BPW Cyprus: Έναρξη προγράμματος Mentorship

Στις 5 Απριλίου 2023, ημέρα Τετάρτη, στις 17:00, στα κεντρικά γραφεία του ΚΕΒΕ, ανακοινώθηκε από την BPW Cyprus το πρόγραμμα Mentorship με τίτλο ‘Συστατικά επιτυχίας και συνέργειες για την επιτυχημένη γυναίκα επαγγελματία’. Οι συνεδρίες του προγράμματος θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του Μαϊου του 2023.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση επίδοξων επιχειρηματιών, έμπειρων επαγγελματιών καθώς και νέων γυναικών, που κάνουν τα αρχικά βήματα στην καριέρα τους, μέσω μιας βιωματικής και μεταμορφωτικής εμπειρίας,.

Η πρόεδρος της BPW Cyprus, Τάσια Γιανναρά – Γιαλλουρίδου, χαιρέτισε αυτήν την πρωτοβουλία του BPW English Speaking Club με την καθοδήγηση της Προέδρου του, Ραλούκας Ιοάνας Μαν, και τόνισε τη σημαντικότητα της ύπαρξης τέτοιων προγραμμάτων για την εξέλιξη των επαγγελματιών και κατ’ επέκταση των επιχειρήσεων τους.

Η Ραλούκα Ιοάνα Μαν, εισηγήτρια του Προγράμματος Mentorship, θα είναι μέντορας στις συνεδρίες της Προσωπικής Εικόνας, Ηγεσίας και Δημόσιου Λόγου. Η Βάσω Βαρδάκη και η Branka van der Linden θα μας μιλήσουν για την Ηγεσία και τα στοιχεία που απαιτούνται για να φτάσουμε στην επιτυχία. Ο Φαίδωνας Καραπατάκης θα μας δείξει όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον χρηματοοικονομικό σχεδιασμό της επιχείρησης αλλά και της προσωπικής μας ζωής. Τέλος, η Sandra Da Silva μαζί με την Ραλούκα Ιοάνα Μαν θα μοιραστούν μαζί μας τα μυστικά μιας δυναμικής ομιλίας.

Η Ραλούκα Ιοάνα Μαν ευχαρίστησε την BPW Cyprus για τη στήριξη αυτής της ιδέας καθώς και την Επιτροπή των Young και όλες τις τοπικές BPW συμπεριλαμβανομένου και του BPW English Speaking Club, του οποίου διατελεί πρόεδρος. Ευχαρίστησε επίσης τους μέντορες Βάσω Βαρδάκη, Branka van der Linden, Φαίδωνα Καραπατάκη και Sandra Da Silva για την άψογη συνεργασία, όλα τα μέλη της BPW Cyprus για τη συνεχή στήριξη, το ΚΕΒΕ για την παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής των συνεδριάσεων του προγράμματος, καθώς και το Οινοποιείο Makkas για την προσφορά κρασιών στο τέλος της εκδήλωσης.

Είμαστε βέβαιοι ότι μετά τις συνεδρίες, θα έχουμε άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες, οι οποίοι θα κατακτήσουν όχι μόνο την τοπική, αλλά και την παγκόσμια αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονική εγγραφή σχετικά με το Mentorship πρόγραμμα, μπορείτε να κάνετε κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://www.bpwcyprus.org.cy/el/page/mentorship-program/

Δειτε Επισης

Η Nayia Morphi στο επίκεντρο της συζήτησης για το εταιρικό και φορολογικό πλαίσιο της Κύπρου
Εργαστήριο για παιδιά δημοτικού στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος-«Πώς το ΑΙ βοηθά στην εκμάθηση δύσκολων εννοιών»
Taming the AI Act: Στρατηγική συμμόρφωση χωρίς περιττές πολυπλοκότητες
Στέφανος Στεφάνου: Ο γενικός γραμματέας...εκτός πλαισίου
Προχωρούν οι εργασίες για το νέο αρχαιολογικό μουσείο-Το έργο που επανατοποθετεί την Κύπρο στον πολιτιστικό χάρτη
Χ. Παπαχαραλάμπους: Οι προορισμοί των Κυπρίων, τι ζητούν οι ταξιδιώτες και μια...ξεχασμένη αγορά για την χώρα μας
Τα υβριδικά οδηγούν την κούρσα της αγοράς αυτοκινήτων μαζί με τα βενζινοκίνητα-Οι κορυφαίες μάρκες του πρώτου εξαμήνου
Έρχονται τρία νέα σχέδια περαιτέρω ενίσχυσης της απασχόλησης με στόχο την εργοδότηση 1.760 ατόμων
Μπαίνουν στα προγράμματα της ΑνΑΔ από τον Γενάρη του 2026 οι αγρότες-Χαιρετίζουν οι αγροτικές οργανώσεις
Το δεύτερο πακέτο τροποποιήσεων για την τοπική αυτοδιοίκηση-Σημαντικές βελτιώσεις για δήμους, ΕΟΑ και κοινότητες