Γιώργος Κοσιής: Είμαστε γρηγορότεροι με τη χρήση τεχνολογίας (video)

Η εταιρεία Cyprus Millers By Hadjigiorkis δραστηριοποιείται στον τομέα των αλεύρων, των προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και πρώτων υλών. Η ιστορία της μετρά δεκαετίες, καθώς λειτουργούσε ήδη από το 1945 με παραδοσιακούς πετρόμυλους, ενώ το 1980 εξελίχθηκε σ’ έναν σύγχρονο κυλινδρόμυλο στο χωριό Φρέναρος.

Μιλώντας στο InBusiness TV, Ο production director της εταιρείας, Γιώργος Κοσιής, μιλά για την εξέλιξη της εταιρείας και τις καθοριστικές στιγμές της. Στόχοι της Cyprus Millers By Hadjigiorkis είναι, μεταξύ άλλων, η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας και οι καινούργιες επενδύσεις, που προγραμματίζει στις εγκαταστάσεις της.

Καθοριστικό παράγοντα στην ανάπτυξη, αλλά και την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας, αποτελεί η χρήση της τεχνολογίας. Με σύμμαχο – από την πρώτη στιγμή – τη Cyta Business, η Cyprus Millers By Hadjigiorkis έχει επενδύσει στην επικοινωνία, ενώ αρκετά από τα μηχανήματά της είναι συνδεδεμένα με καλώδιο οπτικών ινών με πολύ γρήγορες ταχύτητες, με αποτέλεσμα να διεκπεραιώνει γρηγορότερα τις εργασίες της.

Δείτε πιο κάτω όσα ανέφερε στο InBusiness TV ο Γιώργος Κοσιής:

  • Cyta Business

Η Cyta Business, αντιλαμβανομένη τις σύγχρονες απαιτήσεις και τις αυξημένες ανάγκες των ΜμΕ για αναβάθμισή τους στην ψηφιακή εποχή, συμβάλλει στην ανάπτυξή τους παρέχοντας λύσεις στα πρακτικά ζητήματα και τις προκλήσεις που τις απασχολούν και ταυτόχρονα αναδεικνύει τις ευκαιρίες που προκύπτουν με τη δύναμη της τεχνολογίας.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων