Το ταξίδι της TheSoul Publishing στο ασφαλές...καταφύγιο της Κύπρου

Το ταξίδι της TheSoul Publishing στην Κύπρο παρουσίασε κατά τη διάρκεια του «Cyprus: The new Global Technology and Innovation Hub» ο Patrik Wilkens, Vice President Operations της εταιρείας, ο οποίος έκανε λόγο για μια χώρα που παρέχει πολλές ευκαιρίες σε ξένες εταιρείες, καθώς και για μια περιοχή ασφαλή- βασικό κριτήριο απόφασης μετεγκατάστασης του ιδίου και της οικογένειάς του.

Ο Patrik Wilkens, Vice President Operations της TheSoul Publish, ο οποίος ήρθε στο νησί με την οικογένειά του πριν από δύο χρόνια, ανέφερε ότι η εταιρεία είναι υπερήφανο μέλος της κυπριακής τεχνολογικής κοινότητας, με 440 υπαλλήλους στη χώρα, εκ των οποίων 305 ξένοι εμπειρογνώμονες που μετεγκαταστάθηκαν πρόσφατα στο νησί, με 175 άτομα-μέλη της οικογένειάς τους, γεγονός που αντικατοπτρίζει την ευκολία με την οποία οι εταιρείες τεχνολογίας μπορούν να μετακομίσουν οικογενειακά από τη μια χώρα στην άλλη.

Όπως υπέδειξε, το γεγονός ότι η χώρα είναι ένα ασφαλές μέρος για ζήσει και να δουλέψει κανείς αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους λόγους στην απόφασή του να επιλέξει την Κύπρο.

Έμφαση έδωσε, τέλος, στις προσπάθειες που κάνει η Πολιτεία για στήριξη των ξένων εταιρειών που επιλέγουν τη χώρα μας, τόσο στα αρχικά στάδια μέσω κινήτρων όσο και κατά την εδώ παραμονή τους.

«Λαμβάνουμε μεγάλη στήριξη από την κυβέρνηση», τόνισε, εκφράζοντας έτσι την ευγνωμοσύνη του, ενώ, πρόσθεσε ότι ανυπομονούν να στηρίξουν την Κύπρο, ώστε να γίνει ένας από τους καλύτερους τόπους διαμονής και εργασίας και να υλοποιηθεί η στρατηγική «Όραμα 2035».

Δειτε Επισης

Η υιοθέτηση τεχνολογιών από ΜμΕ για να ενισχύσουν την κυβερνοασφάλεια
Πρόγραμμα $230 εκατ. για στήριξη των Generative AI startups από την Amazon Web Services
Ο δρόμος των κυπριακών επιχειρήσεων προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό και πόσο υπολογίζουν την... ασφάλεια
Digital Cyprus Conference 2024: Τιμητική βράβευση σε Ιπποκράτη Σταματίου και Aντωνία Μιχαήλ
Αντρέας Κωνσταντινίδης για κυβερνοαπειλές: Δράστε σήμερα, ασφαλίστε το αύριο
Ιωάννης Σολωμάκος: Η σημασία της στρατηγικής «Zero Trust»
Βασίλης Χαραλάμπους: Τι να προσέξουν οι οργανισμοί για την ασφάλεια των data
Η σημασία της ηθικής ένταξης της τεχνητής νοημοσύνης στις επιχειρήσεις
Βασίλης Ιωάννου: Η εμπειρία του πελάτη στον πυρήνα κάθε επιχείρησης
Μιχάλης Τυρίμος: Τέσσερις απλές συμβουλές στους οργανισμούς για καλύτερη πελατειακή εμπειρία