Η Xiaomi σχεδιάζει ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα

Την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα, την οποία θεωρεί χώρα στρατηγικής σημασίας, σχεδιάζει η Xiaomi. Ειδικότερα, όπως αναφέρει στο ΑΠΕοΜΠΕ ο Αντρζέι Γκλάντκι, CEE και Nordic Region Deputy General Manager της Xiaomi με αφορμή την παρουσίαση στην Αθήνα της νέας σειράς έξυπνων κινητών τηλεφώνων Redmi Note 12 "στρατηγικά, η Ελλάδα είναι μία από τις πιο σημαντικές χώρες στην περιοχή μας, οπότε στοχεύουμε να ενισχύσουμε την παρουσία μας στην τοπική αγορά και να ενδυναμώσουμε περαιτέρω τις σχέσεις μας με τους Ελληνες καταναλωτές. Επιπλέον, θα επενδύσουμε ακόμη περισσότερο στο να παρουσιάσουμε μια πιο εμπλουτισμένη γκάμα σε όλο το οικοσύστημά μας".

Η σειρά Redmi Note έκανε πάντα τη διαφορά στη μεσαία κατηγορία smartphones. Η νέα σειρά Redmi Note 12 διαθέτει ένα σύνολο προηγμένων χαρακτηριστικών που ανοίγουν νέους ορίζοντες και αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας για τη δημιουργία smartphones επιπέδου ναυαρχίδας, που να είναι προσιτά σε όλους, τόνισε.

Όπως ανακοινώθηκε, η σειρά Redmi Note 12 περιλαμβάνει τα Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12 5G, το Redmi Note 12 και το Redmi Note 12S.

Όπως αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς Redmi Note 11, η σειρά Redmi Note 12 φέρνει και αυτή εξαιρετικές προσθήκες στα χαρακτηριστικά που ενδιαφέρουν περισσότερο τους χρήστες. Οι προσθήκες περιλαμβάνουν βελτιώσεις στο σύστημα κάμερας, τη μπαταρία, την ταχύτητα φόρτισης και ένα φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό, όλα διαθέσιμα σε απίστευτες τιμές. Με την παγκόσμια διάθεση της σειράς Redmi Note 12, η Xiaomi αποδεικνύει έμπρακτα, για μια ακόμα φορά, τη δέσμευσή της να δημιουργεί χαρακτηριστικά και λειτουργίες υψηλού επιπέδου για smartphones, και να τα καθιστά προσιτά σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοινώνει και τη διάθεση του Redmi Watch 3, που είναι ένα νέο, κομψό smartwatch, με φωτεινή και καθαρή οθόνη, πληθώρα λειτουργιών άσκησης και άθλησης και σύστημα GPS, καθώς και τις νέες σειρές robot vacuums S και X, οι οποίες προσφέρουν εκπληκτική καθαριότητα με μεγάλη απορροφητική ισχύ και προηγμένο σύστημα πλοήγησης.

Όλα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα από τις 6 Απριλίου και οι Early Bird προσφορές ισχύουν έως τις 23 Απριλίου, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η σειρά Redmi Note 12 δεν κλείνει εδώ, καθώς σύντομα θα ανακοινωθούν νέα για τη διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά, του Redmi Note 12S. Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από τα κανάλια της Info Quest Technologies, τον επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα-Τι ζητούν οι εργαζόμενοι
NielsenIQ: Το προφίλ του Έλληνα καταναλωτή στα σούπερ μάρκετ
Ελλάδα: Σημαντική ανάκαμψη του δείκτη οικονομικού κλίματος τον Μάρτιο
Στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
Νέα εύσημα Moody's στις ελληνικές τράπεζες-Πώς είδε τα αποτελέσματά τους
Ελλάδα: Πρωτογενές πλεόνασμα 3,378 δισ. ευρώ για κρατικό προϋπολογισμό στο πρώτο δίμηνο
Ποια είναι τα νέα check-in στα ξενοδοχεία της Αθήνας-Μεγάλα projects στον τομέα της φιλοξενίας
Εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών: Ρεκόρ δεκαπενταετίας σε κέρδη και διανομή μερισμάτων
Συνεχίζεται η άνοιξη της ελληνικής αγοράς ακινήτων-Οι προοπτικές ανά κλάδο και οι νέες τάσεις
Ελλάδα: Στροφή σε ελληνικά και ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα από τους καταναλωτές