Triagle: Η νέα επταώροφη γραφειακή ανάπτυξη €9.7 εκατ. που υψώνεται στη Λεμεσό

Μια νέα γραφειακή ανάπτυξη πρόκειται να υψωθεί στη Λεμεσό, η οποία φέρει την ονομασία «Triangle» και χωροθετείται στην ενορία Αγίου Στυλιανού του Δήμου Αγίου Αθανασίου, πλησίον του κυκλικού κόμβου και 2,2 χλμ από τη θάλασσα.

2

Ιδιοκτήτης του έργου, η εταιρεία «BH High Cross», η οποία κατέθεσε στην Περιβαλλοντική Αρχή Μελέτη Επιπτώσεων στο Περιβάλλον και πήρε το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι κατασκευαστικές εργασίες.

Το προτεινόμενο έργο αφορά την κατασκευή επταώροφης ανάπτυξης με σκοπό τη λειτουργία ενός σύγχρονου, λειτουργικού και άνετου κτηρίου με αποκλειστική χρήση τη στέγαση γραφείων.

Στο κτήριο θα μπορούν να στεγαστούν διάφορες επιχειρήσεις, ενώ οι γραφειακοί χώροι θα είναι διαθέσιμοι προς πώληση ή ενοικίαση.

Σύμφωνα με την Περιβαλλοντική Μελέτη, το κόστος τους έργου ανέρχεται στα €9.750.000 και θα καλυφθεί από την ιδιοκτήτρια εταιρεία (BH High Cross).

3

Τι θα περιλαμβάνει

Το επταώροφο κτήριο Triangle θα αναπτυχθεί σε τεμάχιο συνολικής έκτασης 3.650 τ.μ.

Πιο αναλυτικά, το προτεινόμενο έργο θα αποτελείται από ημιυπόγειο χώρο στάθμευσης, υπόγειο χώρο για στέγαση αποθηκών και του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, ισόγειο όροφο και έξι άνωθεν επίπεδα.

Το επίπεδο της οροφής του τελευταίου ορόφου θα έχει ύψος 30.15 μέτρα από την επιφάνεια του εδάφους και το ύψος της οροφής του κλιμακοστασίου θα είναι 32.80 μέτρα από την επιφάνεια του εδάφους. Το κτήριο θα διαθέτει συνολικά 79 χώρους στάθμευσης. Επιπλέον, θα κατασκευαστούν ιδιωτικοί κήποι με εμβαδό 136 τ.μ.

Στους εξωτερικούς χώρους του κτηρίου θα δημιουργηθούν χώροι δημόσιου πρασίνου συνολικού εμβαδού 499 τ.μ. στο δυτικό, στο νότιο και στο ανατολικό όριο του τεμαχίου, ώστε να υπάρχει επαρκής απόσταση από το υφιστάμενο κτίριο στα δυτικά και τη Λεωφόρο Αγίου Αθανασίου στα ανατολικά.

Οι ιδιωτικοί κήποι θα έχουν συνολικό εμβαδό 136τ.μ. και θα κατασκευαστούν στο ανατολικό και νοτιοανατολικό όριο του κτιρίου. Στο βορειοδυτικό όριο του τεμαχίου μελέτης, θα κατασκευαστεί ημιυπόγειος χώρος στάθμευσης με συνολικά 40 θέσεις στάθμευσης.

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Ρεκόρ στην αγορά κατοικίας-Το είδος και η αξία των διαμερισμάτων που προτιμώνται
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο