Akakiko: Fine dining αυθεντική ασιατική κουζίνα

Τα Akakiko είναι μια επιτυχημένη διεθνής αλυσίδα εστιατορίων Easy Japanese Fusion. Πρόκειται για fine dining αυθεντική ασιατική κουζίνα που ανταποκρίνεται σε όλες τις γευστικές και διατροφικές προτιμήσεις των καταναλωτών (συμπεριλαμβανομένων vegan και vegetarian), με το άψογα ισορροπημένο μενού να περιλαμβάνει πάνω από 150 διαφορετικές προτάσεις προερχόμενες από την Άπω Ανατολή (Κίνα, Ιαπωνία, Κορέα, Βιετνάμ και Ταϊλάνδη).

Η ασιατική επιλογή φαγητού Akakiko εμπνέεται από παραδοσιακές συνταγές και τεχνικές που ετοιμάζονται με αγνά υλικά από τους καταξιωμένους chefs των εστιατορίων Akakiko, οι οποίοι συνεχώς δημιουργούν καινοτόμα και γευστικά fusion. Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται μπροστά στα μάτια του επισκέπτη αμέσως μετά την παραγγελία, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ύψιστη ποιότητα και οι γεύσεις να μένουν αναλλοίωτες.

Οι λάτρεις της ασιατικής κουζίνας επισκέπτονται τα εστιατόρια Akakiko γιατί γνωρίζουν πως εκεί θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία από φρεσκομαγειρεμένο Σούσι, Σασίμι και ρολά Μάκι, ορεκτικά όπως γαρίδες Popcorn και ταϊλανδέζικο καλαμάρι, καθώς και νόστιμα ζεστά πιάτα όπως Duck Sweet & Sour και φιλέτο βοείου κρέατος Teppan. Το αγαπημένο πιάτο των επισκεπτών του Αkakiko διαχρονικά είναι το κοτόπουλο με κάσιους.

AKAKIKO 2

Το Akakiko στην Έγκωμη ιδανικό hotspot για business lunch

Το εστιατόριο Akakiko στην Έγκωμη εδώ και 20 χρόνια εξυπηρετεί εκατοντάδες επισκέπτες σε εβδομαδιαία βάση μεσημέρι και βράδυ, οι οποίοι φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη περιοχή της πρωτεύουσας, με τη μινιμαλιστική του διακόσμηση, τα γήινα χρώματα και τον χαλαρωτικό φωτισμό να δημιουργούν μια φιλόξενη και γαλήνια ασιατική ατμόσφαιρα. Η άψογη εξυπηρέτηση από τα 39 άρτια εκπαιδευμένα μέλη του προσωπικού συμπληρώνει το παζλ της εμπειρίας του επισκέπτη.

Οι επισκέπτες αναφέρουν ότι επιλέγουν το Akakiko τόσο σε προσωπικές στιγμές μαζί με το ταίρι ή την αγαπημένη τους παρέα, όσο και σε περιπτώσεις επιχειρηματικών ραντεβού. Η ταχύτητα εξυπηρέτησης, η πληθώρα επιλογών, σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού είτε πρόκειται για ένα γρήγορο ελαφρύ γεύμα εργασίας είτε για ένα πλήρες γεύμα για να εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες σας, καθιστούν το εστιατόριο Akakiko ιδανικό hotspot για business lunch.

AKAKIKO 3

Το εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό και η συνέπεια γεύσεων επιτρέπουν στο εστιατόριο να διατηρεί ένα φανατικό κοινό, που αναμένει να δοκιμάσει τις νέες δημιουργίες στις περιόδους που ανακοινώνεται ανανέωση του μενού. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι το Akakiko στη Λευκωσία αναγνωρίζεται πλέον παγκύπρια ως πρωτοκλασάτο εστιατόριο αυθεντικής ασιατικής κουζίνας. Παράλληλα, το δημοφιλές εστιατόριο Akakiko στη Λεμεσό εντός του ξενοδοχείου Royal Apollonia έχει πρόσφατα ανακαινιστεί, με το νέο design να βασίζεται στην ιαπωνική κουλτούρα συνδυάζοντας αρμονικά την πανοραμική θέα στη θάλασσα με φωτεινές αποχρώσεις.

ΑΚΑΚΙΚΟ 4

Τα εστιατόρια Αkakiko αποτελούν μέλος της Louis Hotels. Με βάση την επιτυχία του concept Akakiko Easy Japanese Fusion, τα εστιατόρια Akakiko επεκτάθηκαν σταδιακά εντός των ξενοδοχείων της Louis, αποτελώντας μια από τις premium επιλογές διατροφής των επισκεπτών τους. Τα εστιατόρια Akakiko σήμερα:

  • Akakiko Nicosia (Hilton Nicosia)
  • Akakiko Limassol (Royal Apollonia)
  • Akakiko2GO, Nicosia Mall
  • Akakiko Polis (Polis 1907)

ΑΚΑΚΙΚΟ 5

Λίγα λόγια για τη Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου, διανύοντας πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας και προσφοράς στον ξενοδοχειακό τομέα σε Κύπρο και Ελλάδα. Σήμερα διαχειρίζεται 24 ξενοδοχεία και θέρετρα στην Κύπρο και τα ελληνικά νησιά Ρόδο, Κέρκυρα, Μύκονο, Κρήτη και Ζάκυνθο. Αναπόσπαστο μέρος της Louis Hotels είναι και η παροχή ποιοτικών επισιτιστικών υπηρεσιών. Το 2003 ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο εστιατόριο της εταιρείας, το «Akakiko» στην Έγκωμη, με τις αναπτύξεις σταδιακά να επεκτείνονται και σε άλλες πόλεις της Κύπρου.

ΑΚΑΚΙΚΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Hilton Nicosia, Aχαιών 1, Έγκωμη 2413, Λευκωσία

12:00 - 23:00

77778022

akakiko.com.cy

https://www.instagram.com/akakikocy/?hl=en

info@akakiko.com.cy

Δειτε Επισης

Βusiness lunch hot spots
Artima Bistro: Προορισμός ποιοτικής γαστρονομίας
Café La Mode: Μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες για όλες τις ώρες της μέρας
Henry’s: Νέα άφιξη, νέα πρότυπα στο business lunching
Jamie Oliver Restaurants: Η επιτομή στην εστίαση
PAUL: Το σήμα κατατεθέν για τους λάτρεις της γαλλικής κουζίνας
Πυξίδα: Η ηγέτιδα στο φρέσκο ψάρι
Rebuke Lounge: Business lunch εκεί που σκάει το κύμα
Scale: Μια πλήρης γαστρονομική εμπειρία από πρωί μέχρι βράδυ
Το Ελληνικό δημοφιλές στέκι για business lunch