Νέος πρόεδρος του Techisland ο Βαλεντίνος Πολυκάρπου

Τη θέση του προέδρου του Techisland αναλαμβάνει ο Βαλεντίνος Πολυκάρπου, Γενικός Διευθυντής της Wargaming, σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού.

Όπως αναφέρει το Techisland, ο κ. Πολυκάρπου διαδέχεται τον κ. Αντώνη Πολεμίτη, στο πλαίσιο της εναλλαγής που έχει εισαγάγει το Διοικητικό Συμβούλιο στη διακυβέρνηση του Οργανισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασε την εκτίμησή του προς τον κ. Πολεμίτη για την προσφορά του κατά τη διάρκεια της θητείας του και ευχήθηκε στον κ. Πολυκάρπου να έχει μια παραγωγική θητεία.

Δειτε Επισης

Ξεκάθαρος και απόλυτος για την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν ο Χριστοδουλίδης-«Θα μπούμε το 2026»
Άστραψε και βρόντηξε για το ΤΚΑ ο Κεραυνός-«Κάποιοι ανέλαβαν να υποκαταστήσουν τους οίκους αξιολόγησης»
Στ. Γαβριήλ: Βασικός μοχλός ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας ο κατασκευαστικός τομέας-Ατεκμηρίωτη στοχοποίηση
Alphakat: Εργοστάσιο πυρόλυσης πλαστικών στην Κόσιη-Η εναλλακτική και ορθολογική διαχείριση αποβλήτων
Πόπη Τάντα: Τα 35 χρόνια καριέρας στον όμιλο Louis Hotels και ο τομέας της φιλοξενίας ως τρόπος ζωής
Όμιλος CTC: Η αναδιάρθρωση, η πώληση περιουσιακών στοιχείων διαχρονικά και το focus σε κερδοφόρες δραστηριότητες
Eurobank Holdings: Ενισχυμένα καθαρά κέρδη στην Κύπρο με Eurobank Cyprus και Ελληνική-Πάνω κατά 31,3% και στα €121 εκ.
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Γίνεται «παίχτης» για την Κύπρο η ρουμανική αγορά…Περιμένει περισσότερους από 100 χιλιάδες τουρίστες ο Κουμής
Στον αστερισμό των 17ων IN Business Awards...Την ερχόμενη Τετάρτη η τελετή απονομής των βραβείων