Το ταξίδι της TheSoul Publishing στο ασφαλές...καταφύγιο της Κύπρου

Το ταξίδι της TheSoul Publishing στην Κύπρο παρουσίασε κατά τη διάρκεια του «Cyprus: The new Global Technology and Innovation Hub» ο Patrik Wilkens, Vice President Operations της εταιρείας, ο οποίος έκανε λόγο για μια χώρα που παρέχει πολλές ευκαιρίες σε ξένες εταιρείες, καθώς και για μια περιοχή ασφαλή- βασικό κριτήριο απόφασης μετεγκατάστασης του ιδίου και της οικογένειάς του.

Ο Patrik Wilkens, Vice President Operations της TheSoul Publish, ο οποίος ήρθε στο νησί με την οικογένειά του πριν από δύο χρόνια, ανέφερε ότι η εταιρεία είναι υπερήφανο μέλος της κυπριακής τεχνολογικής κοινότητας, με 440 υπαλλήλους στη χώρα, εκ των οποίων 305 ξένοι εμπειρογνώμονες που μετεγκαταστάθηκαν πρόσφατα στο νησί, με 175 άτομα-μέλη της οικογένειάς τους, γεγονός που αντικατοπτρίζει την ευκολία με την οποία οι εταιρείες τεχνολογίας μπορούν να μετακομίσουν οικογενειακά από τη μια χώρα στην άλλη.

Όπως υπέδειξε, το γεγονός ότι η χώρα είναι ένα ασφαλές μέρος για ζήσει και να δουλέψει κανείς αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους λόγους στην απόφασή του να επιλέξει την Κύπρο.

Έμφαση έδωσε, τέλος, στις προσπάθειες που κάνει η Πολιτεία για στήριξη των ξένων εταιρειών που επιλέγουν τη χώρα μας, τόσο στα αρχικά στάδια μέσω κινήτρων όσο και κατά την εδώ παραμονή τους.

«Λαμβάνουμε μεγάλη στήριξη από την κυβέρνηση», τόνισε, εκφράζοντας έτσι την ευγνωμοσύνη του, ενώ, πρόσθεσε ότι ανυπομονούν να στηρίξουν την Κύπρο, ώστε να γίνει ένας από τους καλύτερους τόπους διαμονής και εργασίας και να υλοποιηθεί η στρατηγική «Όραμα 2035».

Δειτε Επισης

ASBIS: Η Ubiquiti ανακοίνωσε νέες κάμερες G5 Ultra που διαχειρίζονται το UniFi Protect 3.0
Κομισιόν: Επιπλέον 90 εκατ. ευρώ για την αστική καινοτομία
Οπισθοχώρησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Κύπρος...Έπεσε έξι θέσεις στην ψηφιακή ανταγωνιστικότητα το 2023
Technology FAST 50 2024: Η Capital.com με έδρα την Κύπρο στην πρώτη θέση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά
Ευκαιρίες καλοκαιρινής πρακτικής άσκησης για φοιτητές/τριες προσφέρει το ΙδΕΚ
Cyta: Σε εξέλιξη περιστατικό απάτης μέσω γραπτών μηνυμάτων sms-Συστήνει προσοχή
Το ταξίδι της μετεγκατάστασης και γιατί οι ξένες tech εταιρείες... ψηφίζουν Κύπρο-Η Palta και η Wargaming
Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;
NEDECO: Σχεδιάστε σήμερα τη μελλοντική σας ανάπτυξη και βιωσιμότητα
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης