ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Κέρδισαν το καταναλωτικό κοινό

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα ειδών private label, πιστές στη διαχρονική δέσμευσή τους να προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται 100% στις ανάγκες των καταναλωτών τόσο σε ποιότητα όσο και σε τιμή. Η λειτουργός διαχείρισης προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας των Υπεραγορών Αλφαμέγα, Ειρήνη Παναγιώτου, αναφέρεται στην πολλά υποσχόμενη αυτή κατηγορία, στο παρόν και το μέλλον της.

Tα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αποτελούν μια οικονομική επιλογή για τους καταναλωτές, οι οποίοι αναζητούν συμφέρουσες λύσεις στα ψώνια τους. Ειδικά σε αυτή τη χρονική συγκυρία, τα προϊόντα private label κατακτούν σημαντική θέση στο λιανικό εμπόριο. Οι έντονες πληθωριστικές πιέσεις που επικρατούν διεθνώς και η συνεπακόλουθη αύξηση του κόστους ζωής έχουν επηρεάσει τη συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών, οι οποίοι εκ των πραγμάτων αναζητούν καλύτερες τιμές.

Η μεγαλύτερη μερίδα των καταναλωτών σήμερα κάνει εκτεταμένη έρευνα αγοράς πριν ψωνίσει, αναζητώντας οικονομικές επιλογές προϊόντων, που δεν στερούνται ποιότητας. Αυτό το κομμάτι της αγοράς καλύπτουν σε σημαντικό βαθμό τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, νοουμένου ότι συνδυάζουν την ελκυστική τιμή με την ποιότητα.

Διευρυμένη γκάμα

Πιστές στη διαχρονική δέσμευσή τους να προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται 100% στις ανάγκες των καταναλωτών τόσο σε ποιότητα όσο και σε τιμή οι Υπεραγορές Αλφαμέγα διαθέτουν στα ράφια τους μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων κάτω από την επωνυμία Αλφαμέγα, καθώς επίσης και αποκλειστικές εισαγωγές προϊόντων που καλύπτουν τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, κάτω από την επωνυμία Αλφαμέγα διατίθεται μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων, όπως ρύζι, μακαρόνια, παξιμάδια, μαγειρικά λάδια, τυριά και αλλαντικά, προϊόντα προσωπικής φροντίδας όπως χαρτί υγείας, αφρόλουτρα και κρεμοσάπουνα. Διατίθενται, επίσης, καθαριστικά είδη και αξεσουάρ καθαρισμού, όπως χαρτί κουζίνας, σφουγγαράκια και σφουγγαρίστρες.

Στα ράφια των Υπεραγορών Αλφαμέγα υπάρχουν, επίσης, αποκλειστικά τα διεθνή brands 365 και Casino. «Η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητά μας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το γεγονός ότι προσφέρουμε εναλλακτικές επιλογές, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα. Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας των Υπεραγορών Αλφαμέγα καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών του καταναλωτή, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και προσιτή τιμή και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αντίστοιχα είδη γνωστών επωνυμιών», επεσήμανε η Ειρήνη Παναγιώτου.

Μεγάλη ανταπόκριση

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας της αλυσίδας δεν περνούν απαρατήρητα από τους καταναλωτές. Η θετική ανταπόκριση του κοινού επιβεβαιώνει πως οι Υπεραγορές Αλφαμέγα κερδίζουν το στοίχημα σε ό,τι αφορά τον συνδυασμό υψηλής ποιότητας και ελκυστικής τιμής και στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων. Ενδεικτικό αυτού, είναι και το γεγονός ότι οι πωλήσεις των private label προϊόντων της εταιρείας, καταγράφουν, εδώ και καιρό, σταθερά ανοδική πορεία.

Όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και ενδείξεις επιβεβαιώνουν ότι τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ισχυροποιούνται σταδιακά στην κυπριακή αγορά λιανικού εμπορίου. «Είναι πεποίθησή μας ότι αυτή η τάση προς τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν αποτελεί μια παροδική μόδα που θα ξεπεραστεί με την υποχώρηση του πληθωρισμού. Η μεγάλη, πλέον, εξοικείωση των καταναλωτών με τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αποτελεί δρόμο χωρίς επιστροφή, γεγονός που αναμένεται να εδραιώσει και να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία τους στο κυπριακό λιανικό εμπόριο το επόμενο διάστημα. Σε αυτό το πλαίσιο ως εταιρεία συνεχίζουμε να επενδύουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, εντάσσοντας διαρκώς σε αυτά νέες κατηγορίες ειδών και διευρύνοντας σταθερά την γκάμα των καταναλωτικών αγαθών private label», σημείωσε η κ. Παναγιώτου.

«Κλειδί» οι προμηθευτές

Καθοριστικός παράγοντας για τη διάθεση ποιοτικών προϊόντων είναι η συνεργασία με αξιόπιστους και επιλεγμένους προμηθευτές. Όλοι οι προμηθευτές με τους οποίους συνεργάζονται οι Υπεραγορές Αλφαμέγα είναι πιστοποιημένοι με το σύστημα HazardAnalysis and Critical Control Points (HACCP), με στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων που διατίθενται στα ράφια της αλυσίδας. Η εταιρεία συνεργάζεται με πλειάδα προμηθευτών από την Κύπρο, την Ελλάδα και την Ισπανία. Η κ. Παναγιώτου ανέφερε σχετικά:

«Από την αρχή της λειτουργίας μας, είχαμε θέσει ως βασικό στόχο να προσφέρουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας σε συμφέρουσες τιμές, ανταποκρινόμενοι στα δεδομένα των καταναλωτών. Οι πληθωριστικές πιέσεις έχουν μειώσει το καλάθι βασικών αγορών του μέσου καταναλωτή, γεγονός που οδηγεί ολοένα περισσότερους καταναλωτές στην επιλογή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που οι καταναλωτές βρήκαν στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας των Υπεραγορών Αλφαμέγα μια ποιοτική λύση και απάντηση στις σημερινές ιδιαίτερες συνθήκες και δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με πρώτη έγνοια τις ανάγκες τους».

ΣΤΟΙΧΕΙA ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

C.A. Papaellinas Emporiki

Διεύθυνση: Διομήδους 10, 2ος όροφος, 2024, Στρόβολος

Τ.K.: 27879, 2433 Λευκωσία

Τηλ.: 77000088

Ιστοσελίδα: https://www.alphamega.com.cy

Facebook: https://www.facebook.com/AlphamegaHypermarkets/

Δειτε Επισης

Private Labels: Ήρθαν, έμειναν και ανεβαίνουν
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Κέρδισαν το καταναλωτικό κοινό