαθέτει επίσης, υπόγειο με χώρους στάθμευσης και αποθήκες. Σημειώνεται ότι τέσσερα από τα πέντε διαμερίσματα ενοικιάζονται στην συνολική τιμή των €1.740/μήνα.

Στην κοινότητα Αυγόρου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, εντοπίζεται κενή κατοικία με πισίνα, στην επιφυλασσόμενη τιμή των €220.000. Το ακίνητο προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο και την παραλία, ενώ αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό, κουζίνα, playroom και τέσσερα υπνοδωμάτια. Εξωτερικά διαθέτει αυλή, πισίνα και περίφραξη. Το συνολικό εμβαδό της κατοικίας ανέρχεται σε 325 τ.μ..

PR35800

Κενή διώροφη κατοικία στην τιμή των €360.000 πωλείται στην Αραδίππου. Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, πλυσταριό, τρία υπνοδωμάτια και υπόγειο. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 270 τ.μ., καλυμμένων βεραντών 70 τ.μ. και υπογείου 135 τ.μ..

Ισόγεια κατοικία με θερμαινόμενη πισίνα ξεχωρίσαμε στο Τραχώνι στην επαρχία Λεμεσού, στην τιμή των €450.000. Πρόκειται για μία τοποθεσία με εξαιρετικές προσβάσεις σε γειτονικούς δήμους και τον Δήμο Λεμεσό. Η κενή κατοικία αποτελείται από σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και θερμαινόμενη πισίνα, ενώ εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, βεράντες, ψησταριά και αυλή. Το συνολικό εμβαδό της κατοικίας ανέρχεται σε 298 τ.μ..

Στην κοινότητα Αγίου Αμβροσίου της επαρχίας Λεμεσού, διατίθεται προς πώληση κενή κατοικία δύο υπνοδωματίων, στην τιμή των €115.000. Αποτελείται από σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο με αποχωρητήριο. Έχει συνολικό εμβαδόν εσωτερικών χώρων 100 τ.μ. και καλυμμένων βεραντών 22 τ.μ..

Διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων εντοπίζεται στην κοινότητα Μουττάλου της επαρχίας Πάφου. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €60.000, αποτελεί μέρος του συγκροτήματος "HILL TOP GARDENS" και διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις στη θάλασσα και στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου. Έχει συνολικό εμβαδόν 66 τ.μ. και ενοικιάζεται προς €250/μήνα.

Παραδοσιακή ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία ξεχωρίσαμε στην κοινότητα Κοιλίνεια της Πάφου. Η κενή κατοικία πωλείται στην τιμή των €50.000, διαθέτει πετρόχτιστη τοιχοποιία και βρίσκεται εντός του παραδοσιακού πυρήνα της κοινότητας. Έχει συνολικό εμβαδόν 120 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια.

Τουριστικό συγκρότημα στην Πόλη Χρυσοχούς

PR36062

Στην τουριστική περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς, το ενδιαφέρον κεντρίζει συγκρότημα διαμερισμάτων στην τιμή των €510.000. Το τουριστικό συγκρότημα αποτελείται από έξι διαμερίσματα ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, ενώ εξωτερικά διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα, κιόσκι, δύο αποθήκες και αυλή με κήπο. Έχει συνολικό εμβαδόν 530 τ.μ. και αποτελεί εξαιρετικές ευκαιρία για επένδυση, αφού μπορεί να αποφέρει απόδοση 6% και άνω.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και μεικτές αναπτύξεις-Στο ζενίθ η αδειοδότηση οικιστικών έργων
Ξένοι και Κύπριοι επενδυτές για το λιμάνι της Λάρνακας-Το Κατάρ και η παρότρυνση Αλέξη Βαφεάδη
Σεβασμό στον θεσμό των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών ζητά ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων-Ανησυχεί για τις πιέσεις
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Μένει στις τοπικές Αρχές μέχρι 31 Μαρτίου η αρμοδιότητα για επιτήρηση των επικίνδυνων οικοδομών
Παράταση μεταφοράς ευθύνης ελέγχου επικίνδυνων οικοδομών σε ΕΟΑ ως Μάρτιο 2025-Ομόφωνη πρόταση νόμου
Η εκδήλωση της Cyfield για τη νέα εποχή του κέντρου της Λευκωσίας-Τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
FIBA EuroBasket 2025: Πώς προχωρούν τα έργα αναβάθμισης του «Σπύρος Κυπριανού»
Πολυκατοικίες και κτίρια γραφείων με εμπνευσμένο σχεδιασμό από την Tor Properties
UBS: Η παγκόσμια αγορά ακινήτων και ο κίνδυνος φούσκας σε 25 μεγαλουπόλεις