Επιτυχημένες συνέργειες δημιουργούν επιτυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες

Η BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ) ξεκίνησε το πρόγραμμα Mentorship «Συστατικά επιτυχίας και συνέργειες για την επιτυχημένη γυναίκα επαγγελματία» στις 5 Απριλίου στα κεντρικά γραφεία του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ).

Στόχος του προγράμματος, που θα διεξαχθεί όλο τον Μάιο του 2023, είναι να ενδυναμώσει επίδοξους επιχειρηματίες, εξαιρετικούς επαγγελματίες καθώς και νέες γυναίκες, που κάνουν τα αρχικά βήματα στην καριέρα τους, μέσα από μια βιωματική και μεταμορφωτική εμπειρία.

Η Πρόεδρος της BPW Κύπρου, Τασία Γιανναρά – Γιαλουρίδου χαιρέτισε αυτή την πρωτοβουλία του BPW English Speaking Club, υπό την καθοδήγηση της προέδρου της, Raluca Ioana Man, και τόνισε τη σημασία της ύπαρξης τέτοιων προγραμμάτων για την ανάπτυξη των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων τους. αναλόγως.

Η Raluca Ioana Man, συντονίστρια του Προγράμματος Mentorship, θα είναι μέντορας για τις συνεδρίες Personal Branding, Leadership και Public Speaking. Η Βάσω Βαρδάκη και η Branka van der Linden θα μοιραστούν τα στοιχεία μιας επιτυχημένης ηγεσίας. Ο Φαίδωνας Καραπατάκης θα αναλύσει όλα όσα χρειαζόμαστε για τον οικονομικό προγραμματισμό της επιχείρησής μας αλλά και της προσωπικής μας ζωής. Τέλος, η Sandra Da Silva μαζί με την Raluca Ioana Man θα μοιραστούν μαζί μας τα μυστικά μιας δυναμικής ομιλίας.

Η Raluca Ioana Man ευχαρίστησε την BPW Cyprus για την υποστήριξη αυτής της ιδέας καθώς και την Επιτροπή Νέων και όλα τα τοπικά BPW συμπεριλαμβανομένου του BPW English Speaking Club. Ευχαρίστησε επίσης τους μέντορες Βάσω Βαρδάκη, Branka van der Linden, Φαίδωνα Καραπατάκη και Sandra Da Silva για την άψογη συνεργασία τους, όλα τα μέλη της ΚΟΓΕΕ για τη συνεχή υποστήριξή τους, το ΚΕΒΕ για την παροχή του χώρου για τις συνεδρίες του προγράμματος, καθώς και το Οινοποιείο Μακκάς για το κρασί που σερβίρεται στο τέλος της εκδήλωσης.

Είμαστε σίγουροι ότι μετά τις συνεδρίες θα έχουμε επαγγελματίες με υψηλά προσόντα που θα κατακτήσουν όχι μόνο την τοπική, αλλά και την παγκόσμια αγορά.

Για ηλεκτρονική εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Mentorship, κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας