Μοναδικές και αποκλειστικές επαύλεις σε Λεμεσό και Πάφο στον νέο κατάλογο της Altia

Η Altia, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στην κυπριακή αγορά διαθέτει στην πλατφόρμα της ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο προσφέροντας μια ευρεία γκάμα από οικιστικά, αγροτικά και εμπορικά ακίνητα. Ανάμεσά τους και κάποιες αποκλειστικές επιλογές όπως σύγχρονες, πολυτελείς, καλαίσθητες κατοικίες και επαύλεις σε προνομιακές περιοχές της Λεμεσού και της Πάφου που προσφέρονται για όσους αναζητούν έναν ποιοτικό τρόπο ζωής ή μια ελκυστική επένδυση με προοπτική υψηλής απόδοσης.

Παραθαλάσσια πολυτελής έπαυλη στο Λατσί

Beachfront-villa-Latsi

Παραθαλάσσια πολυτελής έπαυλη του 2014 στο Λατσί της Πάφου, μέρος του παραθαλάσσιου έργου Venus Beach Villas. Αποτελείται από στεγασμένο εσωτερικό χώρο 168 τ.μ., μεγάλο υπόγειο 102 τ.μ., σκεπαστές βεράντες 18 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 116 τ.μ. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, ιδιωτική πισίνα και έναν τεράστιο διαμορφωμένο κήπο. Μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν ποιοτικό και πολυτελή τρόπο ζωής.

Εντυπωσιακή έπαυλη δύο κτηρίων στον Άγιο Τύχωνα

Agios-Tychon-House

Για όσους αναζητούν ένα ποιοτικό τρόπο ζωής σε έναν εξαιρετικά καλαίσθητο και πολυτελή χώρο, αυτή η εντυπωσιακή έπαυλη στη προνομιακή περιοχή του Αγίου Τύχωνα Λεμεσού πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επιλογών! Πρόκειται για συγκρότημα κατοικιών που αποτελείται από την κύρια έπαυλη στον πρώτο όροφο στη δυτική πλευρά και ένα παράρτημα στο ισόγειο στην ανατολική πλευρά, με εμβαδόν οικοπέδου περίπου 1.430 τ.μ. Η έπαυλη στον πρώτο όροφο διαθέτει εσωτερικούς χώρους περίπου 295 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι, κουζίνα, πλυσταριό και 3 υπνοδωμάτια. Το ισόγειο έχει εμβαδόν 293 τ.μ. και περιλαμβάνει σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια και δωμάτιο υπηρεσίας. Το ακίνητο -κατασκευής 1997- διαθέτει επίσης καλυμμένο γκαράζ, εξωτερική πισίνα με μπαρ, κουζίνα και χώρο μπάρμπεκιου.

Διώροφη κατοικία με ημιυπόγειο, σοφίτα και πισίνα στη Μουταγιάκα

Mouttagiaka

Κορυφαίας αισθητικής, άνετη διώροφη ημιτελής κατοικία με ημιυπόγειο και σοφίτα στη Μουταγιάκα της Λεμεσού (ευρύτερη περιοχή Καλογήρων). Με την ολοκλήρωση, το σπίτι θα αποτελείται από 2 σαλόνια, τραπεζαρία, κουζίνα και αποχωρητήριο στο ισόγειο, σαλόνι, μπάνιο και 5 υπνοδωμάτια (2 εκ των οποίω τύπου en-suite) στον πρώτο όροφο, καθώς και 3 χώρους στάθμευσης, αποθήκη, κουζίνα, σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια και ένα λεβητοστάσιο στο ημιυπόγειο. Το συνολικό εμβαδόν του υποστατικού είναι περίπου 773 τ.μ. εκ των οποίων 376 τ.μ. χωρίζονται στους δύο ορόφους, 267 τ.μ. υπάρχουν στο ημιυπόγειο, 48 τ.μ. χώρος στάθμευσης, 37 τ.μ. σοφίτα και 48 τ.μ. στεγασμένες βεράντες. Εξωτερικά υπάρχει πισίνα.

Υψηλής αισθητικής ισόγεια κατοικία στα Κούκλια της Πάφου

Aphrodite-Hills-Villa

Πανέμορφη, λειτουργική και υψηλής αισθητικής ισόγεια κατοικία στο Aphrodite Hills στα Κούκλια της Πάφου. Αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνα, σαλόνι και τραπεζαρία, τουαλέτα επισκεπτών, 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι τύπου en-suite με γκαρνταρόμπα, ένα επιπλέον μπάνιο/WC και ταράτσα. Το σπίτι έχει εμβαδόν 151 τ.μ. και υπόγειο 49 τ.μ. που αποτελείται από αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο με ξεχωριστό ντους, τουαλέτα και λεβητοστάσιο. Εξωτερικά διαθέτει ακάλυπτο χώρο στάθμευσης με πέργκολα. Απαιτείται ενημέρωση πριν από την διευθέτηση επίσκεψης.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων με πισίνα στα Κούκλια της Πάφου

Μοντέρνα, κομψή κατοικία 135 τ.μ. τριών υπνοδωματίων στην περιοχή Aphrodite Hills στα Κούκλια της Πάφου. Αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, αποθήκη, μπάνιο, 3 υπνοδωμάτια (εκ των οποίων το ένα τύπου en-suite) και ακάλυπτες βεράντες. Διαθέτει ιδιωτική πισίνα, διαμορφωμένους κήπους και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης. Το ακίνητο πωλείται χωρίς επίπλωση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για πρώτη κατοικία αλλά και για εξοχική κατοικία. Απαιτείται ενημέρωση πριν από την διευθέτηση επίσκεψης.

Δείτε περισσότερα ακίνητα εδώ.

Δειτε Επισης

Έρευνα: Αυτές είναι οι αντιλήψεις των πολιτών για το ΓεΣΥ-Θετικό πρόσημο, βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας
Φωνάζουν για απανωτές αυξήσεις στο χοιρινό οι υπεραγορές-Ζητούν παρέμβαση των θεσμών
Τράπεζα Κύπρου: Ο λόγος στους μετόχους για το μέρισμα...Γενική συνέλευση με Χούριγκαν και Άκερμαν
Ανάσα σε ξενοδοχεία χωρίς άδεια λειτουργίας-Παράταση και δυνατότητα συμμόρφωσης μέχρι το τέλος του 2025
Eurobanκ Α.Ε.: Θέμα εβδομάδων οι εγκρίσεις για Eλληνική-Ο μίνιμουμ στόχος μέσω της δημόσιας πρότασης
Eurobank A.E.: Προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη €383 εκατ. με ενίσχυση των λειτουργικών επιδόσεων στην Κύπρο
Όμιλος Λεπτός: Παραμένει πρωταθλήτρια στην πώληση ακινήτων σε ξένους υπηκόους η Πάφος
Συνεχίζει στην προεδρία του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων ο Ανδρέας Δημητριάδης
Claudia Buch: Καλά κεφαλαιοποιημένες οι κυπριακές τράπεζες, αλλά αντιμέτωπες με νεοφανείς κινδύνους
Πώς βλέπουν την εξαγορά της Ελληνικής από Eurobank και τι ξεκαθαρίζει ο Π. Νικολάου για την Τράπεζα Κύπρου