Η iSPIRAL στις πιο αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογία σε Μέση Ανατολή και Κύπρο

Το διεθνούς κύρους πρόγραμμα Technology Fast 50 της Deloitte έχει αναγνωρίσει την iSPIRAL ως μια από τις γρηγορότερα αναπτυσσόμενες εταιρίες τεχνολογίας σε Μέση Ανατολή και Κύπρο.

Η iSPIRAL με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι έχει επιλεγεί ως μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες τεχνολογίας σε Μέση Ανατολή και Κύπρο από το πρόγραμμα της Deloitte Technology Fast 50, το οποίο αξιολογεί και αναγνωρίζει εταιρίες που επιδεικνύουν εξαιρετική ανάπτυξη στον τομέα της τεχνολογίας.

Το πρόγραμμα Deloitte Technology Fast 50, που διανύει τη δεύτερη χρονιά του, έλαβε σχεδόν 100 αιτήσεις από τη Μέση Ανατολή και την Κύπρο σε διάφορους τομείς, όπως λογισμικό, χρηματοοικονομική τεχνολογία, μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγία. Οι συμμετέχουσες εταιρίες παρουσίασαν μέση ανάπτυξη 277%, με τις εταιρίες στους τομείς χρηματοοικονομικής τεχνολογίας και λογισμικού να αποτελούν σχεδόν τα δύο τρίτα των εταιριών που συμμετείχαν. Μεταξύ αυτών, η iSPIRAL διεκδίκησε μία από τις υψηλότερες θέσεις χάρη στην εντυπωσιακή ανάπτυξη και τη συμβολή της στον τομέα.

Εξαιρετική Ανάπτυξη

«Παρά τις διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα, την απότομη αύξηση του πληθωρισμού, της τιμής των καυσίμων και των επιτοκίων, οι οικονομίες της Μέσης Ανατολής και της Κύπρου επέδειξαν ιδιαίτερη ευελιξία, ανθεκτικότητα και ικανότητα να αντιμετωπίζουν τις αντιξοότητες τα τελευταία χρόνια», δηλώνει η Deloitte.

«Η περιοχή εξελίσσεται σε ολοένα και πιο ελκυστικό επενδυτικό προορισμό και σε έδρα δραστηριοποίησης διεθνών εταιριών, καθώς προωθεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό, θεσπίζει συνεχώς κίνητρα για την προσέλκυση περισσότερων νεοφυών επιχειρήσεων και εφαρμόζει εθνικές στρατηγικές για την ενσωμάτωση της καινοτόμου τεχνολογίας».

Ως ο κορυφαίος πάροχος λύσεων και υπηρεσιών ρυθμιστικής τεχνολογίας στην περιοχή, η iSPIRAL ειδικεύεται στην παροχή κανονιστικής τεχνολογίας για επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, του ηλεκτρονικού εμπορίου και των παιχνιδιών. Η εταιρία έχει αναγνωριστεί για τις καινοτόμες λύσεις της που έχουν συμβάλει στην ευρύτερη ανάπτυξη στην περιοχή.

Διεθνής Αναγνώριση

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακηρυχθήκαμε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες τεχνολογίας στη Μέση Ανατολή και την Κύπρο από το πρόγραμμα Technology Fast 50 της Deloitte», δήλωσε ο Τάσος Ττινιόζου, Εκτελεστικός Διευθυντής της iSPIRAL. «Η αναγνώριση αυτή αποτελεί το επισφράγισμα της σκληρής δουλειάς και του επαγγελματισμού της ομάδας μας, η οποία είναι αφοσιωμένη στην παροχή καινοτόμων λύσεων στους πελάτες μας».

Η δέσμευση της iSPIRAL για την παροχή καινοτόμων λύσεων αποδεικνύεται μέσα από την πλατφόρμα RegTek+, η οποία προσφέρει καινοτόμες λύσεις onboarding, KYC και AML σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Με το RegTek+, η iSPIRAL βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου της ρυθμιστικής τεχνολογίας, παρέχοντας στους πελάτες της τα εργαλεία που χρειάζονται για να συμμορφώνονται με τις ολοένα και πιο σύνθετες ρυθμιστικές απαιτήσεις.

Αυτή η αναγνώριση από το πρόγραμμα Technology Fast 50 της Deloitte επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της iSPIRAL στον τομέα της τεχνολογίας και αναδεικνύει τη σημαντική συμβολή της εταιρίας στην ευρύτερη οικονομία.

Η iSPIRAL είναι κορυφαίος πάροχος λύσεων και υπηρεσιών ρυθμιστικής τεχνολογίας. Η εταιρία ειδικεύεται στο να βοηθά επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, του ηλεκτρονικού εμπορίου και των παιχνιδιών, να ανταποκρίνονται στις κανονιστικές απαιτήσεις μέσω καινοτόμων λύσεων. Με μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών και δέσμευση στην αριστεία, η iSPIRAL παρέχει στους πελάτες της τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για την αντιμετώπιση των σύγχρονων επιχειρηματικών τους προκλήσεων.

Δειτε Επισης

Κυβερνοεπιθέσεις: Κορυφαίοι CIO’s της Κύπρου ξεδιπλώνουν στρατηγικές άμυνας
Η Cyta Business παρουσίασε το δίκτυο NarrowBand-IoT-Οι νέες δυνατότητες που φέρνει
Στη Ρώμη για προώθηση της Ψηφιακής Καινοτομίας στη Μεσόγειο ο Δημήτρης Σκουρίδης
Γιατί η «data-centric» προσέγγιση κυβερνοασφάλειας μετασχηματίζει επιχειρήσεις
Δ. Ζαφειριάδης: H εσφαλμένη εκτίμηση οργανισμών που θα τους στοιχίσει... ακριβά
S. Štucl προς επιχειρήσεις: Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε ανθεκτικότητα και αλλαγή
Εκδήλωση της IBM για τους εμπορικούς της συνεργάτες-Παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας
Ι. Σολωμάκος: Πώς προχωράμε με ασφαλή τεχνητή νοημοσύνη στον ευφυή κόσμο
S. Nagoor: Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Χρίστος Γιακουμή: Οι κρίσιμες υποδομές αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως σύμμαχό τους