ECOMMBX: Η αίσθηση του «ανήκειν»!

Η ECOMMBX βρίσκεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο στην καρδιά της επιχειρηματικής δράσης. Έτοιμη να εξυπηρετήσει τους πελάτες της όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο, να προσαρμοστεί άμεσα σε μη αναμενόμενες αλλαγές και να ορίσει τις νέες τάσεις στον τομέα των συναλλαγών διεθνώς.

Στην ECOMMBX επενδύουμε και αξιοποιούμε στο έπακρο την τεχνολογία αλλά ποτέ δεν αμφισβητήσαμε το γεγονός πως η κινητήριος δύναμη και ο μοχλός της ραγδαίας ανάπτυξης που καταγράφουμε κάθε χρόνο είναι ένας: το ανθρώπινό μας δυναμικό. Γι’ αυτό και φροντίζουμε διαρκώς να νιώθουν ασφάλεια, το αίσθημα του ανήκειν και να έχουν την ελευθερία να προτείνουν, να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν.

Έχουμε δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες, ώστε ο κάθε ένας ξεχωριστά να νιώθει πως βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένας απλός χώρος εργασίας. Οι άνθρωποί μας έχουν την ευχέρεια και τα εργαλεία να αναπτυχθούν, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να θριαμβεύσουν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Σε μία περίοδο που οι περισσότερες επιχειρήσεις πλήττονται από το φαινόμενο του «Great Resignation», στην ECΟΜMBX φροντίζουμε το προσωπικό μας να νιώθει ότι βρίσκεται στο δεύτερο του σπίτι.

Θετική κουλτούρα

Στην ECΟΜMBX δεν λέμε απλώς ότι αποτελούμε «εργοδότη προτίμησης». Το αποδεικνύουμε καθημερινά στην πράξη!

Πρώτα και κύρια μέσω της θετικής και υποστηρικτικής κουλτούρας που έχουμε δημιουργήσει. Ομαδικότητα, ανοικτή και χωρίς ενδοιασμούς επικοινωνία, αναγνώριση και ιδανικός συνδυασμός «work-life balance». Όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες ανέλιξης και ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους ανεξαρτήτως ηλικίας, μόρφωσης ή θέσης που κατέχουν στην εταιρεία. Επενδύουμε διαρκώς στους ανθρώπους μας, παρέχοντας τους εξειδικευμένη εκπαίδευση, καθοδήγηση και ευκαιρίες ανέλιξης.

Παρόλο που είμαστε μία εταιρεία που ο κύριος της παράγοντας είναι οι αυτοματοποιήσεις και η τεχνολογία, εντούτοις, οι άνθρωποί μας κάθε άλλο παρά μηχανικά εργάζονται. Έχουν λόγο στη διαδικασία λήψεως αποφάσεων και την ευχέρεια να αναλάβουν ρόλους και έργα ευθύνης. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που όλοι νιώθουν το αίσθημα της ικανοποίησης και της πληρότητας. Άλλωστε, ποτέ κανείς δεν έχει όλες τις τέλειες ιδέες όσο ψηλά κι αν βρίσκεται στην ιεραρχία. Η συλλογικότητα και η ομαδική προσπάθεια είναι που κάνουν τη διαφορά, ειδικά για ένα fintech οργανισμό, ο οποίος πρέπει να προσαρμόζεται και να εξελίσσεται διαρκώς σε ένα άκρως διεθνοποιημένο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, στο οποίο οι προκλήσεις είναι μέρος της καθημερινότητάς μας.

Αξίες και ηθική

Οι γραφειακοί μας χώροι δεν θυμίζουν εταιρικά γραφεία, το dress code μας δεν «αρμόζει» σε μία εταιρεία που παρέχει χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

Αλλά η ECOΜMBX δεν είναι μόνο αυτό. Δεν διαφοροποιείται απλώς και μόνο για το θεαθήναι. Όλες μας οι δράσεις βασίζονται σε ισχυρές αξίες και ηθική - επιχειρηματική και ανθρώπινη. Γι’ αυτό και ο κόσμος μας νιώθει περήφανος που εργάζεται στον οργανισμό μας και ενστερνίζεται αυτές τις αξίες. Αξίες οι οποίες ουδέποτε υποβαθμίστηκαν, ούτε ακόμα και εν μέσω της υγειονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού, ούτε και σήμερα που ο πληθωρισμός δημιουργεί κύματα αβεβαιότητας.

Η καλύτερη απόδειξη

Μεγαλύτερη σημασία, από το τι λέει η ίδια η εταιρεία, έχει το τι λένε οι άνθρωποί μας για το εργασιακό τους περιβάλλον. Ενδεικτικές οι πιο κάτω αναφορές:

«Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο είναι πως δεν επικρατεί το αίσθημα της ιεραρχίας και των τύπων. Στην εταιρεία μας δεν υπάρχει ο θεσμός του ‘υπαλλήλου’. Στην ECΟΜΜBX αυτός ο όρος δεν υφίσταται. Είμαστε συνάδελφοι και όλοι νιώθουμε ότι ανήκουμε εξίσου σ’ αυτή την όμορφη οικογένεια». Έλενα Καλογήρου, Υποδοχή

«Λόγω της φύσης της δουλειάς μου, έχω εργαστεί σε πολλά μέρη και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η οικογένεια της ECΟΜMBX προσφέρει ένα μοναδικό και απίστευτο εργασιακό περιβάλλον γεμάτο θετικούς ανθρώπους». Βίκυ Κατσαράκη, Barista

«Δεν θα ήταν υπερβολή να πω πως η ECΟΜMBX είναι η οικογένειά μου στην Κύπρο. Αν και κατάγομαι από την Ελλάδα, από την πρώτη στιγμή ένιωσα σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου». Μανώλης Χατζηγρηγορίου, Υποδοχή

Η ECOMMBX είναι Ίδρυμα Ηλεκτρονικών Πληρωμών, αδειοδοτημένο από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (αριθμός αδειοδότησης: 115.1.3.20/2018), το οποίο ειδικεύεται στην έκδοση ηλεκτρονικών λογαριασμών (virtual ibans), τη διεκπεραίωση ηλεκτρονικών συναλλαγών (SEPA/SWIFT) σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, όπως επίσης, στη μετατροπή ξένου συναλλάγματος.

Δειτε Επισης

Cyta και Super FM γιορτάζουν με ολοήμερο live link στην Αθηένου την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών
Έρευνα: Αυτές είναι οι αντιλήψεις των πολιτών για το ΓεΣΥ-Θετικό πρόσημο, βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας
Στο μεγάλο δίκτυο του Propeller Club ΗΠΑ και επίσημα η Κύπρος-Στόχος η ενίσχυση της ναυτιλιακής συνεργασίας
Προκλήσεις της ναυτιλίας συζήτησαν Αννίτα Δημητρίου-Ένωση Πλοιοκτητών
Η αποτίμηση των πολιτών για το ΓεΣΥ πέντε χρόνια μετά την εφαρμογή του-Αποκαλυπτικά ευρήματα
Πώς θα επιτευχθεί η ποιοτική αναβάθμιση του ΓεΣΥ
Γιώργος Παμπορίδης: Τα δημόσια νοσηλευτήρια είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο
Robert Yates: Αυτές είναι οι βέλτιστες πρακτικές για επιτυχημένα εθνικά συστήματα υγείας
Δρ. Χρ. Πέτρου: Το ΓεΣΥ σήμερα και οι μεγάλες προκλήσεις-Eναρκτήρια ομιλία στο 7ο Cyprus HealthCare Conference
Μιχάλης Δαμιανός: Επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις αναβαθμίζουν τον τομέα της υγείας