Scale: Μια πλήρης γαστρονομική εμπειρία από πρωί μέχρι βράδυ

Από πρωινό, brunch και μεσημεριανό μέχρι δείπνο και ποτά, το εστιατόριο Scale στο MAP Hotel είναι μια πλήρης γαστρονομική εμπειρία. Σχεδιασμένα για να αρέσουν σε κάθε γούστο και να σηματοδοτούν κάθε περίσταση, τα μοντέρνα, λαχταριστά πιάτα συνδυάζουν τοπικές γεύσεις με κλασικές συνταγές comfort-food, δημιουργώντας μια συναρπαστική γευστική περιπέτεια.

SCALE 2

Από τις 9 Μαρτίου, στο εστιατόριο Scale προσφέρεται νέο ανανεωμένο και πιο εντυπωσιακό από ποτέ μενού για μεσημέρι και βράδυ. Απολαύστε τις γευστικές δημιουργίες του διεθνούς φήμης σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου και της έμπειρης ομάδας του.

Το δημιουργικό μυαλό πίσω από το 'Meraki", ' Scorpios" και το "Noema", ο ίδιος ο σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος επιμελήθηκε το συναρπαστικό, ποικίλο και διεθνώς εμπνευσμένο μενού του Scale.

SCALE 3

Το εστιατόριο Scale είναι ένα διαμάντι της Λευκωσίας. Περιβάλλον εξαίσιο, θα το διαπιστώσει οποίος το επισκεφθεί, φαγητό ανεπανάληπτο. Σε εκπλήσσει το γεγονός ότι μπορείς να γευτείς αυτή την απόλαυση στο κέντρο της πόλης. Χρώματα, αρώματα, χώρος, εξυπηρέτηση, ζεστή φιλική ήρεμη και χαλαρή ατμόσφαιρα ιδανική για ένα πετυχημένο business lunch.

SCALE 4

Το Scale, που λειτουργεί από το 2019 με 20 άτομα προσωπικού, έχει επανασχεδιαστεί για να εκπέμπει την κομψή και παιχνιδιάρικη προσωπικότητα του ξενοδοχείου MAP.

Τα βασικά στοιχεία του ασπρόμαυρου γραφικού χαρακτήρα και των μινιμαλιστικών εσωτερικών χώρων του ξενοδοχείου διατηρήθηκαν και προστέθηκαν νέες παιχνιδιάρικες και πολύχρωμες λεπτομέρειες εμπνευσμένες από το Μέμφις για να δημιουργήσουν μια νέα αίσθηση ισορροπίας.

Νέα εμβληματικά κομμάτια φωτισμού από Louis Poulsen & Verner Panton, Le Corbusier και Foscarini έχουν προστεθεί σε αντίθετες μορφές και σχήματα για να δημιουργήσουν δραματικές στιγμές μέσα στο χώρο.

SCALE 5

Δοκιμάστε τα πιο περιζήτητα πιάτα μας, το Prawn giouvetsi και Black cod miso and Chicken δύο από τις αγαπημένες επιλογές επιχειρηματιών και στελεχών που πραγματοποιούν στο Scale τις επαγγελματικές τους συναντήσεις.

scale sima

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Κυριακή

BREAKFAST HOURS: 07:00 – 12:00

LUNCH HOURS: 12:00 – 19:00

DINNER HOURS: 19:00 – 23:00

Website: www.maphotel.com

Telephone: +357 22444999

Scale@maphotel.com.cy

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ