Chris Χριστοδούλου: Πραγματικός οραματιστής ο Tony - «Η συμβουλή που μου έδωσε»

Απέραντη θλίψη στον χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων προκάλεσε η είδηση του θανάτου του ιδρυτή και chairman της Action Global Communications, Tony Χριστοδούλου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Tony Χριστοδούλου γεννήθηκε το 1943 και το 1971 ξεκίνησε το επιχειρηματικό του ταξίδι, ιδρύοντας στο εφεδρικό δωμάτιο του οικογενειακού του σπιτιού στη Λευκωσία την Action Global Communications. Η εταιρεία σήμερα, έχει παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες, με τις πλείστες να είναι 100% ιδιοκτησία της κυπριακής εταιρείας. Συγκεκριμένα, διατηρεί γραφεία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τα Βαλκάνια, τη Βαλτική, τη Ρωσία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική

Σε προηγούμενη συνέντευξή του στο περιοδικό IN Business, o Chris Χριστοδούλου, CEO της Action και γιος του αποβιώσαντα Tony Χριστοδούλου, δήλωνε ότι την καλύτερη επιχειρηματική συμβουλή, την έχει πάρει από τον πατέρα του, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν πραγματικό οραματιστή.

«Την καλύτερη επιχειρηµατική συµβουλή την έχω πάρει από τον πατέρα µου Tony Χριστοδούλου, τον ιδρυτή της εταιρείας, ο οποίος ως ένας πραγµατικός οραµατιστής µε παρότρυνε να εµπιστεύοµαι το ένστικτό µου και να τολµώ» είχε αναφέρει.

Η Action Global Communications έστειλε το δικό της αντίο στον ηγέτη και μέντορά της, μέσω ανακοίνωσης.

«Ο Tony ήταν ονειροπόλος, πρωτοπόρος και αληθινός τιτάνας της βιομηχανίας των δημοσίων σχέσεων. Ξαναέγραψε και επαναπροσδιόρισε το βιβλίο κανόνων του κλάδου», αναφέρει, μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Το δικό τους αντίο μέσω των κοινωνικών δικτύων, απευθύνουν στον Tony Χριστοδούλου, στελέχη από τον χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων.

Δειτε Επισης

Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame