Η Δήμητρα Καλογήρου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ECOMMBX

Η ECOMMBX, πρωτοπόρο Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος με έδρα τη Λευκωσία, γνωστό για τη σύγχρονη και πελατοκεντρική εταιρική του κουλτούρα, καλωσορίζει με περηφάνια το νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, την κα Δήμητρα Καλόγερου (BSc, MSc, MPhil).

Η κα Καλογήρου δεν είναι άγνωστη στον χρηματοπιστωτικό τομέα και ειδικότερα σε σχέση με την προστασία των επενδυτών στην Κύπρο. Υπηρέτησε ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Σεπτέμβριο του 2021 και ήταν μέλος της Αρχής Δημόσιας Εποπτείας του Ελεγκτικού Επαγγέλματος από τον Νοέμβριο του 2012 έως τον Φεβρουάριο του 2021.

Επίσης, προέδρευσε αρχικά της ad-hoc τριμερούς Επιτροπής και στη συνέχεια ήταν μέλος της τετραμερούς Επιτροπής που επόπτευε την έρευνα για τις πολιτογραφήσεις που έγιναν στο πλαίσιο του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος. Επιπλέον, τη διετία 2013-2014 ήταν μέλος της Αρχής Εξυγίανσης που επέβλεπε την εφαρμογή της εξυγίανσης των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στην Κύπρο.

Ως εταιρεία που αναπτύσσεται με αξιοζήλευτο ρυθμό, με ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο συνεργατών το οποίο περιλαμβάνει τραπεζικούς κολοσσούς όπως η Citibank, η ECOMMBX εφαρμόζει ενεργά μια πολιτική προσέλκυσης και διατήρησης κορυφαίων ταλέντων που θα εμπλουτίσουν το ανθρώπινο δυναμικό της και θα εξασφαλίσουν βιώσιμη επιτυχία.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ECOMMBX, Γιώργος Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Εκτός από την σχετική τεχνογνωσία και εμπειρία της, η κα Καλόγερου έχει επιδείξει αξίες και αρχές που είναι πλήρως εναρμονισμένες με την κουλτούρα μας εδώ στο ECOMMBX.

Η διαρκής προσπάθειά της να παραμένει πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, να επιδιώκει την καινοτομία και την αριστεία, όχι μόνο σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο, την κάνει ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη και σίγουρα αποτελεί σημαντική προσθήκη για το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας μας».

Δειτε Επισης

CTC: Περιόρισε το κόστος και τις ζημιές
Larnaka Land of Tomorrow: Το έργο ορόσημο που μεταμορφώνει την πόλη (pics)
Wizz Air: Μεγαλώνει την βάση της στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Ανοίγει κύκλο συναντήσεων με τις διευθύνσεις των τραπεζών ο Κεραυνός
Πρωτοβουλίες ΚΤΚ για διαχείριση ΜΕΧ και βελτίωση του τραπεζικού συστήματος
Πένθος στο ΤΕΠΑΚ-Έφυγε η καθηγήτρια Χριστιάνα Κούτα
Δέκα οικιστικά ακίνητα στη Λευκωσία στους επόμενους πλειστηριασμούς
Guru: Πότε παραδίδονται οι πρώτες κατοικίες του resort των Πλατρών
Υπεραγορές: Η μάχη της Λευκωσίας σπίτι με σπίτι
Δ. Ουζουνιάν: Καθυστερήσεις, ελλείψεις και επιτόκια φρενάρουν την αυτοκινητοβιομηχανία