6+1 πράγματα που κάνουν τη διαφορά σε μια υπεραγορά

Η επίσκεψη στην υπεραγορά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Άλλοι πάμε για να αγοράσουμε όσα χρειαζόμαστε και άλλοι για μια... βόλτα, στην οποία όλο και κάτι θα πάρουμε. Με όποιο σκεπτικό και αν πηγαίνουμε στην υπεραγορά, έχουμε κάτι κοινό. Επιλέγουμε πάντα αυτή, που μας προσφέρει μια αλλιώτικη εμπειρία ψωνίσματος και που διαφέρει από τις άλλες. Ποια είναι όμως εκείνα τα στοιχεία, που μας κάνουν να προτιμούμε μια υπεραγορά;

Φρέσκα φρούτα και λαχανικά

Είναι τα ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, καθώς και η μεγάλη ποικιλία που μας προσφέρει, ικανοποιώντας έτσι, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Είναι για όλους μας σημαντικό, να αγοράζουμε προϊόντα που μπορούμε να εμπιστευτούμε, προμηθευόμενα από ντόπιους παραγωγούς που τα καλλιεργούν με μεράκι και αφοσίωση.

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ 2

Κρεοπωλείο

Έπειτα, θέλουμε και ένα κρεοπωλείο με ποιοτικά κρέατα, από κυπριακές φάρμες, καθώς και ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τη δουλειά τους, επιλέγοντας μόνο τα καλύτερα. Ταυτόχρονα, να μπορούν να μας βοηθήσουν να επιλέξουμε κι εμείς με τη σειρά μας, αυτό που χρειαζόμαστε. Βλέπετε, δεν πάμε όλοι στο κρεοπωλείο, γνωρίζοντας επ’ ακριβώς τι κρέας και πόση ποσότητα θέλουμε.

Χαμηλές τιμές και προσφορές

Από τα πλέον σημαντικά στοιχεία για να επιλέξουμε μία υπεραγορά, είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές της. Θέλουμε να βρίσκουμε όλα όσα χρειαζόμαστε, σε άψογη ποιότητα, χωρίς να πρέπει να ξοδεύουμε μεγάλα ποσά, για να ικανοποιήσουμε βασικές μας ανάγκες.

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ 3

Μάρκες που ξέρουμε, αλλά και νέες

Επιπλέον, είναι και η ποικιλία. Να έχουμε τη δυνατότητα να βρίσκουμε μάρκες που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε, αλλά και νέες, σε ελκυστικές τιμές, που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μας.

Ευχάριστο περιβάλλον

Όπως σε ό,τι κάνουμε στη ζωή μας, έτσι και το ψώνισμα στην υπεραγορά, θέλουμε να είναι άνετο, εύκολο και ευχάριστο. Γι’ αυτό, το να μπορούμε να βρίσκουμε άνετα και εύκολα αυτά που χρειαζόμαστε, αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για να επισκεφθούμε μία υπεραγορά. Παράλληλα, είναι και η καθαριότητα. Γιατί όσο μεγάλη ποικιλία και καλής ποιότητας προϊόντα να έχει μία υπεραγορά, το πρώτο που σε κερδίζει, είναι το πόσο καθαρή είναι.

Άψογη εξυπηρέτηση

Επιπρόσθετα, θέλουμε άψογη και φιλική εξυπηρέτηση. Θέλουμε ανθρώπους που να είναι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστούμε και να είναι πάντα χαμογελαστοί. Το να νιώθουμε ευπρόσδεκτοι σε μία υπεραγορά, σίγουρα είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να την επιλέξουμε.

Άνετος χώρος στάθμευσης

Τέλος, είναι και η εύκολη πρόσβασή μας στην υπεραγορά. Είναι σημαντικό να έχουμε στη διάθεσή μας έναν άνετο χώρο στάθμευσης, έτσι ώστε να μην ψάχνουμε πού θα αφήσουμε το όχημά μας, ούτε φυσικά να χρειάζεται να κουβαλάμε σε μεγάλη απόσταση τα ψώνια μας.

Όλα τα πιο πάνω, τα συναντάμε στις υπεραγορές Μικρόπολις, οι οποίες φροντίζουν να μας προσφέρουν μια καθημερινή εμπειρία φρεσκάδας, με φρέσκα προϊόντα διαλεγμένα με αγάπη, φιλικές τιμές, ευχάριστο περιβάλλον και φυσικά άψογη εξυπηρέτηση. Ζήστε κι εσείς μια αλλιώτικη εμπειρία ψωνίσματος, στις υπεραγορές Μικρόπολις σε Παλιομέτοχο, Νήσου και Λευκωσία.

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ 4

Δειτε Επισης

Νίκος Χριστοδουλίδης: Αύξηση 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίο τους τελευταίους έξι μήνες
Νέα συλλογή κοσμημάτων και ρολογιών Dolce & Gabbana
Δύο χρόνια στην Κύπρο γιορτάζει το Wolt Market με προσφορές και μοναδικά δώρα
Ευρωζώνη: Στα €24,1 δις το εμπορικό πλεόνασμα τον Μάρτιο
AstroBank: Ανοίγει νέο κατάστημα στο Δάλι-Στα πλάνα η κάλυψη κι άλλων περιοχών
Νίκος Χριστοδουλίδης: Δεν υπάρχει ναυάγιο, υπάρχουν ευθύνες… Γιατί χρειάστηκε να παρέμβω για το τερματικό
Το καινούργιο τηλεοπτικό σποτ της ΚΕΑΝ με πρωταγωνιστή για μια ακόμη χρονιά τον Λούκα Γιώρκα(vid)
«Pronomia»: Το νέο πρωτοποριακό σχέδιο επιβράβευσης με πολλαπλά ωφελήματα από την Τράπεζα Κύπρου
Από «ανιαροί» λογιστές, πάροχοι κορυφαίας συμβουλευτικής υποστήριξης-Η αλλαγή ρόλου, ταυτότητας και κατεύθυνσης
Το πολυβραβευμένο κολλαγόνο Zooki, τώρα και στην Κύπρο