Η πρώτη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου κρουαζιέρας στην Κύπρο είναι εδώ

Το λανσάρισμα της πρώτης αποκλειστικής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου κρουαζιέρας στην Κύπρο ανακοίνωσε η Century Travel.

Η εταιρεία που εξειδικεύεται σε θέματα κρουαζιέρας στο νησί δημιούργησε την cruise.com.cy, η οποία είναι προσαρμοσμένη για τις ανάγκες του ταξιδιώτη της χιλιετίας, καλύπτοντας ένα κενό στην εγχώρια ταξιδιωτική βιομηχανία.

Η νέα εύχρηστη ψηφιακή πλατφόρμα προσφέρει μία υψηλής τεχνολογίας εμπειρία κρατήσεων σε ταξιδιώτες που αναζητούν μοναδικούς προορισμούς και αυθεντικές εμπειρίες κρουαζιέρας.

Online κράτηση για πάνω από 25.000 κρουαζιέρες
Με παρουσία από το 2008, η Century Travel στοχεύει να γίνει ο ηγέτης στον τομέα της κρουαζιέρας στην Κύπρο, μετρώντας ήδη συνεργασίες με τις καλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας παγκοσμίως μέσω των οποίων προσφέρει ιδιαίτερες εμπειρίες στους Κύπριους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν από τη Λεμεσό, καθώς και από λιμάνια σε όλο τον κόσμο.

cruise2


Η πλατφόρμα cruise.com.cy παρέχει πρόσβαση στην online αναζήτηση για πάνω από 25.000 κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο, με όλες τις κορυφαίες εταιρείες κρουαζιέρας και τα πιο αναγνωρίσιμα κρουαζιερόπλοια, όπως οι Norwegian Cruise Line, MSC Cruises, Royal Caribbean International, Cunard, Oceania Cruises, Holland America Line, Celebrity Cruises, P&O Cruises, Azamara, Silversea Cruises, Seabourn, Crystal Cruises, Celestyal Cruises, και από φέτος η Explora Journeys.

cruise3

Οι ταξιδιώτες άλλαξαν τα δεδομένα

Σε δηλώσεις της στο πλαίσιο του λανσαρίσματος της εν λόγω μάρκας, η διευθύνουσα σύμβουλος του Century Travel Group, Vicky Lewis, σημείωσε ότι η πλατφόρμα cruise.com.cy παρέχει μία εμπειρία κράτησης υψηλής τεχνολογίας που απευθύνεται στους Κύπριους ταξιδιώτες της χιλιετίας, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα online κράτησης, εύκολης και ασφαλούς πληρωμής με μόλις πέντε κλικ.

cruise5

Αναφερόμενη στους millennials, εξήγησε ότι όλο και περισσότεροι γίνονται 40 ετών και αλλάζουν τα ταξίδια όπως τα ξέρουμε, φέρνοντας μαζί τους την τεχνολογική τους εξειδίκευση και την κοινωνική τους συνείδηση, γεγονός που μεταμορφώνει την ταξιδιωτική βιομηχανία.

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες