Σπουδαίες προσωπικότητες στο «eSafe Solutions Conference»

Νέες προσεγγίσεις σε προβλήματα ασφάλειας εφαρμογών και δεδομένων θα αναδείξει το προσεχές “eSafe Solutions Conference: CYBER Security Stop Breaches Not Operations”.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου 2023 στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, στη Λεμεσό και θα φιλοξενήσει κορυφαίους εμπειρογνώμονες οι οποίοι θα μιλήσουν ζωντανά, για θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και θα δώσουν απαντήσεις αναφορικά με το πώς μπορείτε να προστατεύσετε καλύτερα τον Οργανισμό σας.

Το «παρών» τους θα δώσουν οι Guy Bar Natan, Regional Sales Manager της Crowdstrike και Joaquin Gomez, Cybersecurity Lead της Infoblox. Ο David Higss, Senior Security Solutions Engineer της Rapid7 είναι επίσης ένα από τα ονόματα που αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ, παρουσία στο Συνέδριο θα έχει και ο Named Account Manager της F5, Άγγελος Δομέτιος. Το γεγονός θα υποδεχθεί από την Ιταλία, τον Alberto Zampieri, Sales Engineer της Zscaler Italy με την λίστα να ολοκληρώνεται, με τον EMEA Solutions Engineer της Cloudflare, Juan Molina.

Οι ομιλητές θα καταφθάσουν στο γεγονός με ένα κοινό σκοπό: Να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις βελτιώσουν τα επίπεδα ευελιξίας και να γίνουν καλύτερες στην ανταπόκριση απέναντι σε πιθανές προκλήσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Το «eSafe Solutions Conference: CYBER Security Stop Breaches Not Operations», θα σας προσφέρει, εξάλλου, τη δυνατότητα να αποκτήσετε γνώσεις από τους ειδικούς του κλάδου, να ενημερωθείτε για τις τάσεις και να δικτυωθείτε με άλλους επαγγελματίες.

Το Συνέδριο θα αναλύσει, επίσης, τις τελευταίες εξελίξεις, και τις νέες προσεγγίσεις στα παραδοσιακά προβλήματα ασφάλειας εφαρμογών και δεδομένων. Με την παρουσία σας θα μάθετε, τέλος, για τον τρόπο μέσα από τον οποίο εφαρμόζετε ελέγχους ώστε να αποτρέπονται τυχόν κίνδυνοι.

Ποιους ενδιαφέρει

Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, IT Managers, Chief Information Security Managers, IT Security Managers και Risk Managers, καθώς και σε στελέχη Τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών ΤΠΕ, εταιρειών ασφαλείας, εταιρειών Forex και άλλων συναφών Οργανισμών που εδρεύουν στην Κύπρο. Το Συνέδριο απευθύνεται και στους εκπροσώπους όλων των μεγάλων εταιρειών στην Κύπρο και σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Πληροφορίες

Οργανωτής: eSafe Solutions LTD

Vendors: Zscaler, Infoblox, CrowdStrike, Rapid7, F5, Cloudflare

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων