Σε λειτουργία η καινοτόμα υπηρεσία Click & Collect των Υπεραγορών Αλφαμέγα

Βαδίζοντας πιστά στον δρόμο της καινοτομίας και της εξέλιξης, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους προς όφελος των καταναλωτών, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα έθεσαν σε λειτουργία στις αρχές Μαΐου τη νέα, καινοτόμα υπηρεσία αγορών Click & Collect.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή για τα κυπριακά δεδομένα υπηρεσία, η οποία χωρίς οποιαδήποτε επιπλέον χρέωση, δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν οι ίδιοι τα προϊόντα που παραγγέλνουν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος των Υπεραγορών Αλφαμέγα, παρακάμπτοντας την υπηρεσία delivery.

Διαβάστε εδώ: Click & Collect: Λανσάρεται η καινοτόμα υπηρεσία των Υπεραγορών Αλφαμέγα

Με πλεονέκτημα τη μέγιστη ευκολία και ταχύτητα στην πραγματοποίηση των αγορών, το Click & Collect προσφέρει στους καταναλωτές την ευχέρεια να επιλέξουν οι ίδιοι πότε θα παραλάβουν τα ψώνια τους.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη στη χρήση. Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος των Υπεραγορών Αλφαμέγα, ο καταναλωτής δημιουργεί τη λίστα με τα προϊόντα που θέλει να αγοράσει, ακολούθως επιλέγει την υπηρεσία Click & Collect και προσδιορίζει πότε επιθυμεί να παραλάβει την παραγγελία του, βάσει του καθορισμένου ωραρίου. Στη συνέχεια, με απόλυτη άνεση, ο καταναλωτής μπορεί να σπεύσει να παραλάβει τα ψώνια του από τα ειδικά lockers που υπάρχουν στον χώρο παραλαβής των προϊόντων, με τη χρήση κωδικού που του έχει προηγουμένως αποσταλεί.

clickandcollect10002

Η υπηρεσία Click & Collect διαθέτει lockers τριών διαφορετικών θερμοκρασιών, ώστε να προϊόντα που φυλάσσονται εκεί να διατηρούνται αναλλοίωτα και φρέσκα κάτω από τις οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Ειδικότερα, υπάρχουν lockers για τα κατεψυγμένα προϊόντα, για τα είδη ψυγείου, καθώς επίσης και για τα προϊόντα που διατηρούνται σε θερμοκρασία δωματίου.

Στο παρόν στάδιο, η υπηρεσία Click & Collect είναι διαθέσιμη στις Υπεραγορές Αλφαμέγα Ακρόπολης και Πολεμιδιών. Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να επεκταθεί σε τρία ακόμα καταστήματα της αλυσίδας σε όλες τις πόλεις, ενώ μακροπρόθεσμος στόχος είναι η σταδιακή διεύρυνσή της σε ακόμη μεγαλύτερο αριθμό καταστημάτων της εταιρείας. Η υπηρεσία λειτουργεί, για αρχή, με δύο παράθυρα παραλαβής (collection slots) και με μεγάλα χρονικά περιθώρια, έτσι ώστε οι καταναλωτές να συνηθίσουν τον τρόπο λειτουργίας του Click & Collect. O αριθμός των παραθύρων παραλαβής θα αυξηθεί το επόμενο διάστημα.

clickandcollect10003

Σε δήλωσή του, ο Chief Information Officer των Υπεραγορών Αλφαμέγα, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε: «Διαχρονικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους πελάτες που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια, μια ευχάριστη και αναβαθμισμένη εμπειρία ψωνίσματος, στη βάση των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή. Σε αυτό το πλαίσιο, διευρύνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, υιοθετώντας καινοτόμες πρακτικές στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ευθυγραμμισμένη με αυτή τη φιλοσοφία, η νέα μας υπηρεσία Click & Collect εξοικονομεί χρόνο στον πελάτη, καθιστώντας πιο ευχάριστη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες του την εμπειρία ψωνίσματος που απολαμβάνει από την αλυσίδα μας. Είμαστε βέβαιοι ότι το Click & Collect, για το σχεδιασμό και υλοποίηση του οποίου εργαστήκαμε αρκετά τους προηγούμενους μήνες, θα αγκαλιαστεί από το καταναλωτικό κοινό».

Δειτε Επισης

Ανοίγματα στο Η.Β. για προσέλκυση επενδύσεων-Παρουσίασε τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Κύπρο ο Χριστοδουλίδης
Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Βιώσιμο μέχρι 2080, βούληση για εξορθολογισμό της επενδυτικής πολιτικής
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
125 χρόνια ζωής-Στο…σπίτι της Τρ. Κύπρου το παρελθόν συνάντησε το παρόν και έδωσε ραντεβού με το μέλλον(pics)
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και με κυπριακή σημαία το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
ΗΠΑ: Δύο εγγεγραμμένες στην Κύπρο εταιρείες στις νέες κυρώσεις κατά Λευκορωσίας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
AstroBank: €39,4 εκατ. κέρδη για το 2023-Στο 23,7% ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων