powered by

Νέο αθλητικό κέντρο με ποικιλία γηπέδων και ψυχαγωγία στη Λεμεσό

Περιβαλλοντική έγκριση εξασφάλισε η επερχόμενη λειτουργία ενός πολλαπλού κέντρου αθλητισμού, στην ανατολική Λεμεσό.

Σύμφωνα με την γνωμάτευση του Τμήματος Περιβάλλοντος, η ανάπτυξη περιλαμβάνει δύο γήπεδα μικρού ποδοσφαίρου, τέσσερα γήπεδα τένις, μία αίθουσα ρυθμικής γυμναστικής, πισίνα, αποδυτήρια, παιδότοπο, κήπο για ξεκούραση και παιχνίδι, καθώς και χώρο στάθμευσης.

Το έργο χωροθετείται σε τεμάχιο με εμβαδόν 14.726 τ.μ., βορειοανατολικά της κοινότητας Μοναγρουλλίου και νοτιοδυτικά από το χωριό Ασγάτα, με απόσταση του από τις πλησιέστερες κατοικίες από τα εν λόγω χωριά (1,3 και 3,3 χλμ. αντίστοιχα).

Κύριος του έργου είναι η Monazareth Ltd, ενώ η δυναμικότητά του αναμένεται σε 50 άτομα την ημέρα και η επισκεψιμότητά του στα 20 άτομα την ημέρα.

Το προτεινόμενο έργο βρίσκεται εκτός του Τοπικού Σχεδίου Ανάπτυξης της Λεμεσού και πολεοδομικά ρυθμίζεται από τη Δήλωση Πολιτικής.

Δειτε Επισης

ΚΣΙΑ: Νέα ιστοσελίδα και εικαστική ταυτότητα, γιορτάζοντας 60 χρόνια προσφοράς
Η Gordian παρουσιάζει 19 διαμερίσματα στο Λατσί με τιμές από €57.000
Bazaraki & AskWire: Τι αποκαλύπτουν τα δεδομένα για την αγορά ακινήτων στην Κύπρο (podcast)
Το μεγαλύτερο deal της REMU, ο στόχος που ξεπέρασε και η επένδυση μαμούθ που ετοιμάζει η Columbia στο Secret Valley
Απαντά για Aqua Residences το Τμ. Περιβάλλοντος-Θετική γνωμοδότηση υπό αυστηρότατους όρους και προϋποθέσεις
Περισσότερα από 80 έργα κόστους άνω του €1 δις για την πόλη και επαρχία Λευκωσίας-Οι ανακοινώσεις Χριστοδουλίδη
Γ. Μισιρλής: Σημαντική η θεσμική κατοχύρωση του επιχειρηματία ανάπτυξης γης για προστασία των αγοραστών
Εκτοξεύθηκαν οι πολεοδομικές αιτήσεις στον ΕΟΑ Λάρνακας το τελευταίο δίμηνο-Οι λόγοι της αύξησης
Aqua Residences: Οικιστικοί πύργοι €40 εκατ. στην περιοχή των πρώην διυλιστηρίων Λάρνακας
Εγκαινιάστηκε η πεζογέφυρα στον ποταμό Καρκώτη-«Σημαντικό έργο που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων»