powered by

Altia: Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων στην Κύπρο (video)

Δυναμικά στην κυπριακή αγορά μπαίνει η Altia, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα ακινήτων στη χώρα μας.

Μιλώντας στο InBusiness Tv , ο Head of Sales της εταιρείας, Κρίτωνας Ονησιφόρου, προαναγγέλλει πως εντός του 2023, το χαρτοφυλάκιο της Altia θα διαθέτει πάνω από 1500 διαφορετικές επιλογές από ακίνητα. Ο ίδιος αναφέρει τα είδη των διαθέσιμων ακινήτων, καθώς και τις περιοχές στις οποίες βρίσκονται.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της πλατφόρμας είναι, σύμφωνα με τον Κρίτωνα Ονησιφόρου, η χρήση προηγμένης τεχνολογίας. Αυτή δίδει στους πιθανούς αγοραστές τη δυνατότητα της εικονικής περιήγησης, ενώ έχουν στη διάθεσή τους λεπτομερείς περιγραφές, βίντεο και φωτογραφίες από drones, καθώς και σημαντικές πληροφορίες για τη γύρω περιοχή.

Ο κ. Ονησιφόρου παραθέτει επίσης τους λόγους για τους οποίους η Altia ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της και αναφέρεται στα μελλοντικά της σχέδια.

Δείτε πιο κάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Κρίτωνα Ονησιφόρου στο InBusiness TV:

Δειτε Επισης

Ανακαλύψτε μοναδικές ευκαιρίες οικοπέδων από την Gordian σε Λεμεσό και Λάρνακα
Γ. Μισιρλής: Η αποδεδειγμένη συνεισφορά του τομέα των ακινήτων στην οικονομία και η άδικη στοχοποίηση
Προώθηση διαφόρων έργων στην Αγία Μαρινούδα Πάφου-Μελέτη για διαπλάτυνση του κύριου δρόμου από Γεροσκήπου
Brilliance Takes Time: Ο Μιχάλης Τυρίμος των Capacitor Partners, στη νέα σειρά συνεντεύξεων από το CHIVAS REGAL(video)
Προ των πυλών μεγάλη οικιστική ανάπτυξη από το My Mall Λεμεσού-Προς ολοκλήρωση το Leptos Limassol Park
Οικιστικά οικόπεδα με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης στην Πάφο από την Altamira Real Estate
Έτσι θα διαμορφωθεί ο χώρος που δεσπόζει το ιστορικό εργοστάσιο της ΚΕΑΝ στη Λεμεσό (photos)
Ask Wire: Ανοίγει το μετοχικό της κεφάλαιο στο κοινό-Κυπριακή PropTech εταιρεία λανσάρει καμπάνια crowdfunding
Συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας Κύπρου-Καμπότζης στους τομείς ανάπτυξης και επενδύσεων Δημητριάδης και Essa
Κατοικίες και διαμερίσματα στη Λευκωσία από την Altamira Real Estate