Μοναδικές ευκαιρίες για οικιστικά ακίνητα σε όλη την Κύπρο στο χαρτοφυλάκιο της Altia

Αναζητείς την ιδανική κατοικία με μεγάλη αυλή και πισίνα σε προνομιακή τοποθεσία, μια ευρύχωρη κατοικία στα προάστια, ή ακόμα και εξοχική κατοικία σε παραθαλάσσια περιοχή λίγα μόνο λεπτά από την παραλία; Για πολυάριθμες επιλογές σε οικιστικά ακίνητα επισκεφτείτε την πλατφόρμα της Altia, και ανακάλυψε το ακίνητο που θα γίνει η κατοικία των ονείρων σου ή η επόμενη επένδυσή σου!

Εμείς σου παραθέτουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή κι ελκυστικά ακίνητα που εντοπίσαμε στο χαρτοφυλάκιο της Altia, κατάλληλα για ιδιοκατοίκηση ή επένδυση, σε όλη την Κύπρο.

1. Paralimni

Διώροφη κατοικία στο Παραλίμνι

Διώροφη κατοικία με πισίνα και αυλή στο Παραλίμνι. Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, καθιστικό, τραπεζαρία, τουαλέτα επισκεπτών, μεγάλη κουζίνα και βεράντα. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, από τα οποία η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι τύπου en-suite, και ένα επιπρόσθετο κυρίως μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχει βοηθητικός στεγασμένος χώρος, διαμορφωμένη αυλή, στεγασμένος χώρος στάθμευσης και πισίνα.

3. Psevdas

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στον Ψευδά

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με πισίνα. Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα με επιπλέον καθιστικό και τζάκι, πλυσταριό, υπνοδωμάτιο και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι τύπου en-suite, και ένα κυρίως μπάνιο με τουαλέτα. Επιπλέον, διαθέτει καλυμμένες βεράντες περίπου 33 τ.μ.

4. Latsia

Πολυτελής διώροφη κατοικία στα Λατσιά

Κομψή, πολυτελής και λειτουργική διώροφη κατοικία με μεγάλη αυλή και πισίνα στην περιοχή των Λατσιών στη Λευκωσία. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας και καθιστικού, κουζίνα και καθιστικό καθώς και πλυσταριό/μικρή κουζίνα, γραφείο και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι τύπου en-suite με δωμάτιο-ντουλάπα, μπαλκόνι, μικρή κουζίνα/πλυσταριό και μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχει στεγασμένος χώρος στάθμευσης, μεγάλη αυλή και πισίνα.

5. Latsia imitelis

Ημιτελής διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στα Λατσιά

Ημιτελές διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στα Λατσιά, ιδανική για οικογένεια. Με την ολοκλήρωση των έργων το ισόγειο θα αποτελείται από ενιαίο σαλόνι και τραπεζαρία, κουζίνα με καθιστικό, πλυσταριό και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος θα αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το κύριο θα είναι τύπου en-suite, κοινόχρηστο μπάνιο και πλυσταριό. Εξωτερικά υπάρχει περιφραγμένη αυλή, βεράντες και βοηθητικό κτήριο με δωμάτιο υπηρεσίας τύπου en-suite, αποθήκη και δύο καλυμμένους χώρους στάθμευσης.

6. Strovolos

Τριώροφη κατοικία στον Στρόβολο

Τριώροφη οικία με κοινόχρηστη πισίνα και αυλή που βρίσκεται εντός συγκροτήματος τριών κατοικιών. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, τουαλέτα επισκεπτών, δεύτερο καθιστικό, πλυσταριό και σκεπαστές βεράντες. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια το ένα από τα οποία είναι τύπου en-suite με δωμάτιο-ντουλάπα και μπαλκόνι. Στο υπόγειο υπάρχει στεγασμένος χώρος περίπου 26 τ.μ. και στεγασμένο πάρκινγκ 57 τ.μ.

7. Moni

Ημιτελής διώροφη κατοικία στη Μονή

Το ισόγειο αποτελείται από χωλ, τραπεζαρία, σαλόνι, κουζίνα, τουαλέτα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, επιπλέον κουζίνα και τρεις βεράντες.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια με ντουλάπα και το ένα περιέχει ιδιωτικό μπάνιο και δύο βεράντες. Επιπλέον υπάρχει εξωτερικό βοηθητικό κτίριο που αποτελείται από αποθήκη, λεβητοστάσιο και χώρο στάθμευσης.

8. Ayia Fyla

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στη Αγία Φύλα

Το ισόγειο αποτελείται από τραπεζαρία, σαλόνι, κουζίνα με καθιστικό, τουαλέτα επισκεπτών, πλυσταριό, δύο καλυμμένες βεράντες και μια ακάλυπτη. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα περιέχει ιδιωτικό μπάνιο με δωμάτιο-ντουλάπα, επιπρόσθετο μπάνιο με ντουζιέρα και καλυμμένες βεράντες. Καλύπτεται από σύστημα VRV, κλιματιστικά στον πρώτο όροφο, ηλεκτρονική είσοδος, παροχές για κεντρική θέρμανση, σύστημα συναγερμού και πυρκαγιάς. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, στεγασμένος χώρος στάθμευσης και περίφραξη.

Δείτε περισσότερες ευκαιρίες ακινήτων εδώ.

Δειτε Επισης

Ελίκκος Ηλία: Μεγάλο ενδιαφέρον για το Σχέδιο Πολεοδομικής Αμνηστίας-Πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Στα δικαστήρια ο δρόμος Πάφου-Πόλης… «Ο εργολάβος ερμηνεύει με δικό του τρόπο τις πρόνοιες»
Μήνας επενδυτικών ευκαιριών από την Gordian
Γιάννης Μισιρλής: Κοινός στόχος όλων η εξεύρεση ριζικών λύσεων για επίλυση του στεγαστικού προβλήματος
Τα κίνητρα στους επιχειρηματίες ανάπτυξης γης για προσιτή στέγη και οι τρόποι αξιοποίησης με παραδείγματα
Πωλείται το «Royiatiko» στην παλιά Λευκωσία-Η τιμή και τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου (pics & vid)
Ελίκκος Ηλία: Αυξημένο ενδιαφέρον επιχειρηματιών ανάπτυξης γης για επενδύσεις στην αγορά προσιτής κατοικίας