Powered by

Κοινός στόχος η ενδυνάμωση της οικονομικής συνεργασίας Κύπρου και Ισραήλ

Την ενδυνάμωση και επέκταση της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ, συζήτησε την Παρασκευή ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός κατά τη συνάντησή του με τoν Πρέσβη του Ισραήλ στην Κύπρο Όρεν Ανολίκ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, ο Ισραηλινός πρέσβης συνεχάρη τον Υπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων του και διαβεβαίωσε για τη συνέχιση της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ Κύπρου – Ισραήλ, η οποία όπως επισήμανε, ενδυναμώνεται χρόνο με το χρόνο, επισημαίνοντας παράλληλα ότι στόχος του Ισραήλ είναι η συνεργασία να ενδυναμωθεί και να επεκταθεί σε τομείς όπως η Πράσινη Μετάβαση και η Ψηφιοποίηση. 

Από την πλευρά του, ο κ. Κεραυνός τόνισε ότι η συνεργασία με το Ισραήλ είναι επωφελής και για τις δυο χώρες και έκανε αναφορά στους στόχους της κυπριακής οικονομίας, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της νέας Κυβέρνησης για εφαρμογή μιας οικονομικής πολιτικής στα πλαίσια αυστηρής δημοσιονομικής πειθαρχίας και χρηματοοικονομικής σταθερότητας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Κομβικής σημασίας για τον κυπριακό τουρισμό το 2025-Το κλειδί για συνέχιση της εξελικτικής του πορείας
Κέντρο Φροντίδας και κατοικιών για ΑμεΑ συνολικού προϋπολογισμού μέχρι €2 εκατ. από τον όμιλο Eurobank
Θ. Μιχαηλίδης: Ανάγκη για ανοίγματα και σε άλλες δυνητικές αγορές...Μπορεί να γίνει αντίστοιχη με του Η.Β. η γερμανική
Ευρεία σύσκεψη στο ΕΒΕ Λεμεσού-Τα επόμενα βήματα για τις εξαγγελίες Νίκου Χριστοδουλίδη
Το νέο κατάστημα Starbucks στην Σταυρού άνοιξε τις πόρτες του-Έμφαση στην αισθητική και στη συνολική εμπειρία (photos)
Τμήμα Φορολογίας: Αναθεωρημένη έκδοση εργαλείου υπολογισμού τέλους χαρτοσήμου
Ένα «e-kalathi» στη μέγγενη της αγοράς που απογοήτευσε λιανέμπορους και καταναλωτές
Σώτος Τρικωμίτης: Μπάχαλο με τις χορηγίες για την ηλεκτροκίνηση, εξαντλήθηκαν σε μερικά δευτερόλεπτα
Το μεγαλύτερο deal της REMU, ο στόχος που ξεπέρασε και η επένδυση μαμούθ που ετοιμάζει η Columbia στο Secret Valley
Με οριακά κέρδη έκλεισε το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα