Η Κύπρος πρώτος σταθμός του interworks.cloud 2023 Roadshow

H interworks.cloud, ο κορυφαίος Value-Added Cloud Distributor στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ξεκινάει το Partner Roadshow 2023 για να συναντήσει από κοντά τους συνεργάτες της σε Κύπρο, Ελλάδα, Βουλγαρία και Μάλτα. Η ομάδα της interworks.cloud θα συναντήσει από κοντά τους συνεργάτες της, στελέχη εταιρειών στον χώρο της πληροφορικής, με σκοπό να συζητήσουν δια ζώσης τις σημαντικές εξελίξεις του κλάδου, στο 2023. Ο πρώτος σταθμός είναι η Κύπρος, όπου την Τετάρτη στις 26 Απριλίου 2023 από τις 12 μ. έως τις 4:00 μ.μ. στο The Classic Hotel στη Λευκωσία, θα λάβει χώρα η πρώτη σε σειρά εκδήλωση. Τη διοργάνωση υποστηρίζει η Microsoft και η Acronis.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ομάδα της interworks.cloud θα μοιραστεί με τους υφιστάμενους αλλά και μελλοντικούς συνεργάτες της, τα πιο σημαντικά ευρήματα της προηγούμενης χρονιάς καθώς και τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της για το 2023. Στην Κυπριακή αγορά τεχνολογίας, θα παρουσιαστούν οι νέες δυνατότητες για εταιρείες μεταπώλησης cloud services, δυνατότητες που θα ενδυναμώσουν τους ίδιους τους συνεργάτες αλλά και τους τελικούς τους πελάτες.

Από τους βασικούς ομιλητές θα είναι ο Σταύρος Σαμιώτης, Senior Partner Account Manager και Acronis Certified Trainer που θα μλήσει για την επόμενη μέρα στην μεταπώληση cloud υποδομών αλλά και των υπηρεσιών Managed Services όπως αυτές θα παρέχονται πλέον στο δίκτυο της interworks.cloud.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Γιώργος Γεωργιάδης, Partner Technologist Strategist της Microsoft, θα δώσει στο κοινό την δική του οπτική για τη λειτουργία και την αξία των επιπέδων στο οικοσύστημα: από τη Microsoft στους διανομείς, στους μεταπωλητές και τέλος, στους τελικούς πελάτες.

Με αγγλόφωνη παρουσίαση θα τιμήσει με την παρουσία του επισκεπτόμενος το νησί της Κύπρου, ο Slav Umlenov, Lead Partner Success Manager – Balkans & Mediterranean της Acronis. Ο κ. Umlenov θα ενημερώσει το κοινό για την πρόοδο της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας δεδομένων τα τελευταία χρόνια και θα παρουσιάσει την πλήρως ενοποιημένη λύση της Acronis, η οποία περιέχει προηγμένες δυνατότητες για κάθε επιχειρηματική ανάγκη. Τέλος, θα μιλήσει στους συνεργάτες της interworks.cloud για το πώς μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη τους με τις λύσεις της Acronis.

Την εκδήλωση θα ακολουθήσει networking time, κατά τη διάρκεια του οποίου η ομάδα της interworks.cloud, οι συνεργάτες της και στελέχη της Microsoft και της Acronis, θα ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες με συνοδεία φαγητού και εκλεκτών τοπικών οίνων.

Μια εκδήλωση που θα δημιουργήσει ευκαιρίες για τις εταιρείες πληροφορικής που εδρεύουν στην Κύπρο και δεν θα ήθελε κανείς να χάσει.

Κρατήστε τη θέση σας στο σύνδεσμο που ακολουθεί καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων: https://bit.ly/3EAqwu6

Αναλυτική agenda και περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές εδώ.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και τηλεφωνικές κρατήσεις θέσεων καλέστε στο +30 231 0 688 186, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00 ή εναλλακτικά στείλτε email στο distribution@interworks.cloud.

Δειτε Επισης

Κυβερνοεπιθέσεις: Κορυφαίοι CIO’s της Κύπρου ξεδιπλώνουν στρατηγικές άμυνας
Η Cyta Business παρουσίασε το δίκτυο NarrowBand-IoT-Οι νέες δυνατότητες που φέρνει
Στη Ρώμη για προώθηση της Ψηφιακής Καινοτομίας στη Μεσόγειο ο Δημήτρης Σκουρίδης
Γιατί η «data-centric» προσέγγιση κυβερνοασφάλειας μετασχηματίζει επιχειρήσεις
Δ. Ζαφειριάδης: H εσφαλμένη εκτίμηση οργανισμών που θα τους στοιχίσει... ακριβά
S. Štucl προς επιχειρήσεις: Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε ανθεκτικότητα και αλλαγή
Εκδήλωση της IBM για τους εμπορικούς της συνεργάτες-Παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας
Ι. Σολωμάκος: Πώς προχωράμε με ασφαλή τεχνητή νοημοσύνη στον ευφυή κόσμο
S. Nagoor: Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Χρίστος Γιακουμή: Οι κρίσιμες υποδομές αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως σύμμαχό τους