Ο Πορτογάλος σεφ Gill Fernandes στο Cap St Georges Hotle & Resort

Ακόμη ένα βραβευμένο με Michelin σεφ, τον Πορτογάλο Gil Fernandes, υποδέχεται το τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotle & Resort, στις 5 και 6 Μαΐου για μία γαστρονομική εμπειρία Sky Stars.

Ο Πορτογάλος σεφ από το Ribamar θεωρείται παθιασμένος με την γαστρονομική κουλτούρα της χώρας του και της Ιβηρικής χερσονήσου. Στην επαγγελματική του πορεία συνεργάστηκε με βραβευμένους και γνωστούς σεφ και απέκτησε πολύτιμη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας στην Πορτογαλία και στη Δανία.

gilfernades3


Από το 2015 ως Executive Chef στο ξενοδοχείο Fortaleza do Guincho Relais & Châteaux δημιουργεί εξαιρετικά μενού βασισμένα σε γαστρονομικές αξίες ποιότητας, παράδοσης και εποχικότητας, χρησιμοποιώντας το υπόβαθρο του για να εμπνεύσει με τα πιάτα του.

Απολαύστε μια χαλαρωτική διανυκτέρευση σε συνδυασμό με μια εξαιρετική γαστρονομική επιπέδου Michelin κάνοντας έγκαιρα την κράτησή σας.

gilfernades2


Για αυτή την ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν έγκαιρα την κράτησή τους τηλεφωνώντας στο +357 26 000 000 ή μέσω email στο reservations@capstgeorges.com

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ