Realty ONE: Επεκτάθηκε στην Κύπρο ο παγκόσμιος όμιλος lifestyle ακινήτων

Επεκτείνεται στην Κύπρο το Realty ONE Group, καθώς παραχώρησε τα δικαιώματα franchise σε Κύπριο επιχειρηματία, επεκτείνοντας έτσι την παγκόσμια παρουσία του.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο brand πώλησης lifestyle και πολυτελών ακινήτων που ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διατηρεί παρουσία σε περισσότερα από 200 σημεία στον κόσμο. Μετά την Ιταλία και την Ισπανία, η Κύπρος είναι η τρίτη ευρωπαϊκή χώρα που εκπροσωπεί το Realty ONE.

Ιδιοκτήτης του Realty ONE στην Κύπρο, είναι ο Νικόλας Χρίστου, ο οποίος μετρά περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στο real estate και επίσης έχει ένα σημαντικό υπόβαθρο σε χρηματοοικονομικές και επιχειρηματικές συμβουλές, καθώς και εκτεταμένες επιχειρηματικές σχέσεις στην Ε.Ε.

«Πιστεύουμε στην εξέλιξη και στην ανάγκη για αλλαγή, και έτσι προχωράμε ενώνοντας τις δυνάμεις μας με το Realty ONE Group. Η συνεχής εκπαίδευση, ο κώδικας δεοντολογίας, η ομαδική δραστηριότητα, η κουλτούρα, τα τεχνολογικά προηγμένα εργαλεία και οι απλές υλοποιήσεις είναι στοιχεία ζωτικής σημασίας τα οποία καθορίζουν το Realty ONE Group», ανέφερε ο κ. Χρίστου, τονίζοντας ότι αφορά ένα σύγχρονο, βιώσιμο και συνεχώς αναπτυσσόμενο brand.

«Η συνεργασία μας με τον Realty ONE Group θα προσθέσει σημαντική αξία, όχι μόνο στον τομέα των ακινήτων, αλλά σε κάθε επαγγελματία ξεχωριστά, σε κάθε υποψήφιο πελάτη, αλλά και στον επιχειρηματικό κλάδο γενικότερα με θετικό αντίκτυπο στην κυπριακή οικονομία», υπογράμμισε.

Από πλευράς του, ο CEO και ιδρυτής του Realty ONE Group, Kuba Jewgieniew, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η συνεργασία αυτή επεκτείνει το παγκόσμιο αποτύπωμα του ομίλου.

«Είμαστε ευθυγραμμισμένοι με το όραμα του Νικόλα και παράλληλα είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες που προσθέσαμε την επιχειρηματική του εμπειρία μαζί με το πάθος του να επεκτείνει το παγκόσμιο μας αποτύπωμα», είπε συγκεκριμένα ο κ. Jewgieniew.

  • Το Realty ONE Group

To Realty ONE Group ιδρύθηκε το 2005 στις ΗΠΑ και το μοναδικό του επιχειρηματικό μοντέλο κατάφερε να αλλάξει ριζικά το πρόσωπο του franchising ακινήτων.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα εξελίχθηκε και κατάφερε να συμπεριλάβει περισσότερους από 18.000 επαγγελματίες ακινήτων σε περισσότερα από 400 γραφεία σε 49 πολιτείες των ΗΠΑ, Ουάσιγκτον, Πουέρτο Ρίκο, Βολιβία, Καναδά, Κόστα Ρίκα, Εκουαδόρ, Ιταλία, Πορτογαλία, Φιλιππίνες, Ισπανία και Σιγκαπούρη.

Ο Όμιλος έχει αναγνωριστεί από το περιοδικό Entrepreneur ως το νούμερο ένα εμπορικό σήμα ακινήτων στις ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ: CBN

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές