Γιώργος Μετζάκης: Ο νέος Chief Commercial Officer της Cyta και το μεγάλο στοίχημα που θέλει να κερδίσει

Τη θέση του Chief Commercial Officer (CCO) της Cyta ανέλαβε πρόσφατα Γιώργος Μετζάκης. Συγκεκριμένα, ο κ. Μετζάκης ηγείται των Διευθύνσεων «Πωλήσεις & Μάρκετινγκ Καταναλωτικής Αγοράς», «Υποστήριξη Καταναλωτικής Αγοράς», «Επιχειρηματική Αγορά», «Εθνική Χονδρική Αγορά», «Διεθνής Χονδρική Αγορά», «Cytavision» και «Κάθετες Αγορές».

Ο νέος CCO της Cyta διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει εργαστεί σε θέσεις κλειδιά στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στο εξωτερικό. Η ένταξή του Cyta φέρνει ανανέωση, φρέσκες ιδέες, σύγχρονη τεχνογνωσία και ενθουσιασμό.

Ταυτόχρονα, ενισχύει την προοπτική του οργανισμού για εξέλιξη, καθώς και τη διατήρηση της συνάφειάς της με την αγορά και τις ανάγκες των πελατών της που αλλάζουν συνέχεια, την αυτοπεποίθηση, τον δυναμισμό και την εξωστρέφειά της.

Επίσης, οι πολύτιμες εμπειρίες που φέρνει μαζί του ο κ. Μετζάκης θα φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στην προσπάθειά για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, για ακόμα περισσότερες διακρίσεις και κυρίως, ακόμα πιο ευχαριστημένους πελάτες.

Το στοίχημα που θέλει να κερδίσει

Μιλώντας στο InBusinessNews, ο κ. Γιώργος Μετζάκης ανέφερε ότι οι προκλήσεις είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, ενώ αισθάνεται καθήκον για να διατηρήσει η Cyta την ηγετική της θέση στον τομέα.

«Ερχόμενος σε ένα Οργανισμό του κύρους και της σημασίας που έχει για την Κύπρο η Cyta, οι προκλήσεις είναι πολλές και ταυτόχρονα ενδιαφέρουσες. Ως επικεφαλής του εμπορικού της τμήματος, αισθάνομαι καθήκον μου να διασφαλίσω ότι διατηρεί την ηγετική της θέση στον τομέα της, αξιοποιώντας τις όποιες αναξιοποίητες δυνατότητες της κυπριακής αγοράς», ανέφερε συγκεκριμένα.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο, είναι όχι μόνο να συνεχίσει η Cyta την ανοδική της πορεία, αλλά και να ξεπεράσει τις τοπικές προσδοκίες, αφού η παγκοσμιοποίηση έχει δημιουργήσει νέα θέλω και πολυδιάστατες απαιτήσεις από τους πελάτες.

«Βρίσκομαι σε ένα Οργανισμό που ήδη ακολουθεί μια πορεία ακμής και βρίσκεται στην κορυφή του τομέα του, παρουσιάζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Για μένα, η πρόκληση εντοπίζεται όχι μόνο στο να καταφέρει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, αλλά να ξεπεράσει τις τοπικές προσδοκίες, συγκρινόμενος χωρίς κανένα πρόβλημα με διεθνείς κολοσσούς.

Η παγκοσμιοποίηση έχει δημιουργήσει νέα θέλω και πολυδιάστατες απαιτήσεις από τους πελάτες, και αυτό είναι το στοίχημα που θέλω να κερδίσω με τη Cyta, εστιάζοντας στη βελτίωση της εμπειρίας πελάτη. Η ομάδα μας είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και διαθέτει μεγάλο εύρος εμπειριών, γεγονός που θα συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη του οράματος που μοιραζόμαστε για το μέλλον», τόνισε ο κ. Μετζάκης στο InBusinessNews.

Το who is who του Γιώργου Μετζάκη

Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του University of South Alabama (ΗΠΑ) με ειδίκευση στο Marketing. Προέρχεται από την εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά της Ελλάδας με πολυετές ιστορικό σε θέσεις που απαιτούν συστηματικές μετρήσεις απόδοσης και επίτευξη απαιτητικών εμπορικών και οικονομικών αποτελεσμάτων.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια είχε σύνθετο διοικητικό ρόλο στην Wind Ελλάδας όπου, ανάμεσα σε άλλα, εργάστηκε ως Senior Marketing Manager Επιχειρηματικής Αγοράς, καθώς και ως Customer Value Manager (CVM). Με την εξαγορά της εταιρείας από την United Group (μητρική εταιρεία της Nova), παρέμεινε ως Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στη νέα εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, είχε διευθυντικούς ρόλους στην Globul Βουλγαρίας (θυγατρική Cosmote / Deutche Telecom Group) και στην εταιρεία Alpha Copy/Nokia όπου ήταν Country Manager (Βουλγαρία). Διαθέτει εκτεταμένη γνώση των εμπορικών θεμάτων των τηλεπικοινωνιών, των λειτουργιών και του ρυθμιστικού περιβάλλοντος, με μέτρο αναφοράς το έντονα διεθνοποιημένο περιβάλλον.

Δειτε Επισης

Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν