Επίσημη έναρξη για FRP Advisory Cyprus έπειτα από τη συγχώνευση APP Advisory και FRP

Πέραν των 150 κορυφαίων προσωπικοτήτων του κλάδου έδωσαν το παρόν τους σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, η οποία σηματοδότησε την επίσημη έναρξη της FRP Advisory Cyprus.

Η εν λόγω εκδήλωση διεξήχθη στα πλαίσια της πρόσφατης συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών APP Advisory και FRP. Τον περασμένο Δεκέμβριο, η ΑPP Αdvisory Ltd, η οποία εδρεύει στην Κύπρο και δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, συγχωνεύθηκε με την αγγλική εισηγμένη εταιρεία FRP ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την διεθνή και τοπική της τεχνογνωσία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ηγετικά στελέχη και διακεκριμένες προσωπικότητες από διάφορους τομείς του Κυπριακού επιχειρηματικού κόσμου, περιλαμβανομένων ανώτερων στελεχών κορυφαίων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, παρόχων υπηρεσιών υγείας, εκπαίδευσης, του τομέα της ναυτιλίας ως επίσης και μελών του Κυπριακού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Παρόντες ήταν επίσης και τα ηγετικά στελέχη της FRP από την Αγγλία, Geoff Rowley (Chief Executive Officer), Jeremy French (Chief Operations Officer), Gavin Jones (Chief Financial Officer), Richard Sanfourche (Financial Advisory Partner), Chris Stevens (Restructuring Advisory Partner).

BR6A5335_2048px

Το γραφείο της FRP Κύπρου, το οποίο εδρεύει στην Λεμεσό, διευθύνεται από τους Συνεταίρους Αυγουστίνο Παπαθωμά και Χριστίνα Παπαθωμά, και πλαισιώνεται από ομάδα 14 ατόμων. Η FRP Κύπρου παρέχει ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ άλλων, Financial Advisory, Debt Advisory, Debt Restructuring και Restructuring Advisory σε πελάτες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Αναφερόμενη στην εξαγορά της APP, η Χριστίνα ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ένταξη μας στην FRP. Έχουμε συνεργαστεί με την ομάδα τα τελευταία χρόνια και αυτή η εξέλιξη εδραιώνει τη εξαιρετική μας συνεργασία και για τις ευκαιρίες που αντιπροσωπεύει αυτή η νέα συνεργασία

Το γεγονός ότι μία αγγλική εισηγμένη εταιρεία ξεκινά την πρώτη διεθνή παρουσία της στην Κύπρο αναδεικνύει τις οικονομικές προοπτικές και δυνατότητες ανάπτυξης της Κυπριακής αγοράς. Η FRP Κύπρου βρίσκεται στην πλεονεκτική θέση να αξιοποιήσει την ευρεία τεχνογνωσία του ομίλου της FPR να ενισχύσει την προσφορά στους πελάτες της διατηρώντας ταυτόχρονα το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

BR6A5713-Enhanced-NR_2048px

Μέσω αυτής της συγχώνευσης, μας δίδεται η ευκαιρία να επεκτείνουμε το φάσμα των συμβουλευτικών υπηρεσιών που παρέχει η APP προς τους πελάτες της στην Κύπρο, να κτίσουμε πάνω στην ισχυρή μας φήμη και να επεκτείνουμε τις γραμμές εξυπηρέτησης μας.»

Η παρουσία της FRP Advisory Cyprus ενισχύει επίσης τη συνεργασία της FRP και το υφιστάμενο έργο του Ομίλου με τον παγκόσμιο συμβουλευτικό οργανισμό Eight International, παρέχοντας ευρύτερη υποστήριξη στους πελάτες της FRP σε διεθνή θέματα.

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο