Υπεραγορές Παπαντωνίου: Νέο υπερσύγχρονο εργαστήριο επεξεργασίας κρεάτων

Σε μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία για τα κυπριακά δεδομένα προχώρησαν οι υπεραγορές Παπαντωνίου, δημιουργώντας μια πρότυπη τεχνική υποδομή για τη λειτουργία του εργαστηρίου επεξεργασίας συσκευασμένου νωπού κρέατος και κρεατοπαρασκευασμάτων.

Λαμβάνοντας υπόψη τα κελεύσματα των καιρών, των σύγχρονων αναγκών της αγοράς γενικότερα, αλλά και του κάθε καταναλωτή ειδικότερα, η αλυσίδα δημιούργησε μία μονάδα με εξειδίκευση στα διάφορα στάδια της κοπής και επεξεργασίας κρέατος.

Προτεραιότητα η ποιότητα
Οι υπεραγορές Παπαντωνίου, απ’ την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους το έτος 1987, με γνώμονα τον απόλυτο σεβασμό απέναντι στο καταναλωτικό κοινό, έχουν καθορίσει ως επιτακτική ανάγκη την προμήθεια και διάθεση άριστης ποιότητας κρεάτων στην κυπριακή αγορά, ιεραρχώντας την άψογη και ποιοτική λειτουργία των κρεοπωλείων τους, ως ύψιστη προτεραιότητα.

Με όραμα και συνέπεια σε όλη την διάρκεια της μακρόχρονης πορείας τους, οι υπεραγορές Παπαντωνίου έχουν διακριθεί και καθιερωθεί στη συνείδηση και του πιο απαιτητικού καταναλωτή, ως ο ιδανικός προορισμός για αγορά ποιοτικών κρεάτων και κρεατοπαρασκευασμάτων σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

papantonioumonadakreatos2

Η διορατικότητα, αλλά και το πραγματικό πάθος της μικρής οικογενειακής επιχείρησης που ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα από τη Χλώρακα της επαρχίας Πάφου, έχει επιτύχει να εξυπηρετεί το καταναλωτικό κοινό της Κύπρου, μέσω των εννέα της καταστημάτων, στις επαρχίες Πάφου, Λεμεσού και Λευκωσίας, με άριστης ποιότητας κρέατα.

Πιστοποιημένη ποιότητα

Το εργαστήριο που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2022, απασχολεί πέραν των 25 εργαζομένων με εξειδίκευση στα διάφορα στάδια της κοπής και επεξεργασίας κρέατος, λειτουργώντας κάτω από τις αυστηρές διαδικασίες που επιβάλλουν οι κρατικές κτηνιατρικές υπηρεσίες, καθώς και τα συστήματα ποιότητας ΙSO 9000, ΙSO 22000 & ISO 45000, που διατηρεί η εταιρεία.

Επιπρόσθετα, οι υπεραγορές Παπαντωνίου έχουν λάβει την πιστοποίηση ISO 45001, ένα διεθνές πρότυπο που καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας και της υγείας στην εργασία (ΑΥΕ), προκειμένου να επιτρέψει σε έναν οργανισμό να βελτιώσει προληπτικά την απόδοση ΑΥΕ στην πρόληψη τραυματισμών και κακής υγείας. H πιστοποίηση αυτή παρέχει ένα πλαίσιο που επιτρέπει στην εταιρεία να μειώνει με ενεργό τρόπο τον κίνδυνο στον χώρο εργασίας και να βελτιώνει εμφανώς την υγεία και την ευημερία όλων των ατόμων που σχετίζονται με την εταιρεία (εργαζόμενοι, συνεργάτες, προμηθευτές και πελάτες).

papantonioumonadakreatos3

Παραλαβή κρεάτων

Σημαντικό σημείο αναφοράς αποτελεί η έμφαση που δίνεται στην παραλαβή της ορθής ποιότητας κρεάτων, αφού αποτελούν την πρώτη ύλη για την επεξεργασία και την ετοιμασία των τελικών προϊόντων, είτε είναι συσκευασμένες κοπές κρεάτων ή συσκευασμένα παρασκευάσματα.

papantoniouparalavi

Στο κρίσιμο στάδιο της παραλαβής, πραγματοποιείται αυστηρότατος έλεγχος για την απόλυτη τήρηση των υψηλών κριτηρίων ποιότητας που η εταιρεία έχει προκαθορίσει, την τεκμηρίωση της ταυτότητας προέλευσης, αλλά και την διασφάλιση των απαραίτητων πιστοποιήσεων που θα πρέπει να συνοδεύουν τα κρέατα.

Επεξεργασία-παραγωγή -συσκευασία
Το εργαστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα και ψυγεία απόλυτα προσαρμοσμένα στις νέες τάσεις της αγοράς, τα οποία προσφέρουν τη δυνατότητα στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό να επεξεργάζεται και να παράγει περισσότερα από 100 διαφορετικά τελικά προϊόντα.

Το τμήμα επεξεργασίας, έχει υπό την ευθύνη του, την παραγωγή μιας αξιοζήλευτης ευρείας γκάμας κρεατοπαρασκευασμάτων και μαριναρισμένων κρεάτων. Όλα τα προϊόντα ετοιμάζονται ακολουθώντας συγκεκριμένες, αυστηρές προδιαγραφές και βάσει σπιτικών συνταγών, προκειμένου να φθάσουν στο κάθε κατάστημα ξεχωριστά και να τοποθετηθούν στα ψυγεία χωρίς καμία περαιτέρω παρέμβαση.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το εργαστήριο επεξεργασίας κρεάτων Παπαντωνίου συνεχίζει να παράγει τα παραδοσιακά προϊόντα, όπως είναι η κρασάτη λούντζα, το κρασάτο μπεϊκον και τα Παφίτικα λουκάνικα, διατηρώντας βέβαια τις γνωστές παραδοσιακές συνταγές και γεύσεις, που όλοι αγκάλιασαν και έδειξαν την προτίμησή τους.

Οι υποδομές του εργαστηρίου, παρέχουν, αφενός, μέσω της κεντρικοποιημένης παραγωγής την απόλυτη διασφάλιση της φρεσκάδας των προϊόντων, και, αφετέρου, την απαραίτητη ομοιομορφία των προϊόντων που απολαμβάνουν καθημερινά χιλιάδες καταναλωτές παγκύπρια.

papantonioumonadakreatos4

Ιχνηλασιμότητα
Γνωρίζοντας την ύψιστη σημασία της ιχνηλασιμότητας στα σύγχρονα συστήματα διατροφής, οι υπεραγορές Παπαντωνίου δίνουν έμφαση στην εφαρμογή και διατήρηση αυστηρών διαδικασιών μέσω σύγχρονων τεχνολογικών συστημάτων προκειμένου να διασφαλίσουν την 100% ασφαλή διακίνηση, πώληση και κατανάλωση των προϊόντων.

Διανομή - πώληση
Η διανομή των τελικών προϊόντων πραγματοποιείται από το εργαστήριο προς τις υπεραγορές, με ιδιόκτητα αυτοκίνητα-ψυγεία σε καθημερινή βάση, διασφαλίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο την απόλυτη φρεσκάδα, την άριστη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων, αλλά και την απρόσκοπτη τροφοδοσία των υπεραγορών Παπαντωνίου.

Eco-friendly

Το υπερσύγχρονο εργαστήριο ακολουθώντας την ευρύτερη πολιτική περιβαλλοντικής ευσυνειδησίας των υπεραγορών Παπαντωνίου, είναι εξοπλισμένο με φωτοβολταϊκά, χρησιμοποιώντας έτσι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

papantoniouecofriendly

Η λειτουργία του εργαστηρίου, προσφέροντας την απαραίτητη τυποποίηση και την άριστη ποιότητα, παρέχει στον καταναλωτή την ασφάλεια που χρειάζεται στην επιλογή του κρέατος που παρέχει στην οικογένειά του.

Δειτε Επισης

Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Στοχευμένοι έλεγχοι Προστασίας Καταναλωτή σε καταστήματα πώλησης επίπλων
Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi
Μειωμένες οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών-Μικρή άνοδος στην αμόλυβδη βενζίνη
Ξάνθος Σαρρής: Η επέκταση της ΕΥΡΗΚΑ και η επόμενη γενιά
Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ανταμείβουν τους πελάτες τους με πολυτελή πιάτα MasterChef
Το βραβείο Red Dot Design 2024 στο νέο Hyundai Santa Fe
Μειώθηκαν στο μισό τα έσοδα από τη Διώρυγα του Σουέζ
Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση